Sizce kötü mü lütfen yorum :(

Kufur degil ki
Sinirle ağzından kaçı vermiş gibi sanki
Bakalim alışkanlık haline getircek mi abarticak mi onlara bakıp öyle karar verirsiniz ileri ki zamanda şuan bunun için ayrılmak acele gibi
Tabiki sizin kararınız..

Bazi kelimeler vardir çirkin de olsa o bahsi gecen durumu en iyi o anlatir..burada da yasanan o olmuş..Bu kadar kasarsak düzgün adam zaten yok emin ol. Adami cizme yani bu konudan dolayi.Sanki biz 4x4 lügüz de..

Küfür etmemiş, argo konuşmuş. Size söylememiş, mesele başkaymış.
Bunu ayrılık için yeterli görüyorsanız ayrılın da, normalde insanlar önce rahatsız oldukları şeyleri konuşurlar. Yani kırılıp, kendi kendinize kafa yoracağınıza, "yanımda böyle laflar etmeni istemiyorum, hiç hoşuma gitmiyor ve benim için önemli" deseniz, belki sorun çözülecekti.

Kibarlığa ve saygıya önem veriyorsanız ayrılın
Argo veya küfürlü konuşmasını ben de istemem
Birkaç senelik evli olursunuz tamam da
Tanıma aşamasındaysa insan soğuyabilir
Benim de hoşuma gitmez
Belki de ayrılırdım

Bazi kelimeler vardir çirkin de olsa o bahsi gecen durumu en iyi o anlatir..burada da yasanan o olmuş..Bu kadar kasarsak düzgün adam zaten yok emin ol. Adami cizme yani bu konudan dolayi.Sanki biz 4x4 lügüz de..
Bu onun düzgün olmadığını mı gösteirr

Kibarlığa ve saygıya önem veriyorsanız ayrılın
Argo veya küfürlü konuşmasını ben de istemem
Birkaç senelik evli olursunuz tamam da
Tanıma aşamasındaysa insan soğuyabilir
Benim de hoşuma gitmez
Belki de ayrılırdım
Bende saygısızlık olarak gördüm

sevgilim demek istemiyorum konuştuğum adam ben yanındayken bişeye sinirlenip her şey bom b’k oldu dedi çok kırıldım ben yanımdayken nasıl beni düşünmeyerek küfür etti anlayamadım saygısızlık olarak görüyorum kalbim kırıldı ayrılmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım siz ne hissedersiniz kızlar çok önemli benim için yorumlarınız

Abartmayın

Sinirlenince ne dicek adam o an o kadar sinirle zaten ne dediğini biliyo mu bakalım oooo benim eşim geçen sene dolandırılsık o sinirle neler dedi neler boşıyımmı??

Ayrilcaksan ayril valla. Ben yaninda bok diyemedigim biriyle evlenmezdimm. :KK70: Bok agzimdan dusurmediggim cok mu onemli bir kelime mi hayir ama agzimdan cikabilir. Bi de onun tribini cekemezdim.
Tamam demem bi daha der ama insanlik hali yinede kacirabilir. :KK70:
ben söyleyemiyorum biliyormusun
aklıma ne geldi, zamanında acun ile adriana lima birlikteymis diye bir haber çıkarmışlardı suanki eşim ozaman sevgiliyiz, bu haberi bana vermişti ben de olayin absurtlugune ergence birkaç argo söz söylemiştim ki normalde hiç kullanmam
vay sen misin bunu diyen günlerce trip atmıştı. kendisi de hiç kullanmaz en kötü söylediği küfür hay anneannesinin tavuklarini yesinler :KK70: kendini böyle tutuyor
yani aslında tamamen kişilerle alakalı, bazısı hiç kullanmaz karsisindakinden de aynısını bekler ya da rahat olur umrunda olmaz

Önemli olan söz değil ne hissettiğin rahatsız olduysan geçiştirme çünkü muhtemelen sonra da duyacaksın belki daha da kötülerini...söyle rahatsızlığını tepkisine bak ama bazen bu bile bir işaret olabiliyor...40 yillık hayat tecrübemle söylüyorum rahatsız olunan şeyler geçiştirilmemeli...ha ben her şeye rağmen katlanırım diyorsan unut gitsin

sevgilim demek istemiyorum konuştuğum adam ben yanındayken bişeye sinirlenip her şey bom b’k oldu dedi çok kırıldım ben yanımdayken nasıl beni düşünmeyerek küfür etti anlayamadım saygısızlık olarak görüyorum kalbim kırıldı ayrılmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım siz ne hissedersiniz kızlar çok önemli benim için yorumlarınız
Bence bu küfür değil çok abartmışsınız

Samimi bile olsa benim şahsen hayalim inciniyor. Üslup önemli bence 40 yıllık eş bile olsa ağız bozukluğu
benim şahsen hayalim inciniyor. Üslup önemli bence 40 yıllık eş bile olsa ağız bozukluğu samimilik algılanmamalı

Back
X