- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 35
- Konu Sahibi Strawberry95
Şaka gibi
Bence işleri bomb*k etmeyin. bir şey dememiş adam. benim koca beni boşasın o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki ciddiyim.Kendisini düzeltmesi için uyarın. Aynen devam ederse ayrılın. Bence argo konuşan bir erkek çok itici ve ufak ufak başlayan adam ileride her sinirlendiginde küfüre baş vuracak ve siz anladığım kadarıyla berrak temiz bir kişiliksiniz ki hoşunuza gitmemişCiddimi söylediniz
Tabi ki ciddiyim.Kendisini düzeltmesi için uyarın. Aynen devam ederse ayrılın. Bence argo konuşan bir erkek çok itici ve ufak ufak başlayan adam ileride her sinirlendiginde küfüre baş vuracak ve siz anladığım kadarıyla berrak temiz bir kişiliksiniz ki hoşunuza gitmemiş
Bana en yakn yorum sizinki kesinlikle sağolun
hayir asla o bir kriter degil..diger davranislarda problem gorup gormedigin onemliBu onun düzgün olmadığını mı gösteirr
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinEvli olmak çok farklıdır unutma sakın sevgili iken argo mu var evli iken artacaktır, sevgili iken ilgisiz mi? Evlendiğinde çok daha ilgisiz olacaktır... çok büyük çoğunlukla bu böyle....sevgiliyken rahatsız olduğun şeyler bazen işaret olabiliyor...insanlara çok garip gelebiliyor ayrılık sebepleri ama sonra iyiki olmamış diyebiliyorsunuz...tabi bunlar hep varsayım o yüzden hemen ayrıl diyemem....ama susup içinde tutma ya da rahatsız olmana rağmen görmezden gelme...
Sana önerim konuş tepkisine ve sonraki tavırlarına bak...anlık ağzından kaçmış da olabilir, genelde argo tabirler kullanıyor olabilir....gelecek için isaret de olur...seni ve duygularını önemsiyor mu? Hoşlanmadığın durumlarda nasıl davranıyor....
Bu arada argodan ben de hiç hoşlanmam...o yüzden seni anlayabiliyorum
Ayrolmalımıyım
Abartıyo muyum diye düşünmüştümBuna sen karar vereceksin. Buranın kararıyla mi hareket edilir ? Herkesin çizgisi farklı.
Kızz üzülme bence, flört döneminde demişse nasıl biri olduğunu görmüş olmuşsundur.Düşünsene adam aslında argo konuşan biri, ama senin yanındayken kendini kasıyor ayy rezaletsevgilim demek istemiyorum konuştuğum adam ben yanındayken bişeye sinirlenip her şey bom b’k oldu dedi çok kırıldım ben yanımdayken nasıl beni düşünmeyerek küfür etti anlayamadım saygısızlık olarak görüyorum kalbim kırıldı ayrılmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım siz ne hissedersiniz kızlar çok önemli benim için yorumlarınız
Küfür değil ama hoş bir kelimede değil bir kızın yanında söylenicek bi kelimemiBok küfür mü ya