- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabikii site , bu devirde artık mahallede yaşama güvenilmez. İkranur olayında olduğu gibi. Giriş çıkışların kontrol edildiği, fiziki güvenliğin de olduğu bir site her zaman daha güven vericidir benim için. 80’li yıllarda kaldı o güzel mahalle dostlukları , 80’ler dizisindeki gibi değil şu anki mahalle kültürü maalesef.Arkadaşlar ben mahalle de oturuyorum ama site içindede evim var, mahalle de çok insan karışıp dedikodu yapıyor ama müstakil evin rahat lığı da var, araba park etme sorunu var sizce hangisi
Ay cnmmmm gücünemi gitti gücünemi gitti birisi bi gün gelir malının üzerine konarsa sen bi bardak su iç oh de olurmu bebemSitede oturun. Park yeri sorununuz olmaz. Komşunuz arabasını sizin pencerenin önüne park ediyor diye sinir olmazsınız böylece.
Bence sitede en güzeli hiç böyle tanıdık dedikodu muhabbeti çekilmiyorArkadaşlar ben mahalle de oturuyorum ama site içindede evim var, mahalle de çok insan karışıp dedikodu yapıyor ama müstakil evin rahat lığı da var, araba park etme sorunu var sizce hangisi
Pardon iyi misiniz?Ay cnmmmm gücünemi gitti gücünemi gitti birisi bi gün gelir malının üzerine konarsa sen bi bardak su iç oh de olurmu bebem![]()
Ben sitede yaşıyorm en rahatı diyebilirim sessiz bi kere yaniArkadaşlar ben mahalle de oturuyorum ama site içindede evim var, mahalle de çok insan karışıp dedikodu yapıyor ama müstakil evin rahat lığı da var, araba park etme sorunu var sizce hangisi
İyi olmadığı önceki konularından belli zaten.Pardon iyi misiniz?
Ben siteyi tercih ederim güvenlik açısından.Arkadaşlar ben mahalle de oturuyorum ama site içindede evim var, mahalle de çok insan karışıp dedikodu yapıyor ama müstakil evin rahat lığı da var, araba park etme sorunu var sizce hangisi
Biraz eserikli galiba.İyi olmadığı önceki konularından belli zaten.
Az kalırBiraz eserikli galiba.![]()