Sizce mahalle de oturmakmı sitede oturmakmı

Bende sitede oturuyorum hiç değilse güvenlik var,içeriye kartsız giriş yapılamıyor.
Benim şansıma apartman komşularım çok iyiler,gürültü olmaz sakindir.

Ben ortak bahce kullanan mustakil evlerden olusan bir sitedeyim, simdi mahalle icinde kendi arazisi olan bir mustakil eve gececegim.. Duvari cevirip kapiyi kapatinca hic dert olmaz, garaj da var.. Guvenlik derdim degil, evi kilitlemeden tatile gitmisligim coktur ama kargolarimi aliyorlardi iyi oluyordu ;))
Mustakil olsun da nerede olursa olsun, pandemi buralara ugramadi mesela..
Sitede oturmanin en guzel zamani Atasehir Ata bloklarinda oturdugum zamandi, 24 saat ne istersen her yer acik ve siparis vardi, onu ozledim bak ;)

Arkadaşlar ben mahalle de oturuyorum ama site içindede evim var, mahalle de çok insan karışıp dedikodu yapıyor ama müstakil evin rahat lığı da var, araba park etme sorunu var sizce hangisi
Tabikii site , bu devirde artık mahallede yaşama güvenilmez. İkranur olayında olduğu gibi. Giriş çıkışların kontrol edildiği, fiziki güvenliğin de olduğu bir site her zaman daha güven vericidir benim için. 80’li yıllarda kaldı o güzel mahalle dostlukları , 80’ler dizisindeki gibi değil şu anki mahalle kültürü maalesef.

Sitede oturun. Park yeri sorununuz olmaz. Komşunuz arabasını sizin pencerenin önüne park ediyor diye sinir olmazsınız böylece.

Sitede oturun. Park yeri sorununuz olmaz. Komşunuz arabasını sizin pencerenin önüne park ediyor diye sinir olmazsınız böylece.
Ay cnmmmm gücünemi gitti gücünemi gitti birisi bi gün gelir malının üzerine konarsa sen bi bardak su iç oh de olurmu bebem 😂🤣🤣🤣🤣

Bu pandami döneminde bahçe katı evler üst kat evlerden daha fazla satilir oldu. İnsanın ayağı istediği zaman toprağa bassın , neresi olursa olsun.

Ayrıca site var site var .

Arkadaşlar ben mahalle de oturuyorum ama site içindede evim var, mahalle de çok insan karışıp dedikodu yapıyor ama müstakil evin rahat lığı da var, araba park etme sorunu var sizce hangisi
Bence sitede en güzeli hiç böyle tanıdık dedikodu muhabbeti çekilmiyor

Ben müstakil ev diyorum.
Evet sizin ev mahalle içinde, ama müstakilmiş. Tahminen bahçesi de vardır.
Bahçede istediğiniz gibi oturursunuz, masa atarsınız rahat edersiniz.
Her zaman müstakil ev iyidir..

Hele semt orta üstü sosyokültürel yapıda ise sahipse oh mis..

Ben sitede yaşıyorm en rahatı diyebilirim sessiz bi kere yani

Site bana göre değil yaşadım .... Bizim hayat aksiyonlu olduğu için müstakil ev gibisi yok bana göre .

sitede yasayanlar da mahallede yasayanlar degil mi? hayranim bu siteye tasinip sinif atladiklarini zannedenlere. sitede de ayni gurultuler oluyor, ayni insanlar yasiyor. insanlar gece 3lere kadar ortak alanlarda oturup gürültü yapiyorlar. gelin almacilar girise kadar geliyorlar. park yerlerinde duzgun park etmedin diye komsularinin arabalarini çiziyorlar. insanlar coplerini gec ya da erken cikartip cop sularinin kokmasina neden oluyorlar. sehir icindeki guvenliklerin tek faydasi kargolari teslim almalari. yazlik sitelerde ise ozellikle guvenlik gorevlileri hirsizlar ile isbirligi yapip evlerin soyulmasini sağlıyorlar.

ev bahceli ise apartman dairesine asla gecmek istemem bu yaşımdan sonra.

kesinlikle site dıyorum
cunku sıtede guvenlık oluyor ve arac park etme sıkıntısı olmuyor

Ben siteyi tercih ederim güvenlik açısından.

Back
X