- Konu Sahibi elifnurbeyza
Etmezlerse görüşmem.Benim babannemin kahrını annem 28 sene çekti.
Sen bununla ovunmuyor muydun? Sevap haneninizi bonuslarla doldurun diye millete akil veriyordun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etmezlerse görüşmem.Benim babannemin kahrını annem 28 sene çekti.
Babam izin vermez.Nur bu arada babani memlekete yollayip sizin bos eve, suan anasiyla kavgali olan kocani getirtme gibi bir planin yok dimi?
Planınız bana mantıksız geldi,neden peşin para almak varken taksit taksit alsınlar ki insanlar hakkını kabul edeceklerini zannetmiyorum zira bende kabul etmezdim ki uzun zamandır iş arıyorsanız insanlar ödeme almak için sizin iş bulmanızı mi bekliyecekler ki hatırladım kadarıyla iş bulmustunuz şartları ağır diye çıktınız belki yine şartları ağır olacak hemen çıkacaksınız yine yada uzun bir süre iş bulamayacaksınız.30 yaşındayım ve babamla anlaşamıyorum demiştim ya.
Şimdi babam memlekete gitmek istiyor bende babannemin evi satılırsa ben alsam akraba olduğu için biraz birikimim var veririm yavaş yavaş öderim olmaz mı ?
Ne dersiniz babamda memlekete gitmek istiyor.Mantikli mi ?
Olmadı babama düşecek payı da ödemem.Daha sonra babama veririm olmaz mı ?
Yalnız yaşamak istiyorum şuan başvurduğum iş başvurularindan en yüksek maaş 20 bin TL.
Ve Ankara'nın en uç köşesinde eski bina 2+1 evler bile en az 7 10 bin arası kirası sobalı ev ayrıca.Olurmu.
5 e bölünecek ya babamın hakkını onlara veririz.Sonra geri kalanı yavaş yavas biraz da birikiminden öderim.
zamanında dediğin herhalde deden öldüğündeŞundan dolayı eskiden amcam üstüne yapalım demiş babama o yüzden dedim.Amcamda köydeki evi aldı mesela.
yaaa en sevap sizindi ne oldu? ev için mi baktı annen babaannene? ayrıca annen bakmış o da yok ortada senlik bir şey yok.Etmezlerse görüşmem.Benim babannemin kahrını annem 28 sene çekti.
İnsanlar niye miras haklarını size hibe etsin ki? Öderim diyorsunuz ama ödemeyeceğinizi ben bile anladım burdan bakınca. Ödeseniz de bölük pörçük. Olmaz o iş yani.30 yaşındayım ve babamla anlaşamıyorum demiştim ya.
Şimdi babam memlekete gitmek istiyor bende babannemin evi satılırsa ben alsam akraba olduğu için biraz birikimim var veririm yavaş yavaş öderim olmaz mı ?
Yalnız yaşamak istiyorum şuan başvurduğum iş başvurularindan en yüksek maaş 20 bin TL.
Ve Ankara'nın en uç köşesinde eski bina 2+1 evler bile en az 7 10 bin arası kirası sobalı ev ayrıca.Olurmu.
Ya ne yatırımı senin elin bir ekmek tutsun önce bir karnını doyur sonra yatırım. Olmaz o ev meselesi, sen ödeyemezsin, onlar da kabul etmez yıllarca taksit taksit ev vermeyiBabam izin vermez.Yok ya ben oturmasam bile yatırım amaçlı istiyorum orayı eve AVM 15 dakika şehir hastanesi arabayla 15 dakika sürer.Yakinimizda metro var teleferik yani evin konumu çok iyi ama çevre kötü.
Karşı taraf beni istemiyor ki zaten yalvarayim barışalım diye sadece birkez konustumEşinle barışmak için babanı göndermiyorsundur inşallah
Barısmamıza engel baban dediği için![]()
Babanla şu an oturduğunuz ev kira mı? Orada oturmaya devam edemiyor musun?Karşı taraf beni istemiyor ki zaten yalvarayim barışalım diye sadece birkez konustum
Biraz birikim dediğin miktar ne? Akraba hatrı bile olsa 100-200 binden aşağı birikim peşinat olmaz. Senin evin borcunu yavaş yavaş ödenen de aylık en az 8 9 ödemen gerekecek yine.30 yaşındayım ve babamla anlaşamıyorum demiştim ya.