- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.882
- 598
- Konu Sahibi beyzaaaa123
begenseydi yazardi ki
Zaten siz eklemissiniz
Yazmayin
Zaten siz eklemissiniz
Yazmayin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam
Nasilsin
Devamini sen bul![]()
Yok tanıdın mı vs diye sorma gayet özgüvenli bir şekilde selam naber :) le gir konuyayine devamı oraya çıkıyor aslında selam nasılsın tanıyabildin mi vs
Sevgilisi varmışTamam işte neden ekledin? İletişime geçmek için. O yüzden çekinmene gerek yok![]()
nası öğrendinizSevgilisi varmış
Atmayın begense mesaj atardi diye düşünüyorumArkadaşlar selam gecen gün bir akrabamın düğününe gitmiştim orada bi çocuğu çok beğendim dikkatimi çekti bir kaç kez baktım onunda bana dikkatli baktığını farkettim bir çok kez bakıştık. Sonra ben çocuğu ekledim 2 gün oldu o bir sey yazmadı biraz çekingen duruyor sizce ben bir şeyler yazsam mı hiç alışık olmadığım bir şeyi yaşıyorum çok çekiniyorum
Hem sevgilisi var hem milletle bakisiyor hem de ekleyen yabancı kizi kabul edip takiplesiyor, wtfYuh. Bakışmalar peki???
Kesinlikle ve kesinlikle hiçbir şey yazmamalısın. Sonra bu yaptığına çok pişman olursun. Erkekler avcı ruhludur. O istese seni bulurdu. Sen onu nasıl bulduysan. Zaten sen istek atmışsın. İstese kabul edip sana yazardı. Bence o dönene kadar dönme derim. Sessizlik her zaman iyidir.Arkadaşlar selam gecen gün bir akrabamın düğününe gitmiştim orada bi çocuğu çok beğendim dikkatimi çekti bir kaç kez baktım onunda bana dikkatli baktığını farkettim bir çok kez bakıştık. Sonra ben çocuğu ekledim 2 gün oldu o bir sey yazmadı biraz çekingen duruyor sizce ben bir şeyler yazsam mı hiç alışık olmadığım bir şeyi yaşıyorum çok çekiniyorum
Yazma.İsterse o yazsinArkadaşlar selam gecen gün bir akrabamın düğününe gitmiştim orada bi çocuğu çok beğendim dikkatimi çekti bir kaç kez baktım onunda bana dikkatli baktığını farkettim bir çok kez bakıştık. Sonra ben çocuğu ekledim 2 gün oldu o bir sey yazmadı biraz çekingen duruyor sizce ben bir şeyler yazsam mı hiç alışık olmadığım bir şeyi yaşıyorum çok çekiniyorum
nası öğrendiniz
Sevgilisi varmışKesinlikle ve kesinlikle hiçbir şey yazmamalısın. Sonra bu yaptığına çok pişman olursun. Erkekler avcı ruhludur. O istese seni bulurdu. Sen onu nasıl bulduysan. Zaten sen istek atmışsın. İstese kabul edip sana yazardı. Bence o dönene kadar dönme derim. Sessizlik her zaman iyidir.
Kurtulmuşum diye yorumladımHem sevgilisi var hem milletle bakisiyor hem de ekleyen yabancı kizi kabul edip takiplesiyor, wtf
Sevgilisi oldugunu nasil öğrendin?Kurtulmuşum diye yorumladım
İyi ki olmadı diyorum su an bana da aynısını yapacaktı sevgili olsaydıkYuh. Bakışmalar peki???
Mesaj attım sohbet etti sonra söyledi şaka gibi ama gerçekSevgilisi oldugunu nasil öğrendin?