- 30 Ocak 2021
- 92
- -156
- 6
- 32
- Konu Sahibi EymenMeyraa
-
çok özür dilerim ama çok ağır saçmalamışsınız...neden babanla gitmiyo sen evlisin ve annen hala seni kocası gibi görüyo
Annesine de yardım edecek demek ki. Bunda ben sıkıntı görmedim. Ağır oluyor etler. Kadın nasıl taşısın.Arkadaşlar ben 4 senelik evliyim hiç kurban kesmedik biraz eşimin ihmalkarlığı şu an 3 yaşında oğlum var eşime dedim ki herşeye para buluyoruz bu bayram keselim mi doğru söylüyosun ben zaten bakıyodum dedi ortağıyla kescekmiş sonra dedi ki annem i gidicem taksiyle alıcam onun kurbanını beklicez sonra veya ikinci günü bizimkini keseriz hayır dedim ilk gün hepsini hallet ama neden babanla gitmiyo sen evlisin ve annen hala seni kocası gibi görüyo o kadar şey yaşandı boşanmadan döndük yani dedim annem o benim keserim beklerim dedi annen zaten de dedim hep beni böyle yok sayar annesi her bayram gezme kavgası ederdi bu bayram sabah uyancam kocam anasıyla kurban yerinde sizce ben mi gereksiz düşünüyorum yani geçen bayram annemin evinde çocuklaydım bu bayram da yüne sabah erkenden kalkıp annesinin evine gidicek bütün gün kurban işleri ne biliyim ya siz olsanız o gün eşinize nasıl davranırdınız
Şöyle demiyo işte sabah torunumla gelinimş getir sen git hallet gel sonra beraber yiyelim beni dışlıyorçok özür dilerim ama çok ağır saçmalamışsınız...
tamamen haksızsınız.
evlendi diye annesiyle vakit geçirip onun işlerinde yardımcı olamayacak mı bu adam??
hala seni kocası gibi görüyor annen nedir ya
Eminim yaşadıklarımı yaşasan böyle demezdinSizin gibilerle yaşamak çok zor. Sizin de kendinizle yaşamanız zor. Allah yardımciniz olsun.
Yani eminim yaşadıklarımı yaşamadığın İçin beni kötü niyetli sanıyorsun haklısın kendinceAllah eşine sabır versin ne zaman senin konularını okusam aynı cümleyi kuruyorum
Yahu sen bu kadını bildiğin kıskanıyorsun? Annesi uzun zaman sonra size gelicekken sen niye arabayla almaya gidiyorsun taksiye minibüse binip gelmiyor çalışıyor parasını versin gelsin diyen insansın evet senin yaşadıklarını yaşamadım yaşamamda çünkü fesat değilimYani eminim yaşadıklarımı yaşamadığın İçin beni kötü niyetli sanıyorsun haklısın kendince
Benimde bir oğlum var eşiyle her gezdiğinde arayıp ağlamam mesela oğlum boşansa da gelse diye beklemem mesela o eşiyle sorun yaşasa üzülürüm iyiye yönlendiririm ben boşanma noktasındaydım kadın uçuyodu evime geldim aradı kavga etti düşünAnne oglunu neden kocasi gibi gorsun?
Bu nasil bir hitap?
Gerçekten ben onları ayırmış yuvalarını bozmuşum gibi kadın bana öfkeli eşinin yüzüne bakmaz oğluna beni gezdir bana telefon al ev aldırdı biz hala kiracıyız oğlu ölse yüzüne bakmaz az işleri iyi ölçümü sipariş verir burda nerde annelik?Benimde bir oğlum var eşiyle her gezdiğinde arayıp ağlamam mesela oğlum boşansa da gelse diye beklemem mesela o eşiyle sorun yaşasa üzülürüm iyiye yönlendiririm ben boşanma noktasındaydım kadın uçuyodu evime geldim aradı kavga etti düşün
Yahu sen bu kadını bildiğin kıskanıyorsun? Annesi uzun zaman sonra size gelicekken sen niye arabayla almaya gidiyorsun taksiye minibüse binip gelmiyor çalışıyor parasını versin gelsin diyen insansın evet senin yaşadıklarını yaşamadım yaşamamda çünkü fesat değilim
Peki annesi aklına boşanma sokuyor mu eşinin? Muhtelmelen öyle bi niyeti yokki için rahat eşini gönderdinHanımefendi o sizin kocanız kv nizin deil. Hepimiz ikna olduk . Siz de endişe etmeyin .
Eşim günlerdir annesinde kalıyor. Annesinin tarla işlerini yapıyor. Eşim annesinin kocası mi oldu şimdi. Alakaya maydanoz gel bize bazi bazi.
Çok hayret verici şeyler okuyorum burda.
Pardon ılk yorumumu geri alıyorum eşinede acımıyorum tek acıdığım kayınvaliden çünkü kocan iğrenç biri yeni hatırladım annesi bu yaşta hala çalışıyor diye öne atarak annesini ve çalışan kadınları azmış kadınlardır diyen ….. tekiPeki annesi aklına boşanma sokuyor mu eşinin? Muhtelmelen öyle bi niyeti yokki için rahat eşini gönderdin
annen hala seni kocası gibi görüyo o kadar şey yaşandı
Ayy bu o adam mı?Pardon ılk yorumumu geri alıyorum eşinede acımıyorum tek acıdığım kayınvaliden çünkü kocan iğrenç biri yeni hatırladım annesi bu yaşta hala çalışıyor diye öne atarak annesini ve çalışan kadınları azmış kadınlardır diyen ….. teki
Evet ta kendisiAyy bu o adam mı?
Tam tencere-kapaklar, biri çalışan kadınlara azmış der diğeri eşimi kocası gibi görüyor der.
Boşanmasınlar 2 insanın daha hayatını yakmasınlar.
Konu sahibi nedense sizde mikser vibeı alıyorum, bu konuyu da ortalık karıştırmak için açmadıysanız bende Narcissa değilim.
Eşimden eminim annesinin lafıyla beni boşamaz.Peki annesi aklına boşanma sokuyor mu eşinin? Muhtelmelen öyle bi niyeti yokki için rahat eşini gönderdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?