- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.212
- 698
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Bir iki tane konusu yok ki her gün konu açıyor. Yani az çok artık nasıl biri olduğunu çözdükben şunu anlamıyorum, konu açıp sonra burdaki kadarını biliyorsunuz diye insanları terslemek nedir ?
kaldıramıyorsan eleştiri yazma arkadaşım.
ne yazılsa "ama siz bilmiyorsunuz" e anlat bilelim
hem benim istediklerimi yazın hem canım isteyince tersleyeyim
ee eşşek başı mıyız burada ?
Bir iki tane konusu yok ki her gün konu açıyor. Yani az çok artık nasıl biri olduğunu çözdük
ben şunu anlamıyorum, konu açıp sonra burdaki kadarını biliyorsunuz diye insanları terslemek nedir ?
kaldıramıyorsan eleştiri yazma arkadaşım.
ne yazılsa "ama siz bilmiyorsunuz" e anlat bilelim
hem benim istediklerimi yazın hem canım isteyince tersleyeyim
ee eşşek başı mıyız burada ?
Hem ayranım dökülmesin, hem yoğurdum ekşimesin ahhahahaaBen konularini okudum yaşi yasantisi dunyaya bakışı evlenmeden cinsellige bakisi hakkinda bir kanaate vardim.
Kimse yoğurdum ekşi demiyor.
Hem ayranım dökülmesin, hem yoğurdum ekşimesin ahhahahaa
Ben konularini okudum yaşi yasantisi dunyaya bakışı evlenmeden cinsellige bakisi hakkinda bir kanaate vardim.
Kimse yoğurdum ekşi demiyor.
Neyse bende sizi bu cevabinizdan az çok tanıdım seviyem müsade etmiyor artık size cevap vermeye kıskançlık krizine girdiniz yazık size yaa hem burdaki kadinlara kötü bişey demedim çoğunluğu arkaniza almaya çalışmayın yemezler sizin gibileri gördükçe yalnızlığımla gurur duyuyorumyalnız penis vajinaya girmese de yaşanan o yakınlaşmanın adı cinsellik oluyor
yani sizde evlenmeden cinsellik yaşıyorsunuz bu durumda
Ne varmış eski konularımda herkes buraya neler yazıyor kendi hayatınıza bakin eminim çok yolundadıro yüzden burada kendisine hatırlattım ben de eski konularını
Devamı senin düşündüğün gibi de ben sansür uyguladım sjsjjsjstöbe est devamı başka gelcek sandım
aklım fikrim şeyde benimde galiba
Cinsellikten bu kadar korkmayın. Çok normal bir şey söylemiş arkadaş. Yani bunu seviyesizliği nerede? Sevişmek seviyesizlik mi?Neyse bende sizi bu cevabinizdan az çok tanıdım seviyem müsade etmiyor artık size cevap vermeye kıskançlık krizine girdiniz yazık size yaa hem burdaki kadinlara kötü bişey demedim çoğunluğu arkaniza almaya çalışmayın yemezler sizin gibileri gördükçe yalnızlığımla gurur duyuyorum
Neyse bende sizi bu cevabinizdan az çok tanıdım seviyem müsade etmiyor artık size cevap vermeye kıskançlık krizine girdiniz yazık size yaa hem burdaki kadinlara kötü bişey demedim çoğunluğu arkaniza almaya çalışmayın yemezler sizin gibileri gördükçe yalnızlığımla gurur duyuyorum
Ne varmış eski konularımda herkes buraya neler yazıyor kendi hayatınıza bakin eminim çok yolundadır
Devamı senin düşündüğün gibi de ben sansür uyguladım sjsjjsjs
Katıksız camış bu. Ne işiniz var bunlaMerhaba arkadaşlar,
Sevgilimle yaklaşık 20 gündür görüşemiyoruz.Covid olmuştu yarın sonuç iyi çıkarsa görüşücez.Ama ben ilk görüşmeyi dışarıda görüşmek istiyorum.Fakat o çok özlemiş evde görüşelim hani özlemiştin diyor.Ben gerçekten özledim ama önce evin dezenfekte olması lazım dedim.Oda lafa gelince seviyosun ama dışarıda görüşmek istiyosun korkaksin tarzi bişeyler söyledi.Gece gece sinirlerimi bozdu.Bende şaka olsun diye bu önceden biraz göbek yapmıştı.Gobek eritme çalışması nasıl gidiyor dedim.Cunku sağlığına hiç dikkat etmiyor sürekli tatlı yiyor.Bir kilo baklavayi bir seferde yiyor.Bu duruma sinir oluyordum o nedenle bu tarz bisey dedim.Saglikli beslenmesini söyledim ama bunada çok sinirlendi.Buna karşılık o zaman bende senden cinsel bişeyler istiyim dedi biraz argo kullanarak.cok zoruma gitti ben onu düşünürken belki söyleme tarzım yanlış ama başka türlü anlamıyor.
Sinirlerimi bozdu.Onu sevdiğime inanmıyor.Siz olsanız napardiniz? Üstelik ağzını da bozdu sinirden.Bu süreçte hep destek oldum yemekler gönderdim.Gorusemesekte kendini iyi hissetmesi için herşeyi yaptım.
Daha yeni dinledim seren Serengil erkek arkadaşına covid olduğu zaman maskesiz bakmış böyle seyleri duyuyorlar sonra farklı beklentilere giriyorlar yani kafam çok karışık
Allah'ım sana geliyorum. Bu, seni geberecek kadar seviyorum falan demek mi oluyor?
Öldürücü bir virüse karşı aşk mı? Valla kimse kusura bakmasın da virüs bu karşılaşmadan sağ çıkar, aşk da ölür insan da.
Ben sevgilimin bana maskesiz bakmasını falan istemem. Çünkü, ya benden bulaşan virüs onu öldürürse? Basbayağı benim yüzümden ölecek adam ya hu! Seven insan sevdiğini öldürmek ister mi hiç?
Ben de kimseye maskesiz falan bakmam, hele covidse aynı evde falan yaşamıyorsak gidip de hiç beraber karantinaya falan da girmem. Yerler öyle aşkın ızdırabını. Bile bile ölüme yürümem ben, canımı daha çok seviyorum. Kendimden bile çok seviyorum olayı böyle bir şey de değil zaten. Allah göstermesin kanser olur bakarsın, kaza atlatır altını bile temizlersin, yeri gelir böbreğini bile verirsin. Ama karşılığında bir b.k olmayacak şekilde kovidli adama yaklaşarak sevgi mevgi göstermiş olmuyorsun. Sen maskesiz yanaştın diye adam iyileşiyor mu? Hayır.
Bir de emek de emek demişsiniz, ne emeği ya? Adam uçkurunu sizden daha çok önemsiyor. Böyle bir adamla geçen iki yılınız ziyan olmuş, emek değil bu. Devam ederseniz bir iki yılı daha çöpe atarsınız.
Ne olmuş ki Ast?ah rosam yaa
otur bir stalk yap bu kadar yazmadan
onca sayfa ne yazmış bu insanlar de
Ne olmuş ki Ast?
Valla bakmadım yazarken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?