Sizce napiyim?😔

Bir iki tane konusu yok ki her gün konu açıyor. Yani az çok artık nasıl biri olduğunu çözdük

Bir iki tane konusu yok ki her gün konu açıyor. Yani az çok artık nasıl biri olduğunu çözdük

aa lütfen o biliyor ne yaşadığını
biz kimizki yazdıklarından yorum yapıyoruz kendisine

aaa burası forumdu ama dimi ?
hani insanlar yazarak tanıyordu birbirini
neyse azıcık zeka pırıltım varmış rahatladım

sdkkldgkşldklşd

Ben konularini okudum yaşi yasantisi dunyaya bakışı evlenmeden cinsellige bakisi hakkinda bir kanaate vardim.

Kimse yoğurdum ekşi demiyor.

yalnız penis vajinaya girmese de yaşanan o yakınlaşmanın adı cinsellik oluyor
yani sizde evlenmeden cinsellik yaşıyorsunuz bu durumda
Neyse bende sizi bu cevabinizdan az çok tanıdım seviyem müsade etmiyor artık size cevap vermeye kıskançlık krizine girdiniz yazık size yaa hem burdaki kadinlara kötü bişey demedim çoğunluğu arkaniza almaya çalışmayın yemezler sizin gibileri gördükçe yalnızlığımla gurur duyuyorum

valla en son deneyimimden şunu öğrendim ki bundan sonra herkese hak ettiği değer verilmeli.
net!
bu adamın düşünce tarzı ve davranışlarından hoşlanmadım.
böyle birinin kahrını çekmektense yalnız olmak daha iyi.
kendi kendimi tatmin ederim ama bu adamı doyurmam ben olsam.
ya da bundan sonra ben de ona sadece o gözle bakarım eğer onunla birlikte olmak bana kendimi iyi hissettiriyorsa.
bundan sonra böyle.
sevgiye inanmıyormuşmuş.
vardı bende de sevgime inanmayan bi hırbo. attım gitti. sevgim bitmedi ama ona da yok!

Cinsellikten bu kadar korkmayın. Çok normal bir şey söylemiş arkadaş. Yani bunu seviyesizliği nerede? Sevişmek seviyesizlik mi?
Cinselliği yaşamak kişinin kendi kararıdır ama siz yakınlaşıyorsanız ve sürtünüyorsanız partneriniz daha fazlasını ister.

tam olarak neyinizi kıskanmış olabilirim ? çok merak ediyorum

Katıksız camış bu. Ne işiniz var bunla

Daha yeni dinledim seren Serengil erkek arkadaşına covid olduğu zaman maskesiz bakmış böyle seyleri duyuyorlar sonra farklı beklentilere giriyorlar yani kafam çok karışık

Allah'ım sana geliyorum. Bu, seni geberecek kadar seviyorum falan demek mi oluyor?
Öldürücü bir virüse karşı aşk mı? Valla kimse kusura bakmasın da virüs bu karşılaşmadan sağ çıkar, aşk da ölür insan da.
Ben sevgilimin bana maskesiz bakmasını falan istemem. Çünkü, ya benden bulaşan virüs onu öldürürse? Basbayağı benim yüzümden ölecek adam ya hu! Seven insan sevdiğini öldürmek ister mi hiç?
Ben de kimseye maskesiz falan bakmam, hele covidse aynı evde falan yaşamıyorsak gidip de hiç beraber karantinaya falan da girmem. Yerler öyle aşkın ızdırabını. Bile bile ölüme yürümem ben, canımı daha çok seviyorum. Kendimden bile çok seviyorum olayı böyle bir şey de değil zaten. Allah göstermesin kanser olur bakarsın, kaza atlatır altını bile temizlersin, yeri gelir böbreğini bile verirsin. Ama karşılığında bir b.k olmayacak şekilde kovidli adama yaklaşarak sevgi mevgi göstermiş olmuyorsun. Sen maskesiz yanaştın diye adam iyileşiyor mu? Hayır.
Bir de emek de emek demişsiniz, ne emeği ya? Adam uçkurunu sizden daha çok önemsiyor. Böyle bir adamla geçen iki yılınız ziyan olmuş, emek değil bu. Devam ederseniz bir iki yılı daha çöpe atarsınız.

ah rosam yaa
otur bir stalk yap bu kadar yazmadan
onca sayfa ne yazmış bu insanlar de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…