Sizce napmali?

Haklı adam böyle bir şey söylenir mi ç? Ben olsam çok fena bozulurum, napıyorum ya evinizde siz yokken, etrafımı karıştırıyorum, bir şey mi çalıyorum, yoksa eşyalarınız mı eskiyor? Çok ayıp yaptığınız.

Ben sizi haklı buldum .
Ve Türk milletindeyim şu algıyı anlayamıyorum , gideyimde çocuğumun evinde uzun uzun yatılı kalayım nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum da .
Kız veya erkek tarafı olsun farketmez kızımın evi benim evimdir oğlumun evi benimdir. Hayır efendim değildir .
Zor durum olur hastalık olur amenna bir süre ağırlanabilir ama öteki türlüsü çok saçma .

Rahatsız oluyoruz değil de aklım sizde kalıyor işten de izin alamıyorum müsait olduğunuz hafta sonları görüşelim gibi bir şey söyleyebilirdiniz. Gerçi oda gereksiz zaten bir hafta sonunuz var onda da misafir aslında kendileri düşüncesiz miş . Siz haklıyken haksız duruma düşmüşsunuz.

Vala 1 yıldır bu muhabbet et. 1 yildir bu konu gündemde. Anlayacak insan anlardi. Dem3kki haksız konuma dusmek gerekmis

Vala 1 yıldır bu muhabbet et. 1 yildir bu konu gündemde. Anlayacak insan anlardi. Dem3kki haksız konuma dusmek gerekmis
Çocuk olduğunda evinize çağırmayın insanları çocuğunuza da kendiniz bakın tamam mı?

Tamam da bir yıldır 3vliyiz. 4. Ayımızdan beri geliyorlar. 4. Aydan beri her gelişlerinde haftaiçi kalma teklifi sunuluyo.anlamalqri gerekmez miydi artik

Çocuk olduğunda evinize çağırmayın insanları çocuğunuza da kendiniz bakın tamam mı?
Çocuk mesrlesine niye taktınız ya.. çocuğuma ben bakıcam ztn. Benim bir mecburiyetimin olmadığını anlatamıyorum sanırım. Biz iki kişi calisan maddi ozgurlugu meslegi olan 2 genç insanlarız Siz heralde belki bi gün lazim olur mantığı ile mi s ebru gösteriyorsunuz yoksa?

Tamam da bir yıldır 3vliyiz. 4. Ayımızdan beri geliyorlar. 4. Aydan beri her gelişlerinde haftaiçi kalma teklifi sunuluyo.anlamalqri gerekmez miydi artik
Şu Türkçeyi düzgün yazar mısınız

Maddi özgürlüğünüz ev alırken harçlık kabul ederken yokmuş demek ki…

Haklı. biz yokken evde olmanızı istemiyoruz derken adam hırsız mı ki evde ne yapacak da bunu söylüyorsunuz.
Bakin ben kurulan cümleyi savunmuyorum. Üslûp yanlış zaten. Benden beklentileri istedikleri sürede bize gelip gitmeleri ve benim kendi evimi onlarla bir nevi ortak kullanmamı beklediler. Ben de acaba ne bulsam da bunun önünü açmasam diye dusundm. Kendimce " o zaman haftasonlari kalsınlar boyl3 alıştıralım en azindan kalacakları süreye alışırlar keyfimize gore girip gelmeyiz" belki diye dusundum.1 yıldır sa cumadan bize gelip pazar gününden sonra kendi kızlarına gidiyorlar ve bu kaldıkları zamanda da akşamları evlerine ziyarete gidiyoruz kendi evimize akşamları çaya ugruyorlar falan. Ben mesafe korumak istedim sonradan hayır dersem daha cok kırılırlar diye ama eşim annesine bu cümleyi kurunca ayıp oldu

Maddi özgürlüğünüz ev alırken harçlık kabul ederken yokmuş demek ki
Ev alınmadı. Harçlık denilen şey" kendi gönlünden kopup ben istemedigim halde c3bime sokulan 100 tl 200 tl gibi tutarlar l" bunu imkanı olan herkes durumu iyi olsun verir zaten

Tamam istediğiniz olmuş daha ne istiyorsunuz insanlardan. Keyfiniz yerinde olmalı artık

Olmadi çünkü amaç kalp kırmak değildi. Insan küstürmek degildi. Anlatamıyorum sanırım?
Kırmışsınız ve gönül alamıyorsunuz. Düşmeyin üstlerine bırakın işte. Ne güzel evinizde siz yokken kimse olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…