Bencede kadın erkek çalışırken evde başkalarının kalması doğru değil
Haklı adam böyle bir şey söylenir mi ç? Ben olsam çok fena bozulurum, napıyorum ya evinizde siz yokken, etrafımı karıştırıyorum, bir şey mi çalıyorum, yoksa eşyalarınız mı eskiyor? Çok ayıp yaptığınız.Hic gelmesinler degil tabiki ki gelsinler mutlu oluyoruz ama ozel hayata saygı kalmıyor bu sefer . Ustelik daha önce kayinvalideme soyledik bu durumdan rahatsiz oluyroz haftasonlari buyrun gelin kalin demistik. Yine haftaiçi kalmayi teklif ettiler biz de bu sekilde istemedigimizi dile getirince suçlu olduk. Evden kovmuşuz gibi cekip gitti kayinpederim
Rahatsız oluyoruz değil de aklım sizde kalıyor işten de izin alamıyorum müsait olduğunuz hafta sonları görüşelim gibi bir şey söyleyebilirdiniz. Gerçi oda gereksiz zaten bir hafta sonunuz var onda da misafir aslında kendileri düşüncesiz miş . Siz haklıyken haksız duruma düşmüşsunuz.1 yillik evliyiz. Sehir disindan esimin ailesi ortalama 2 ayda bir ziyarete geliyorlar. Eşimde ben de cok yoğun çalışıyoruz. Esimin ailesinden yana bir şikayetim yok ama kalma konusunda bizden beklentileri: haftaiçi biz ise gidince de bizde kalmak ve evi bir nevi kendi evleri gibi kullanmak istiyorlar. Bende izin verince hep bi adım ilerisi olacak gibi hissediyorum. Biz diyoruz ki cuma aksami is çıkışında kalmaya gelin p.tesi sabahi biz ise giderken birlikte cikar gideriz biz evde yokken evde birilerinin olmasindan rahatsız oluyoruz dedik. Tepki gosterip bir daha da gelmeyiz diye gittiler. Simdi bize küstü kayınpederim. Arayi nasil duzeltebilirim?
Vala 1 yıldır bu muhabbet et. 1 yildir bu konu gündemde. Anlayacak insan anlardi. Dem3kki haksız konuma dusmek gerekmisRahatsız oluyoruz değil de aklım sizde kalıyor işten de izin alamıyorum müsait olduğunuz hafta sonları görüşelim gibi bir şey söyleyebilirdiniz. Gerçi oda gereksiz zaten bir hafta sonunuz var onda da misafir aslında kendileri düşüncesiz miş . Siz haklıyken haksız duruma düşmüşsunuz.
Çocuk olduğunda evinize çağırmayın insanları çocuğunuza da kendiniz bakın tamam mı?Vala 1 yıldır bu muhabbet et. 1 yildir bu konu gündemde. Anlayacak insan anlardi. Dem3kki haksız konuma dusmek gerekmis
Adam teoki gösterdi hala tepkili. Eşim konuştu yumusamadiKüs derken ?
Tamam da bir yıldır 3vliyiz. 4. Ayımızdan beri geliyorlar. 4. Aydan beri her gelişlerinde haftaiçi kalma teklifi sunuluyo.anlamalqri gerekmez miydi artikAslında rahatsız olmanız normal ama keşke bunu böyle söylemeseydiniz… “Anne-baba biz üzülüyoruz böyle yalnız kalmanıza içimiz rahat etmiyor,içimize sinmiyor en iyi şöyle yapalım cumadan gelin hem gezeriz vakit geçiririz…” tarzı bir söylem daha iyi olurdu bence…
Haklı. biz yokken evde olmanızı istemiyoruz derken adam hırsız mı ki evde ne yapacak da bunu söylüyorsunuz.Adam teoki gösterdi hala tepkili. Eşim konuştu yumusamadi
Çocuk mesrlesine niye taktınız ya.. çocuğuma ben bakıcam ztn. Benim bir mecburiyetimin olmadığını anlatamıyorum sanırım. Biz iki kişi calisan maddi ozgurlugu meslegi olan 2 genç insanlarız Siz heralde belki bi gün lazim olur mantığı ile mi s ebru gösteriyorsunuz yoksa?Çocuk olduğunda evinize çağırmayın insanları çocuğunuza da kendiniz bakın tamam mı?
Şu Türkçeyi düzgün yazar mısınızTamam da bir yıldır 3vliyiz. 4. Ayımızdan beri geliyorlar. 4. Aydan beri her gelişlerinde haftaiçi kalma teklifi sunuluyo.anlamalqri gerekmez miydi artik
Maddi özgürlüğünüz ev alırken harçlık kabul ederken yokmuş demek ki…Çocuk mesrlesine niye taktınız ya.. çocuğuma ben bakıcam ztn. Benim bir mecburiyetimin olmadığını anlatamıyorum sanırım. Biz iki kişi calisan maddi ozgurlugu meslegi olan 2 genç insanlarız Siz heralde belki bi gün lazim olur mantığı ile mi s ebru gösteriyorsunuz yoksa?
Bakin ben kurulan cümleyi savunmuyorum. Üslûp yanlış zaten. Benden beklentileri istedikleri sürede bize gelip gitmeleri ve benim kendi evimi onlarla bir nevi ortak kullanmamı beklediler. Ben de acaba ne bulsam da bunun önünü açmasam diye dusundm. Kendimce " o zaman haftasonlari kalsınlar boyl3 alıştıralım en azindan kalacakları süreye alışırlar keyfimize gore girip gelmeyiz" belki diye dusundum.1 yıldır sa cumadan bize gelip pazar gününden sonra kendi kızlarına gidiyorlar ve bu kaldıkları zamanda da akşamları evlerine ziyarete gidiyoruz kendi evimize akşamları çaya ugruyorlar falan. Ben mesafe korumak istedim sonradan hayır dersem daha cok kırılırlar diye ama eşim annesine bu cümleyi kurunca ayıp olduHaklı. biz yokken evde olmanızı istemiyoruz derken adam hırsız mı ki evde ne yapacak da bunu söylüyorsunuz.
Ev alınmadı. Harçlık denilen şey" kendi gönlünden kopup ben istemedigim halde c3bime sokulan 100 tl 200 tl gibi tutarlar l" bunu imkanı olan herkes durumu iyi olsun verir zatenMaddi özgürlüğünüz ev alırken harçlık kabul ederken yokmuş demek ki
Tamam istediğiniz olmuş daha ne istiyorsunuz insanlardan. Keyfiniz yerinde olmalı artıkBakin ben kurulan cümleyi savunmuyorum. Üslûp yanlış zaten. Benden beklentileri istedikleri sürede bize gelip gitmeleri ve benim kendi evimi onlarla bir nevi ortak kullanmamı beklediler. Ben de acaba ne bulsam da bunun önünü açmasam diye dusundm. Kendimce " o zaman haftasonlari kalsınlar boyl3 alıştıralım en azindan kalacakları süreye alışırlar keyfimize gore girip gelmeyiz" belki diye dusundum.1 yıldır sa cumadan bize gelip pazar gününden sonra kendi kızlarına gidiyorlar ve bu kaldıkları zamanda da akşamları evlerine ziyarete gidiyoruz kendi evimize akşamları çaya ugruyorlar falan. Ben mesafe korumak istedim sonradan hayır dersem daha cok kırılırlar diye ama eşim annesine bu cümleyi kurunca ayıp oldu
Ben evlenmeden arabamı almis insanım kendi paramla. Benim maddi özgürlüğüm ger zaman vardi cook sükürMaddi özgürlüğünüz ev alırken harçlık kabul ederken yokmuş demek ki…
Olmadi çünkü amaç kalp kırmak değildi. Insan küstürmek degildi. Anlatamıyorum sanırım?Tamam istediğiniz olmuş daha ne istiyorsunuz insanlardan. Keyfiniz yerinde olmalı artık
Kırmışsınız ve gönül alamıyorsunuz. Düşmeyin üstlerine bırakın işte. Ne güzel evinizde siz yokken kimse olmuyorOlmadi çünkü amaç kalp kırmak değildi. Insan küstürmek degildi. Anlatamıyorum sanırım?
Aynı konuda yazmışsınız işte. Ev alınırken eşinize para vermişler.Hayır. Biz nisanli iken eşim bu sehre atandigi icin krediyle bu ev alindi. Icinde bir yil yasadilar birlikte suanda da kredisini de biz oduyoruz esimle. Onlar evi alirken eşime pesinatta destek oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?