Mesele evi bırakmamak da degil ki.. fazla kalmalarına istedikleri zaman gelio dönmelerine giden yolu kapamakti. Siz bunu da anlamamışsınız. Eleştirilmek için konu acmadim. Siz igneliyorunuz anlamak yerineKırmışsınız ve gönül alamıyorsunuz. Düşmeyin üstlerine bırakın işte. Ne güzel evinizde
Ceplerine de harçlık koyuyormuş KP. Evlerinde bu kadar sık istememeleri çok normal bu konuda haklı görüyorum ama üslup çok yanlış. "biz evde yokken evde olmanızı istemiyoruz" lafı bir anne babaya söylenir mi? hele ki iyi anlaştıkları sıkıntı yaşamadıkları insanlarlaAynı konuda yazmışsınız işte. Ev alınırken eşinize para vermişler.
Tamam işte yolu kapatmışsınız daha ne istiyorsunuz insanlardan.Mesele evi bırakmamak da degil ki.. fazla kalmalarına istedikleri zaman gelio dönmelerine giden yolu kapamakti. Siz bunu da anlamamışsınız. Eleştirilmek için konu acmadim. Siz igneliyorunuz anlamak yerine
Ben verirken resmi olmak istediğim ilişkide alırken de resmi olmalıyım. Kayınpederim benim elime ne münasebet 50-100 lira sıkıştırsın. Kayınpeder de harçlık verdiği çocuğu “çocuk” olarak görüyor haliyle. Burada çok rahat yazılıyor, “peşinata yardım etti”. Ama verirken o kadar kolay olmuyor, aileyiz diye fedakarlık yapılıyor. Sonra da ben evde yokken evde durma cevabı insanı kırıyor.Ceplerine de harçlık koyuyormuş KP. Evlerinde bu kadar sık istememeleri çok normal bu konuda haklı görüyorum ama üslup çok yanlış. "biz evde yokken evde olmanızı istemiyoruz" lafı bir anne babaya söylenir mi? hele ki iyi anlaştıkları sıkıntı yaşamadıkları insanlarla
Hem karnım doysun , hem pastam dursun istiyor konu sahibiBen verirken resmi olmak istediğim ilişkide alırken de resmi olmalıyım. Kayınpederim benim elime ne münasebet 50-100 lira sıkıştırsın. Kayınpeder de harçlık verdiği çocuğu “çocuk” olarak görüyor haliyle. Burada çok rahat yazılıyor, “peşinata yardım etti”. Ama verirken o kadar kolay olmuyor, aileyiz diye fedakarlık yapılıyor. Sonra da ben evde yokken evde durma cevabı insanı kırıyor.
Konularda hep yazarım modern ilişki isteyenin geleneksel beklentileri olmamalı. Evde kayınaile istemeyen onların parasını, yardımını kabul etmemeli.
Eşim de onlara vermişti zamanında?Aynı konuda yazmışsınız işte. Ev alınırken eşinize para vermişler.
Bu nasıl kirli düşünceler yahu.. para muslugu yazmasınız. 100 tl 200 tl musluktan akan para değil benim icin sizin için öyleyse bilemem. Ayrıca benim çocuğum olmayacak da. Ayrıca benim başka evim de var. mesele para çıkar ilişkisi degil kendi kirli dünyandan cikTamam işte yolu kapatmışsınız daha ne istiyorsunuz insanlardan.
Para musluğu mu kesildi? Yarın bir gün çocuk olur da bakmazlar mı diye üzülüyorsunuz ya da peşinat verdikleri evi sizden geri isterler mi diye korkuyorsunuz?
He tamam farzet. Para musluğu kesildi, evet çocuğuma bakmazlar diye korkuyorum. Aayy yaaa evi isterlerse korkum var. Tamam diyelim mesele bu. Benim çözüm soruyorum siz laf sokuyorsunuz? Evet alalım cevabı? Çozum?Tamam işte yolu kapatmışsınız daha ne istiyorsunuz insanlardan.
Para musluğu mu kesildi? Yarın bir gün çocuk olur da bakmazlar mı diye üzülüyorsunuz ya da peşinat verdikleri evi sizden geri isterler mi diye korkuyorsunuz?
İnsanları kullanmamalısınız çözüm bu. İki çalışan kendi ayağı üzerinde duran insanlar olarak kendi işinizi kendiniz görün. 100tl bile olsa kabul etmeyeceksinizHe tamam farzet. Para musluğu kesildi, evet çocuğuma bakmazlar diye korkuyorum. Aayy yaaa evi isterlerse korkum var. Tamam diyelim mesele bu. Benim çözüm soruyorum siz laf sokuyorsunuz? Evet alalım cevabı? Çozum?
Eşim de onlara vermişti zamanında?
Bu nasıl kirli düşünceler yahu.. para muslugu yazmasınız. 100 tl 200 tl musluktan akan para değil benim icin sizin için öyleyse bilemem. Ayrıca benim çocuğum olmayacak da. Ayrıca benim başka evim de var. mesele para çıkar ilişkisi degil kendi kirli dünyandan cik
Benim babam beni görünce hala verir içinden gelir. Bu insan kullanmak degil. Sizin ailenizde büyüme şekliniz sıkıntılı. demekki kimse sizin yanınızda olmamamis. Olamamış yazık. Bu duyguya yabancısınız:)İnsanları kullanmamalısınız çözüm bu. İki çalışan kendi ayağı üzerinde duran insanlar olarak kendi işinizi kendiniz görün. 100tl bile olsa kabul etmeyeceksiniz
Başka eviniz varken neden insanları evlerinden çıkartıp siz oturdunuz ki?
Siz de hep al gülüm yapmışsınız burdan anlaşılan, vermek diye birşey bilmemişsiniz. Çok fazla tolere edilmişsiniz, ama artık ele karıştınız, herkes aileniz gibi şartsız şurtsuz vermez size.Benim babam beni görünce hala verir içinden gelir. Bu insan kullanmak degil. Sizin ailenizde büyüme şekliniz sıkıntılı. demekki kimse sizin yanınızda olmamamis. Olamamış yazık. Bu duyguya yabancısınız:)
Almayacaksınız işte. Alırsanız insanları beklentiye sokarsınız. 100TL alınca zengin olmazsınız ama eviniz varken insanları evinden çıkarıp siz oturursanız o insanlarda o eve gelmek ister. Madem eviniz var o eve geçin böylece size de daha gelmezlerBenim babam beni görünce hala verir içinden gelir. Bu insan kullanmak degil. Sizin ailenizde büyüme şekliniz sıkıntılı. demekki kimse sizin yanınızda olmamamis. Olamamış yazık. Bu duyguya yabancısınız:)
Kendi evinizi satıp atandığınız yerden alsaydınız. Maddi yardım almaya alıştığınız için size normal geliyor ama bu durum normal değil. Çalışan insanlarsınız hem eve almıyorsunuz insanları hem de maddi beklenti içindesinizof ya. Işine bak. Eşim bu sehr E atandı ev almis atandığı şehirde kredili biz tanıştığımızda zaten ev borcu ödüyordu. K.validemin 2 tane evi var zaten.
Benim babam beni görünce hala verir içinden gelir. Bu insan kullanmak degil. Sizin ailenizde büyüme şekliniz sıkıntılı. demekki kimse sizin yanınızda olmamamis. Olamamış yazık. Bu duyguya yabancısınız:)
Evden çıkartmadık kafanız basmiyo ya. Burası farkli şehir esim bekarken yanina geliyorlardi ara ara kendi memleketlerinden kalmaya.Almayacaksınız işte. Alırsanız insanları beklentiye sokarsınız. 100TL alınca zengin olmazsınız ama eviniz varken insanları evinden çıkarıp siz oturursanız o insanlarda o eve gelmek ister. Madem eviniz var o eve geçin böylece size de daha gelmezler
Tamam da bu evin peşinatını kim ödedi ve siz evlenmeden önce kim oturuyordu o evde? Bakın bunlar insanları beklentiye sokar. Sizin anlamadığınız bu. Siz onların evinde oturur üç beş kuruş harçlık alırsanız o insanlar da evinizde oturma hakkını kazanmış olurlar. Bu kadar maddi destek içinde evime gelmesinler biz yokken diyemezsinizEvden çıkartmadık kafanız basmiyo ya. Burası farkli şehir esim bekarken yanina geliyorlardi ara ara kendi memleketlerinden kalmaya.
Herkesi kendi ailesi gibi istemeden verir sanmış, şimdi şoklar içerisinde.Tamam da bu evin peşinatını kim ödedi ve siz evlenmeden önce kim oturuyordu o evde? Bakın bunlar insanları beklentiye sokar. Sizin anlamadığınız bu. Siz onların evine oturur üç beş kuruş harçlık alırsanız o insanlar da evinizde oturma hakkını kazanmış olurlar. Bu kadar maddi destek içinde evime gelmesinler biz yokken diyemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?