Sizce napmali?

Ama bunlar olmasa da insanlar yine boyle hareket etmez mıydı? Kirada otursak da yaparlardı benim evim olsa da yaparlardı bence.. Bu karakterle alakalı değil mi. Tum bunların seb3bi yapılan maddiyat mi. Benim.anmem babam neden o zaman böyle yapmiyo beni okutan büyüten insanlar sonuçta

Herkesi kendi ailesi gibi istemeden verir sanmış, şimdi şoklar içerisinde.
İşte bunu anlamıyor Katip. İnsanları beklentiye sokan kendisi. Sen insanların evine otur sonra da gelmeyin de. sonra da bana küstüler de. Tabi küserler. O evi aldıklarındaki fiyatla şu anki ev fiyatı aynı mıymış. Şimdi ev almaya kalksalar o evin değeri üç katı

Evi ben aldırmadım ki..

Niyet okumayı olmamış şeyler üzerinden ama şöyle ama böyle diye yorum yapmak doğru değil. anne ve babanızla KP ve KV bir mi tutuyorsunuz gerçekten? Sizin aileniz beklentisiz size maddi manevi imkan sunarken bunu eş ailesinden beklemeniz tuhaf.

Maddi beklentim yok. Şunu Bi anlayin

Fark etmez ama o evde oturmayı kabul etmişsiniz. Sonuçta onlar almış peşinatı onlar ver m
Tüm bu mesele maddiyat mi yani. Ev olmasa vs şehir disindan gelip hayattaaa boyle ısrarcı olmazlar diyorsunuz yanii

Yani, biz onlara verelim onlar da bize versin mantığı. Bunlar bizim evlatlarımız, görevimiz olarak bakmıyor işte herkes. Her ailenin yapısı bir değil, bir de geleneksel yapı gelinlere daha bir cüretkar, verirken oğullarına verirler ama hizmeti hürmeti de gelinden beklerler, yok derseniz en iyi ihtimal kayınpederiniz gibi küserler, yani düşünün sizin başınıza gelen olabilecek en hafif şey. Ortalama Türk erkeği ile evlenip Anadolu ailesine girdiniz, yapabileceğiniz en olur şey algıyı vergiyi kesip yolunuza bakmak.

Tabi ki tüm mesele bu değil ama en azından önlerini kesmeniz daha kolay olur.
Kolayı zoru yok.sonucta yapacak olan yapar yapmayacak olan yapmaz. Maddiyat degil mesele. Bakis acısı karakter beklentiler. Hicbir destek olmasa da kimse demez ki aaa biz geline bisey yapmadık aman gitmeyelim

benim kayınvalide 15 yıllık evliyken bile az kalır kaçardı. yeni evlilerin evinde kalınmaz diyerek .
15 yıllık evlilik yeni evlilikse .
1 yıllık evlilik ne o zaman .
kalınmaz sanki.

Kolayı zoru yok.sonucta yapacak olan yapar yapmayacak olan yapmaz. Maddiyat degil mesele. Bakis acısı karakter beklentiler. Hicbir destek olmasa da kimse demez ki aaa biz geline bisey yapmadık aman gitmeyelim
Demez ama siz gelmeyin dediğiniz zaman biz aldık o evi diyemezler ya da yardımda bulunduk diyemezler.

ya esiniz cidden babasinin boyle dusuncegini ongoremedi mi ? benim babam aksidir mesela ben yokken evimde kalma desem ben hirsiz miyim der bir daha asla gelmez evime .
neticede cocugun bakicisi eve gelen yardimci kadin biz isteyken bizim evde duruyor yani . sinir koyma isteginiz dogrudur eyvallah da yontem soylemler cok yanlis olmus

Haftasonu gelin demeniz bile bi incelik yani bi haftasonunuz var onu da feda etmişsiniz neden anlayış göstermiyorlar ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…