Ama bunlar olmasa da insanlar yine boyle hareket etmez mıydı? Kirada otursak da yaparlardı benim evim olsa da yaparlardı bence.. Bu karakterle alakalı değil mi. Tum bunların seb3bi yapılan maddiyat mi. Benim.anmem babam neden o zaman böyle yapmiyo beni okutan büyüten insanlar sonuçtaTamam da bu evin peşinatını kim ödedi ve siz evlenmeden önce kim oturuyordu o evde? Bakın bunlar insanları beklentiye sokar. Sizin anlamadığınız bu. Siz onların evinde oturur üç beş kuruş harçlık alırsanız o insanlar da evinizde oturma hakkını kazanmış olurlar. Bu kadar maddi destek içinde evime gelmesinler biz yokken diyemezsiniz
İşte bunu anlamıyor Katip. İnsanları beklentiye sokan kendisi. Sen insanların evine otur sonra da gelmeyin de. sonra da bana küstüler de. Tabi küserler. O evi aldıklarındaki fiyatla şu anki ev fiyatı aynı mıymış. Şimdi ev almaya kalksalar o evin değeri üç katıHerkesi kendi ailesi gibi istemeden verir sanmış, şimdi şoklar içerisinde.
Evi ben aldırmadım ki..İşte bunu anlamıyor Katip. İnsanları beklentiye sokan kendisi. Sen insanların evine otur sonra da gelmeyin de. sonra da bana küstüler de. Tabi küserler. O evi aldıklarındaki fiyatla şu anki ev fiyatı aynı mıymış. Şimdi ev almaya kalksalar o evin değeri üç katı
Niyet okumayı olmamış şeyler üzerinden ama şöyle ama böyle diye yorum yapmak doğru değil. anne ve babanızla KP ve KV bir mi tutuyorsunuz gerçekten? Sizin aileniz beklentisiz size maddi manevi imkan sunarken bunu eş ailesinden beklemeniz tuhaf.Ama bunlar olmasa da insanlar yine boyle hareket etmez mıydı? Kirada otursak da yaparlardı benim evim olsa da yaparlardı bence.. Bu karakterle alakalı değil mi. Tum bunların seb3bi yapılan maddiyat mi. Benim.anmem babam neden o zaman böyle yapmiyo beni okutan büyüten insanlar sonuçta
Maddi beklentim yok. Şunu Bi anlayinNiyet okumayı olmamış şeyler üzerinden ama şöyle ama böyle diye yorum yapmak doğru değil. anne ve babanızla KP ve KV bir mi tutuyorsunuz gerçekten? Sizin aileniz beklentisiz size maddi manevi imkan sunarken bunu eş ailesinden beklemeniz tuhaf.
Fark etmez ama o evde oturmayı kabul etmişsiniz. Sonuçta onlar almış peşinatı onlar vermişEvi ben aldırmadım ki..
O zaman harçlık dahi almayacaksınızMaddi beklentim yok. Şunu Bi anlayin
Tüm bu mesele maddiyat mi yani. Ev olmasa vs şehir disindan gelip hayattaaa boyle ısrarcı olmazlar diyorsunuz yaniiFark etmez ama o evde oturmayı kabul etmişsiniz. Sonuçta onlar almış peşinatı onlar ver m
Almiyorum. Reddediyorum. Cebime sokuyor masaya bırakıyor napayımO zaman harçlık dahi almayacaksınız
Kabul etmeyin. Eşinize verin, nasılsa oğulları. Para pul mevzularında yüzgöz olmayın kayın aile ile, bu iyi sonuçlar vermez.Almiyorum. Reddediyorum. Cebime sokuyor masaya bırakıyor napayım
Yani, biz onlara verelim onlar da bize versin mantığı. Bunlar bizim evlatlarımız, görevimiz olarak bakmıyor işte herkes. Her ailenin yapısı bir değil, bir de geleneksel yapı gelinlere daha bir cüretkar, verirken oğullarına verirler ama hizmeti hürmeti de gelinden beklerler, yok derseniz en iyi ihtimal kayınpederiniz gibi küserler, yani düşünün sizin başınıza gelen olabilecek en hafif şey. Ortalama Türk erkeği ile evlenip Anadolu ailesine girdiniz, yapabileceğiniz en olur şey algıyı vergiyi kesip yolunuza bakmak.Ama bunlar olmasa da insanlar yine boyle hareket etmez mıydı? Kirada otursak da yaparlardı benim evim olsa da yaparlardı bence.. Bu karakterle alakalı değil mi. Tum bunların seb3bi yapılan maddiyat mi. Benim.anmem babam neden o zaman böyle yapmiyo beni okutan büyüten insanlar sonuçta
Tabi ki tüm mesele bu değil ama en azından önlerini kesmeniz daha kolay olur.Tüm bu mesele maddiyat mi yani. Ev olmasa vs şehir disindan gelip hayattaaa boyle ısrarcı olmazlar diyorsunuz yanii
Kolayı zoru yok.sonucta yapacak olan yapar yapmayacak olan yapmaz. Maddiyat degil mesele. Bakis acısı karakter beklentiler. Hicbir destek olmasa da kimse demez ki aaa biz geline bisey yapmadık aman gitmeyelimTabi ki tüm mesele bu değil ama en azından önlerini kesmeniz daha kolay olur.
benim kayınvalide 15 yıllık evliyken bile az kalır kaçardı. yeni evlilerin evinde kalınmaz diyerek .Hic gelmesinler degil tabiki ki gelsinler mutlu oluyoruz ama ozel hayata saygı kalmıyor bu sefer . Ustelik daha önce kayinvalideme soyledik bu durumdan rahatsiz oluyroz haftasonlari buyrun gelin kalin demistik. Yine haftaiçi kalmayi teklif ettiler biz de bu sekilde istemedigimizi dile getirince suçlu olduk. Evden kovmuşuz gibi cekip gitti kayinpederim
Demez ama siz gelmeyin dediğiniz zaman biz aldık o evi diyemezler ya da yardımda bulunduk diyemezler.Kolayı zoru yok.sonucta yapacak olan yapar yapmayacak olan yapmaz. Maddiyat degil mesele. Bakis acısı karakter beklentiler. Hicbir destek olmasa da kimse demez ki aaa biz geline bisey yapmadık aman gitmeyelim
Öyle bir sey denmedi zaten bunlar nasil düşünceler ya. Ben böyle bir sey gormedimDemez ama siz gelmeyin dediğiniz zaman biz aldık o evi diyemezler ya da yardımda bulunduk diyemezler.
Bana atar gider yaptığınız gibi mi insanlara atar gider yaptınız. Sakin olun azÖyle bir sey denmedi zaten bunlar nasil düşünceler ya. Ben böyle bir sey gormedim
Ben konuşmadım bile onlarla bu konuyu oğlu annesi il3 konuştu ayrıca büyüklerime atar gider yapmamBana atar gider yaptığınız gibi mi insanlara atar gider yaptınız. Sakin olun az
Haftasonu gelin demeniz bile bi incelik yani bi haftasonunuz var onu da feda etmişsiniz neden anlayış göstermiyorlar ki yaHic gelmesinler degil tabiki ki gelsinler mutlu oluyoruz ama ozel hayata saygı kalmıyor bu sefer . Ustelik daha önce kayinvalideme soyledik bu durumdan rahatsiz oluyroz haftasonlari buyrun gelin kalin demistik. Yine haftaiçi kalmayi teklif ettiler biz de bu sekilde istemedigimizi dile getirince suçlu olduk. Evden kovmuşuz gibi cekip gitti kayinpederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?