Sizce napmali?

Acaba çalışmıyor musunuz Perşembe den hazırlık yapıyorum diyor her gelişlerinde ne yapacak gelin köle mi olmalı illaha niye kadın olunca bu kadar yukleniyorsunuz baya adam gibi adammış insan evinde rahat etmek istemesu suç mu oğlunu seven evine çağırsin

Haklisin ama bazi uye arkadaslar da yazmiş "biz yokken evde biri olmasindan rahatsiz oluyoruz" demeseniz iyiymiş, gercekten bu kirici ve farkli yerlere gidecek bir söz.
İşten gelince yorgun oluyoruz, kendi halimizde kalmak istiyoruz deseniz daha iyi olurmuş. Evde birileri olunca ilgilenmek zorunda oluyor insan zor yani katiliyorum.

Kaldi ki 2 ayda bir hafta içi de kalmak çok fazla gercekten yani ben kaynanami ayni şehirde olduğumuz halde ayda 1 bile gormuyorum neredeyse gorunce de yatili kalmiyoruz bikac saatlik bir ziyaret oluyor. ( Hayirsizcilar alintilamasin)
Dip dibe yaşam cidden boğuyor tadinda birakmak lazim.

Allah acılarını göstermesin inşallah. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepsini . Ben çok ağlak bir kaynana olurum herhalde , çok çabuk özlerim onları

evet ama alismamiz gerek. yoksa hayati çocuklarından baska bir şey olmayan yaşlı huysuz kadınlara doneriz.

İnşallah karşı çıkmışsındır Papatya. Kendi evinde ağırlasın misafirini de, niye yepyeni evde ya?
En sonunda kabul etmedim ayilmalar bayılmalar biz içine mi iseyecegiz bile dediler o kadar kendi evi sanmıştı ki kayinailem ben kendimi o evde misafir gibi hissediyordum gittiğimde sanki onların bir evi gibi giderdim ne salaklık oysa nişanlım bekar rvinde rahatsız olmasın diye kullanmasına izin vermiştim .
Eşyayı mi yiyecek diyenlere duyurulur eşyalar yenmiyor onların düzenine göre şekil değişiyor evde kumanda onlarda oluyor kendi sevdikleri yemekleri yapıp kendi istedikleri gibi yaşıyorlar o eve yabancı oluyorsun bu durumda nasıl mutlu olunabilir ? Tepki veren kişilerin kayinaileleri anlayışlı insanlardır bence çünkü bende nisanliyken o safligimla su konuyu görsem ne Olacak ki derdim oluyormuş :) düğünden iki gün önce ayrıldık sonra sırf izin vermedim diye dügunde kimse yüzüme bakmadı yani insanları tepene çıkarsan da bir kere hayır deyince en kotu oluyorsun bunu anladım

iste bunların hepsi bastan yönetmek icin... bu kadınlar bu enerjiyi nereden buluyor anlamiyorum, oturmuş kafa patlatmistir bunu planlamak icin. coluk yok cocuk yok, ev isi çok az. git gez eglen tura cik..

iste bunların hepsi bastan yönetmek icin... bu kadınlar bu enerjiyi nereden buluyor anlamiyorum, oturmuş kafa patlatmistir bunu planlamak icin. coluk yok cocuk yok, ev isi çok az. git gez eglen tura cik..
Evet eve hakim olmak evin sahibi olmak gelin zaten kayinvalidesiyle konuşmuş hafta sonları musaitiz diye takan olmamışbile bile sınırları zorlamaya bayılıyorlar Perşembe gunundeb hazırlık yapıp hafta içi bı kahve iceneyecek ayaklarını uzatıp niye evlendiği kişiyi doğurdu ve dünyanın tüm hakkına sahip anne babalık biraz anlayış ve fedakarlık istemiyor sanırım ya

Ufff nefret ediyorum şu kvlerin kalma gitme olaylarından. Hele bir de yeni evli çiftlerin kvleri... Tavır koymanız iyi olmuş bence. Sonuçta siz de çalışan insanlarsınız özel alanınız olmalı. Yorgunsunuz, dinlenmek istersiniz illa ki. Bunu güzel üslupla dile getirirseniz bir nebze olsun anlarlar diye düşünüyorum.

Sizi görmek ya da oğullarını görmek istiyorlarsa izinli günlerinizde gelmeler daha doğru. Bazı aileler abartıyor. Bekar evi olsa senede bir defa gelir gelmezler evlenince çıkmak bilmezler.
Esim antalyaya atandı. Onalr da esim bekarken antalyadan gelip kalıyorlardı. Muhtemelen suan o eski düzeni devam ettirmek istiyorlar. Esim de ben de cok istiyoruz gelip kalsınlar ama bundanotesi birlikte yasamaya dönüyor üstelik biz belli konuma gelmis meslek sahibi 30 lu yaşlarda insanlariz

Tavsiyem geri adım atmayın ama gönüllerini alın bence haklısınız cunku bencede zorunlu sebep yoksa herkes kendi evinde olmalı tatlı dille kırmadan anlatin sizin durumunuzda işten eve yorgun gelen insan dinlenmek ister kendine vakit ayırmak ister bla bla bla velev ki çalışmıyor olsanız bile eviniz sizin özel alanınız ve keyfi sebeple sizin izniniz olmaksızın gelip yatıli kalmaları mantıklı değil zaten zaruret yoksa evli evine köylü köyüne yani...

Pazar gunu öğlen bu durumu konustuk akabinde valizi toplayıp bir anda ayni semtteki kizinin evine gitti. Esim ne yaptıysa gitmemeleri icin ikna edemedi cok sinirli olduğu icin kayınpederim dahil olmak istemedim o an. Sonradan esim kardeşinin evine gitti babasi ile konusmaya 2. Tepkiyi görüp geri geldi. Ben arayamadim agir sacma.bi soz soyler belki diye kayinvalidemle konuştum o da ben farkindayim babaniz aksi diyor. Ozur Msji attimkayınpederime durumu açıkladım ama cvp da vermedi

Olay Antalya’da bitiyor desenize önceden. Bende Antalya’da yaşıyorum buraya ilk geldiğimde bana ilk söyledikleri yazın misafirin çok olur haberin olsun demişlerdi.

bence sen çok karışma.

Bencede çok karışma yola getirdiklerini dusunurlerse iyice abartirlar bence biraz dik durmalisin söylediğinin arkasında olmazsan eşin de sürekli senin taviz vermeni ister

Geri adim asla atmam. Çünkü davranışlarımin bir sebebi ve anlami var. Derdim gonullerini kirmis olmak. Yasli insanları ağlatmak istemezdik. Bilemedik bu kadar etkilenecekler. Ustelik bu soru ilk defa gelmemisken bizr en sonunda yeter diyip ben de daha net hareket edince ipler koptu

Bencede çok karışma yola getirdiklerini dusunurlerse iyice abartirlar bence biraz dik durmalisin söylediğinin arkasında olmazsan eşin de sürekli senin taviz vermeni ister
Yola gelmek degil de bana /bize kirgin olmalarini istemiyorum ayrica bu eşimle ortak kararimiz. Özeli korumamiz gerektiğini düşünüyoruz

Kayınvalideniz bile farkında kayınpederinizin saçmalığına. Çok üstelemeyin şimdilik biraz ortam durgunlaşsın tekrar konuşur gönlünü hoş edersiniz.

Kayınvalideniz bile farkında kayınpederinizin saçmalığına. Çok üstelemeyin şimdilik biraz ortam durgunlaşsın tekrar konuşur gönlünü hoş edersiniz.
Kayinvalidem anlayisli bir kadin zaten bilsem sınırı gecmeyecekler gelsinler bi hafta kalsinlar hic mesele degil. Bunlardaki elini ver kolunu kapsin mantigi..

Kendi anne babamla ayni sehirdeyiz evlerimiz 40 dk uzaklikta buna ragmen kendi anne babami daha az goruyorum

ben de diger üyelere katılıyorum, haftaici evde olmanızdan rahatsız oluyoruz demeniz uygun olmamış. baska bir sekile soyleyebilirdiniz.

amaaa
daha yeni evli olsam, ne olacakti vs derdim ama 10 seneyi devirince kimin neyi neden yaptigine az çok tahmin edebiliyorum. o yardim etmeler, ev isi yapmalar bile basta göz boyama olabiliyor. ben sana yardim ediyorum, senin yaptigina bak demek icin.

ama boyle düşünsem de üslup çok onemli. gercekten kotu kalpli insanlar degillerse ve sadece eski kafalilarsa, o zaman üslup ve iyi yönetmeyle iyi bi iliski kurabilirsiniz. hani bazı gelinler olur ya, hem Tatli dilli, hem ortama hakim, hem de kayinaileyi yöneten, en Guzel öyle olmak ama tecrübe gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…