Sizce napmali?

Bende bir üst model var. Kizimin evi de benim evim, oglumun evi de benim evim diyen cinsten.
Bir hafta kalmayi geçtim aylarca kaliyorlar birbirlerinde. Öyle uzak mesafede de degiller en uzaktaki 1 saatlik mesafede.
3 yasinda torunu bile 2 ay kendinde kaliyor anne babadan ayri sebepsiz, özlüyorlarmiş.
Küçük görümcem ablasinin evinde 9 ay kaldi hala şoktayim 2-3 ayda bir evine gelir iki gun kalir geri giderdi ablasina, böyle böyle 9 ayi tamamladi
Cuma gunu esimin yegeni catkapi geldi okul tatil olmuş tatili bizde gecirmeye gelmis.
Zaten yatili okuyor her hafta sonu tatilinde bizdeydi yariyil tatilinde de geldi.
Ya insan çocuguyla hiç mi ilgilenmez.
Çocuktur incinmesin diye bir şey demiyoruz üzülüyorum da çocuga, annesine söyledik kac kere umrunda degil dayisini özluyor istiyor diyor.
Bir de her tatilde bana postaladiklari ogullarini her gun arayip nasilsin diye sormuyorlar mi sanki çok ilgileniyorlarmiş gibi.
Ayrişma sınırlar vs hiçbiri yok.
Aile icinde sınır mesafe mahremiyet olmazmiş birbirlerine çok bagli bir aileymişler.
Nedense ben bu bagi hiç göremiyorum davranişlarinda.
Öyle başka ailelere benzemiyorlarmiş. İste bu dogru.

Bizim aileler memleketteler, 5-6 saat uzaklıkta. Senede iki kere gelip 15-20 gün kalırlar. Siz de böyle bir düzene geçebilirsiniz. Ama şu biz yokken evde olmalarını istemem olayınız çok saçma. Ne yapacaklar ki başka? Yaşlı insanları sırf haftasonu getirtmek mantıklı mı… gelmişken kalsınlar, sonra birkaç ay gelmezler belki. Haftasonu iki gün kalınca tabii gelmek isterler yine

Sizinkiler ayrı bir evren Bu samimiyet değil ki kullanma

Çocuğu kabul etmeyin ya dogurdularsa ilgilensinler size mi zimmetlediler millet kafayı yemiş yemin ederim gözlerim açık okudum konuyu

Canim ben ilk yorumunu okudum sonrasıni okumadım.insallah bı orta yol bulurlar

Biz iki günlüğüne gelin demiyoruz ayni mahallede kenfi kizlari da var. Geldiklrinle dönüşümlü kalabilirler. Tek biz olsak koca şehirde haklisiniz. Ki zaten haftaiçi sanah cok erken cikip gec geliyoruz. Evde yokuz ztn aksamdan aksama anca gorurler o da halimiz varsa oturmaya

Çocuğu kabul etmeyin ya dogurdularsa ilgilensinler size mi zimmetlediler millet kafayı yemiş yemin ederim gözlerim açık okudum konuyu
Kabul etmiyoruz da soran yok haberimiz bile olmuyor çat kapi geliyor çocuk annem gonderdi deyip, kapidan da çeviremiyoruz.
Annesine bin kere soyledik umrunda degil.
Yollar da kardan kapandi açilsin annesine gondericez.

Aslında çalışmanız daha iyi değil mi, yoksa bütün gün napacaktınız onlarla kızları çalışıyor mu? O zaman ben olsam eşimle birlik olup görümceme bu sefer de ara ve annemleri sen davet et derdim. Hani o da anlamış olur. Zırt pırt gelmeyin der belki.

Kendi anne babanız gelse şu tavrı göstermezdiniz. Tam tersine annem babam geliyor diye mutlu olurdunuz önüne sererdiniz her şeyi. Bu iki yüzlülüğe tahammül edemiyorum
Evet çünkü annemiz yorgun argın geldiğimizde yemek beklemez, hizmet beklemez. Elinden geleni yapar Yorgunsunuz diye kız da bize surat astı demez.
Benim babam da evime 2 ayda bir gelip ben olmadan kalmaz şahsen.

Bence kesinlikle o laflar olmamış ama 2 ayda bir gelip 15 gün kalmakta olmamış.

Son düzenleme:
Kabul etmiyoruz da soran yok haberimiz bile olmuyor çat kapi geliyor çocuk annem gonderdi deyip, kapidan da çeviremiyoruz.
Annesine bin kere soyledik umrunda degil.
Yollar da kardan kapandi açilsin annesine gondericez.
Anneye bak cildirmalik olay ya dengesiz kadın açıp net bir kavga edin bı daha cesaret edemesin

5 kere kvnize söylemişsiniz,keşke yüzgöz olunmadan eşini sizin söylediğiniz düzene alıştırsaydı.Anlayışlıdır kvdem demişsiniz ama,bence asla değil.Ayrıca söylediğiniz şey de çok abartı değil,yani herkes haftaiçi evinde misafir ağırlamak istemek zorunda değil ki ne kadar yardımcı olunursa olunsun işten gelince sütyenimi falan çıkarıp oturmak isterim ben
Bir kez özür mesajı yazmışsınız artık bir şey yapmayın,illa ki konu açılır o zaman daha ayrıntılı ve yumuşak bir uslupla,ama en önemlisi kararınızda sabit olduğunuzu belirterek açıklamanızı yaparsınız.Lafın üstüne düştükçe olmaması gereken şeyler oluyor bekleyin bir sakinleşsinler.
Bir de size 8 yıllık evli olarak tavsiyem,sınırınızı korumak istiyorsanız bir lira dahi kabul etmeyin,ilerde yüzünüze vurulma ihtimali dahi olmasın

ben size hak verdim madem sınır çizemiyorlar bunu sizin yapmanız gerekirdi fakat keşke insanları kırmasaydınız üzüldüm gerçekten, daha yumuşak bir üslupla başka şeyleri bahane edip gönderebilirdiniz..

O çalışmıyor evde. Ayrica oyle muhabbetlere girmem. Mesafeleyim ona karşı da

Şunu evladım söylerse aşırı soğurum. Problemli anormal birileri değillerse çok can yakıcı bir söz.

Ne alaka? Işte evlatlari birey olarak kabul etmediğiniz için,evlilikler bitiyor, ana kuzulari türüyor.

Evlatlar büyüyor,kendi evleri, işleri olur. Özel hayatlari oluyor. Ben istemem evladimin evinde, o işteyken kalmak.

Herkesin kendine ait bir düzeni var. Cocuğunu doğurmak, ona sahip olduğun anlamina gelmez. Millet bunu anlasa ülkece aslinda rahatlanacak ama yok olmuyor.

Siz evde yokken kalsalar ne olacak su mevzu cok abartiliyor ayip etmissiniz esinizin size uymasi tam bir fiyasko iki ayda bir gelmeleri cok fazla gereksiz ama hafta ici kalsalardi emin olun evinizi esyanizi yemezlerdi

Anneye bak cildirmalik olay ya dengesiz kadın açıp net bir kavga edin bı daha cesaret edemesin
Ben iletisimi kestim onceden soyluyordum artik esim iletisimde ben gorusmuyorum.
Ben konusmadigim görüsmedigim halde gönderiyor.
Cesaret kısmına gelince sınır tanimiyorlar ki.

Tamam işte, tahmin ettiğim gibi… Kız evde olduğundan karşılıklı rahat edemiyorlar, zaten boş ev diye sizi tercih ediyorlar
Zaten amac bizim evimizi otel gibi kullanmak.. sehirlerarasi gezerken.. tam.zamanli calisan insanlarin evinde kalmanın baska açıklaması olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…