- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
Bende bir üst model var. Kizimin evi de benim evim, oglumun evi de benim evim diyen cinsten.yardımla alakalı mı bilmiyorum açıkcası bence kültürümüzden kaynaklı oğlanın evi bizim diğer evimizdir gibi bir düşünce var yani ben Ankara da yaşıyorum iç anadolu insanlarıyla akrabalık ilişkimde gördüğüm bu istisnasız
Bizim aileler memleketteler, 5-6 saat uzaklıkta. Senede iki kere gelip 15-20 gün kalırlar. Siz de böyle bir düzene geçebilirsiniz. Ama şu biz yokken evde olmalarını istemem olayınız çok saçma. Ne yapacaklar ki başka? Yaşlı insanları sırf haftasonu getirtmek mantıklı mı… gelmişken kalsınlar, sonra birkaç ay gelmezler belki. Haftasonu iki gün kalınca tabii gelmek isterler yine
Sizinkiler ayrı bir evren Bu samimiyet değil ki kullanmaBende bir üst model var. Kizimin evi de benim evim, oglumun evi de benim evim diyen cinsten.
Bir hafta kalmayi geçtim aylarca kaliyorlar birbirlerinde. Öyle uzak mesafede de degiller en uzaktaki 1 saatlik mesafede.
3 yasinda torunu bile 2 ay kendinde kaliyor anne babadan ayri sebepsiz, özlüyorlarmiş.
Küçük görümcem ablasinin evinde 9 ay kaldi hala şoktayim 2-3 ayda bir evine gelir iki gun kalir geri giderdi ablasina, böyle böyle 9 ayi tamamladi
Cuma gunu esimin yegeni catkapi geldi okul tatil olmuş tatili bizde gecirmeye gelmis.
Zaten yatili okuyor her hafta sonu tatilinde bizdeydi yariyil tatilinde de geldi.
Ya insan çocuguyla hiç mi ilgilenmez.
Çocuktur incinmesin diye bir şey demiyoruz üzülüyorum da çocuga, annesine söyledik kac kere umrunda degil dayisini özluyor istiyor diyor.
Bir de her tatilde bana postaladiklari ogullarini her gun arayip nasilsin diye sormuyorlar mi sanki çok ilgileniyorlarmiş gibi.
Ayrişma sınırlar vs hiçbiri yok.
Aile icinde sınır mesafe mahremiyet olmazmiş birbirlerine çok bagli bir aileymişler.
Nedense ben bu bagi hiç göremiyorum davranişlarinda.
Öyle başka ailelere benzemiyorlarmiş. İste bu dogru.
Çocuğu kabul etmeyin ya dogurdularsa ilgilensinler size mi zimmetlediler millet kafayı yemiş yemin ederim gözlerim açık okudum konuyuBende bir üst model var. Kizimin evi de benim evim, oglumun evi de benim evim diyen cinsten.
Bir hafta kalmayi geçtim aylarca kaliyorlar birbirlerinde. Öyle uzak mesafede de degiller en uzaktaki 1 saatlik mesafede.
3 yasinda torunu bile 2 ay kendinde kaliyor anne babadan ayri sebepsiz, özlüyorlarmiş.
Küçük görümcem ablasinin evinde 9 ay kaldi hala şoktayim 2-3 ayda bir evine gelir iki gun kalir geri giderdi ablasina, böyle böyle 9 ayi tamamladi
Cuma gunu esimin yegeni catkapi geldi okul tatil olmuş tatili bizde gecirmeye gelmis.
Zaten yatili okuyor her hafta sonu tatilinde bizdeydi yariyil tatilinde de geldi.
Ya insan çocuguyla hiç mi ilgilenmez.
Çocuktur incinmesin diye bir şey demiyoruz üzülüyorum da çocuga, annesine söyledik kac kere umrunda degil dayisini özluyor istiyor diyor.
Bir de her tatilde bana postaladiklari ogullarini her gun arayip nasilsin diye sormuyorlar mi sanki çok ilgileniyorlarmiş gibi.
Ayrişma sınırlar vs hiçbiri yok.
Aile icinde sınır mesafe mahremiyet olmazmiş birbirlerine çok bagli bir aileymişler.
Nedense ben bu bagi hiç göremiyorum davranişlarinda.
Öyle başka ailelere benzemiyorlarmiş. İste bu dogru.
Kesinlikle kullanmak ben de öyle düşünüyorum.Sizinkiler ayrı bir evren Bu samimiyet değil ki kullanma
Canim ben ilk yorumunu okudum sonrasıni okumadım.insallah bı orta yol bulurlar
Biz iki günlüğüne gelin demiyoruz ayni mahallede kenfi kizlari da var. Geldiklrinle dönüşümlü kalabilirler. Tek biz olsak koca şehirde haklisiniz. Ki zaten haftaiçi sanah cok erken cikip gec geliyoruz. Evde yokuz ztn aksamdan aksama anca gorurler o da halimiz varsa oturmayaBizim aileler memleketteler, 5-6 saat uzaklıkta. Senede iki kere gelip 15-20 gün kalırlar. Siz de böyle bir düzene geçebilirsiniz. Ama şu biz yokken evde olmalarını istemem olayınız çok saçma. Ne yapacaklar ki başka? Yaşlı insanları sırf haftasonu getirtmek mantıklı mı… gelmişken kalsınlar, sonra birkaç ay gelmezler belki. Haftasonu iki gün kalınca tabii gelmek isterler yine
Kabul etmiyoruz da soran yok haberimiz bile olmuyor çat kapi geliyor çocuk annem gonderdi deyip, kapidan da çeviremiyoruz.Çocuğu kabul etmeyin ya dogurdularsa ilgilensinler size mi zimmetlediler millet kafayı yemiş yemin ederim gözlerim açık okudum konuyu
Aslında çalışmanız daha iyi değil mi, yoksa bütün gün napacaktınız onlarlaBiz iki günlüğüne gelin demiyoruz ayni mahallede kenfi kizlari da var. Geldiklrinle dönüşümlü kalabilirler. Tek biz olsak koca şehirde haklisiniz. Ki zaten haftaiçi sanah cok erken cikip gec geliyoruz. Evde yokuz ztn aksamdan aksama anca gorurler o da halimiz varsa oturmaya
Bence de biraz yumuşatabilinirdi.Şunu evladım söylerse aşırı soğurum. Problemli anormal birileri değillerse çok can yakıcı bir söz.
Evet çünkü annemiz yorgun argın geldiğimizde yemek beklemez, hizmet beklemez. Elinden geleni yaparKendi anne babanız gelse şu tavrı göstermezdiniz. Tam tersine annem babam geliyor diye mutlu olurdunuz önüne sererdiniz her şeyi. Bu iki yüzlülüğe tahammül edemiyorum
Anneye bak cildirmalik olay ya dengesiz kadın açıp net bir kavga edin bı daha cesaret edemesinKabul etmiyoruz da soran yok haberimiz bile olmuyor çat kapi geliyor çocuk annem gonderdi deyip, kapidan da çeviremiyoruz.
Annesine bin kere soyledik umrunda degil.
Yollar da kardan kapandi açilsin annesine gondericez.
O çalışmıyor evde. Ayrica oyle muhabbetlere girmem. Mesafeleyim ona karşı daAslında çalışmanız daha iyi değil mi, yoksa bütün gün napacaktınız onlarlakızları çalışıyor mu? O zaman ben olsam eşimle birlik olup görümceme bu sefer de ara ve annemleri sen davet et derdim. Hani o da anlamış olur. Zırt pırt gelmeyin der belki.
Şunu evladım söylerse aşırı soğurum. Problemli anormal birileri değillerse çok can yakıcı bir söz.
Tamam işte, tahmin ettiğim gibi… Kız evde olduğundan karşılıklı rahat edemiyorlar, zaten boş ev diye sizi tercih ediyorlarO çalışmıyor evde. Ayrica oyle muhabbetlere girmem. Mesafeleyim ona karşı da
Ben iletisimi kestim onceden soyluyordum artik esim iletisimde ben gorusmuyorum.Anneye bak cildirmalik olay ya dengesiz kadın açıp net bir kavga edin bı daha cesaret edemesin
Zaten amac bizim evimizi otel gibi kullanmak.. sehirlerarasi gezerken.. tam.zamanli calisan insanlarin evinde kalmanın baska açıklaması olamazTamam işte, tahmin ettiğim gibi… Kız evde olduğundan karşılıklı rahat edemiyorlar, zaten boş ev diye sizi tercih ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?