Selam kızlar, 5 aydır bi firmada çalışıyorum. Ama hiç bir şekilde alışamadım ne ortama ne işe. Kendimi yalnız ve mutsuz hissediyorum. Kafa dengi insanlar yok ofiste 4 kızız kalanı erkek. Hep diğer 3ü birlikte takılıyo birbirlerine laf atıyolar falan. Ben kendimi dışlanmış hissediyorum. Oralı olmamaya çalışıyorum ama ayrı takılmak da istemiyorum. O dengeyi bulamadım yani. Bide beraber çalıştığımız aynı işleri yaptığımız kızı anlayamadım iyi mi kötü mü, bazen bana karşı surat yaptığını fark ediyorum. Çok yoğun olunca birbirimize destek oluyoruz, ben de ona bi işle ilgili destek olur musun dedim tamam dedi, bugün diğer arkadaş soruyor bunu niye smartmom girmiyo diye, o da yoğunmuş yetiştiremicekmiş bana verdi falan dedi. Kendimi çok mutsuz hissediyorum kısaca. İşi bile bırakmayı düşünüyorum, işe de adapte olamadım çünkü toplantılarımız oluyo fabrika genelinde benim yönettiğim, kavga gürültü geçiyo, tarzım değil. Alışamıyorum. Bırakıcam sanırım. Siz olsanız napardınız? Pes mi etmeliyim, yoksa mücadele mi