Sizce napmaliyim???

Leonmathilda

Karmakarışık...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
405
392
103
31
Eşim aileci evet aşırı derece.
7 aylık bebeğim var dışarı çıkamıyorum onun sağlığı için zaten çıksakta hoş kapaniş kaynanamin evi oluyor
Bak çoğunuz diyecek tabi ailesi falan evet ailesi evet benimde abim.var gerçi evli değil.ama olsun şayet onun eşiyle hergün annemgile gitmesini istemezdim.
Biz 2 yillik evliyiz doğum yaptığımdan belli ailesinden kim ararsa arasın çağırsın gitmemezlik. Katiyen yapmaz hemen koşar 10 gunlüks.lohusayken başladı bi gitti o gidiş
Her hafta sonu hep bi işi oldu
Evde ise ben bebekle yanlizdim bunu çok kez dile getirdim ayrılma noktasına çok geldik hemde çok
Geçen ablasıyla tartıştık benim kadinligima laf etti hiç birsy demedi onun gonlunu almaya çalıştı ama benim hiç almadi....
Ama bana kötü davranmadı da,ben çocuk hasta olmasın diye dışarı çıkmıyorum bnim.canim bebeğim çok hassas bugün dedim ki bebeğe bakta markete gidiyim yok ben giderim çıktı dışarı gitmiş anasi gile annemle aBlamla yiyecem dedi yemeği
Olumlu yanları var evet ama bu adamın burnu sürtsün diyorum sizce napmalıyım yarın annelere gidiyim diyorum bunlarda hepsi böyle heryere beraber gidilir beraber dönülür. Sıkıldım sürekli yemek çocuk temizlik misafir yemek sizce napiyim inan 4 duvar dan sıkıldım ben mutsuzum bebegime yansıyor oda sessiz sakin eşimle konuşmayı denedim anlatmak istediğimden olayı farklı anlayıp çarpıtiyor evde hep yanlizim.hep hafta içi tv telefon yatak uyku rutin bunlar yazımim iğrenç ama ne yemek yemek geliyor içimden ne gülmek keşke evlenmeseydim diyorum

Son düzenleme:
siz eşinizinde evi kapanıp kalmasını istiyorsunuz.
ama siz çocugu eve kapatıp onu koruyorum diyorsunuz ya yanlış.
çocuk toplum içine çıkmalı parak gidip çocukları izlemeli.
3 çocuk büyüdü bu evde benim gb anne ile
dört duvar içine hapsolmadan bagışıklıgı mikropları alıp onlarla mücadele ederek büyüdüler

Gittiğiniz kişiler çocuklarınızın dudaklarını öpüyor mu yada kucuk çocukların elinde veriyor mu yanakları issira sevip size sormadan 3 aylıkken birşeyler yedirneye çalıştı mi ??

Gercekten böyle mi yanı
Benim de cocugum var mutlaka gun de iki kere dısarı cıkıyoruz, 10 aylık benim ki de bı tanecik

Siz ailemizin evine gitsemiz ne olacak ki..

Bebiş küçük böyle şeylerden boşanılmaz vs denilecek yine koca evine..

Olumlu yorum yapmak isterdim ama böyle tipler için aileleri bir yana, dünya bir yana..

Kısacası eve yeniden dönecekseniz terketmeyin..burnu falan sürtmez ailesi destek olur ona.. siz bebeğinizi eve hapsetmekten vazgeçip parka,kafeye gidin..bazı kadınlar evliliğini kocasız yaşıyor maalesef.

İnanın bekar halimi özledim.bebegimi seviyorum çok.hemde evt markete falan gidiyorum komşuda oturuyorum ama şöyle kıyafet almayı falan çok özledim cüzdanımda 20 TL ne cafesine gitcem
İnternet sitelerinden kıyafet bakıp kendime yakıştırıyorum bende nette dolaşıyorum mağaza gibi bi nevi kızlar ben sanırım.yine ağır deprosyon geçiyorum ben eşim benim yanımdan hiç ayrılmasın demiyorum ki onla vakit geçirirken acaba tel çalacak mi biri çağırcakmi yoksa dışarda iken acaba yolumuz nezamsn ailesinden birine dönecek diye merak ediyorum elim ayağım uyuşuyor mutsuzum aslında derinlerde buraya yazamayacagim kadar uzun şeyler var
Sanırım siz de beni tipi dırdırci kadın sandınız ama değilim hiç değilim

Çocuk konusunda lütfen abartmayın. Ben yaptım ne oldu. Çok pişmanım. Keşke yapmasaydım . Şimdi ise baş edemiyorum . Bir arkadaşım çok rahattı. Hala da rahat. MaşaAllah mis gibi çocukları var . Uyumlu rahat. Ben ise sefil gibiyim. Dışarı çıksam kafayı yemek üzere geri geliyorum . Uyumsuz bağrış ağlama eşliğinde. Rahat olun. Önce kendinizi düşünün.

Sevgili konu sahibi..sizin dırdırcı olduğunuzu değil, artık eşinizle kaliteli ve kesintisiz zaman geçirmek istediğinizi düşündüm..

Paranız olmasa da gidin parka hiç değilse annelerle konuşup rahatlayın..ailenize gidin bebeğinizi alıp, insanları çaya davet edin..bebeğinizi bırakacak birileri varsa eşinizle avm.ye gidin..fazlaca dolusunuz depresyonda değilsiniz sadece nefes almaya ihtiyacınız var.

Eşiniz için "Bu adam" demeniz dikkatimi çekti. Siz eşinizi sahiplenmezseniz o da kendisini sahiplenen ailesiyle vakit geçirmek ister. Aile olduğunuzu önce siz hissedin sonra eşinize hissettirin.

Eşiniz için "Bu adam" demeniz dikkatimi çekti. Siz eşinizi sahiplenmezseniz o da kendisini sahiplenen ailesiyle vakit geçirmek ister. Aile olduğunuzu önce siz hissedin sonra eşinize hissettirin.
Valla şuan bu adam mı demişim.ne demişim farkında değilim sinirliyim çünkü çok.çok.sinirliyim ben onu çok.benimsedim taa bulutların tepesine çıkardımmm. Ama kendim hala yerlerde dolaşıyorum elini uzatıp.beni çıkarmıyor ben ne istiyorum.bilmiyorum kizim.büyusede gezsem dolassam onunla.

Gittiğiniz kişiler çocuklarınızın dudaklarını öpüyor mu yada kucuk çocukların elinde veriyor mu yanakları issira sevip size sormadan 3 aylıkken birşeyler yedirneye çalıştı mi ??
bu durumla karşılaştıgımda sakince elinden alıyorum.
yedirmesini engelliyor
çocuk sevmek istersen yanıma oturtup sevmesine izin veriyorum.
şuan da 3 aylık degil
7 aylık bir bebek siz geçmişden bahsederseniz
bebek büyümüş ama siz hala olaylar üzerinden sıkıntı çıkartarak geçmişi sıcak tutma sonucu kendinize yapıyorsunuz.

Cahil insanlarla uğraşmak zor..

Maalesef evlenirken ailelerede bakmak gerekiyor ama ah aşk..

Arada sırada anneniz kardeşiniz gelsin siz gidin ayda bir değişiklik olur.

Çünkü bende okb var anladınız mı.
Ya benim kucağından çocuk seveceklrr oyle mi çocuk bağıra çağıra ağlıyor beni istiyor hala vermiyorlar 2 aylıkken sinirden stresten sütüm bitti sizin Çocuğunu Yeni doğum.yaptığınız halde sürekli temizlik yap diyen birisi oldumu yok eve geldiğinde temiz bile.olsa bi r yerden bir yere pis Denildi mi ???
Ve en önemlisi benimle kavga ettiği saydirdigi halde eşime yaranmak için iyi gözüküp türlü oyunlar oynayıp.kinciye donusturuldum yalan bile gülmek gelmiyor içimden tiksindim.hepsinden

aaa ne garip bir yorum.
sanki ikili çekişme halindeyiz
kendi hayatımı sizinle kıyaslıyorum gb yazmışsınız.
sordunuz söyledim.
teşhisiniz kadar tedavinizi de yapıyor musunuz?yoksa doktorculuk mu oynuyorsunuz?
buyrun hayat sizin yanlız kalır cebelleşirsiniz yada sirkelenir kendinize gelirsiniz.

Bebeğinizin özel bir hastalığı mi var , 7 aylık neden cikamiyorsunuz anlamıyorum.

Yapın kendinize sandviç , çay demeyin parka gidin. Havalar güzel , bebeginizde oynar orada.
Illa kafeye gitmeye gerek yok , zaten bebekle rahat oturamazsiniz.

Aileye gitme konusuna bir şey diyemiyorum maalesef.

biraz kendi hayatınıza bakın sizde. alın bebeğinizi yürüyüşe çıkın,, markete gidin çocuk biraz alışsın dışarı çıkmaya. bebek bu hassas olacak elbet ama sürekli korursanız bağışıklık sistemi gelişmez bebeğinizin.
hem siz psikolojik olarak iyi olacaksınız ki o enerjiniz bebeğinize geçsin. eşiniz ailesine gidince sizde gidin ama araya başka bir aktivite daha sıkıştırın. erkekler çok düz mantık olduğundan eşiniz ne kadar bunaldığınızı anlayamaz biraz yol gösterin ona. hatta eğer kv torunuyla vakit geçirmek isterse 2-3 saatliğine ona bırakın siz kişisel işlerinizi halledin. hem size iyi gelir hem bebeğiniz başka insanlarla sosyalleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…