- 12 Ekim 2018
- 405
- 392
- 103
- 31
- Konu Sahibi Leonmathilda
-
Gittiğiniz kişiler çocuklarınızın dudaklarını öpüyor mu yada kucuk çocukların elinde veriyor mu yanakları issira sevip size sormadan 3 aylıkken birşeyler yedirneye çalıştı mi ??siz eşinizinde evi kapanıp kalmasını istiyorsunuz.
ama siz çocugu eve kapatıp onu koruyorum diyorsunuz ya yanlış.
çocuk toplum içine çıkmalı parak gidip çocukları izlemeli.
3 çocuk büyüdü bu evde benim gb anne ile
dört duvar içine hapsolmadan bagışıklıgı mikropları alıp onlarla mücadele ederek büyüdüler
İnanın bekar halimi özledim.bebegimi seviyorum çok.hemde evt markete falan gidiyorum komşuda oturuyorum ama şöyle kıyafet almayı falan çok özledim cüzdanımda 20 TL ne cafesine gitcemSiz ailemizin evine gitsemiz ne olacak ki..
Bebiş küçük böyle şeylerden boşanılmaz vs denilecek yine koca evine..
Olumlu yorum yapmak isterdim ama böyle tipler için aileleri bir yana, dünya bir yana..
Kısacası eve yeniden dönecekseniz terketmeyin..burnu falan sürtmez aileai destek olur ona..siz bebeğinizi eve hapsetmekten bazgeçip parka,kafeye gidin..bazı kadınlar evliliğini kocasız yaşıyor maalesef.
Sevgili konu sahibi..sizin dırdırcı olduğunuzu değil, artık eşinizle kaliteli ve kesintisiz zaman geçirmek istediğinizi düşündüm..
Paranız olmasa da gidin parka hiç değilse annelerle konuşup rahatlayın..ailenize gidin bebeğinizi alıp, insanları çaya davet edin..bebeğinizi bırakacak birileri varsa eşinizle avm.ye gidin..fazlaca dolusunuz depresyonda değilsiniz sadece nefes almaya ihtiyacınız var.[/QUOT
İnanın çocuğu bırakacak düzgün bir insan yok çevremde ailem 2 saatlik mesafede eşimin ailesine bıraksam 2 dakikada mafederler gerçekten abartmıyorum 40 çıkmış bebeği yürütmeye çalışan insanlar cahiller kesinlikle her dedikleri doğru onların kesinlik kanıtlı bir doğru bile sunsan hayır onların dedikleri doğru bunalttilar beni çok benim yapımda seviyemde değiller ama hiç saygımı bozmadım halada bozmadım ama ben iyi değilim onu biliyorum.
Valla şuan bu adam mı demişim.ne demişim farkında değilim sinirliyim çünkü çok.çok.sinirliyim ben onu çok.benimsedim taa bulutların tepesine çıkardımmm. Ama kendim hala yerlerde dolaşıyorum elini uzatıp.beni çıkarmıyor ben ne istiyorum.bilmiyorum kizim.büyusede gezsem dolassam onunla.Eşiniz için "Bu adam" demeniz dikkatimi çekti. Siz eşinizi sahiplenmezseniz o da kendisini sahiplenen ailesiyle vakit geçirmek ister. Aile olduğunuzu önce siz hissedin sonra eşinize hissettirin.
bu durumla karşılaştıgımda sakince elinden alıyorum.Gittiğiniz kişiler çocuklarınızın dudaklarını öpüyor mu yada kucuk çocukların elinde veriyor mu yanakları issira sevip size sormadan 3 aylıkken birşeyler yedirneye çalıştı mi ??
Çünkü bende okb var anladınız mı.bu durumla karşılaştıgımda sakince elinden alıyorum.
yedirmesini engelliyor
çocuk sevmek istersen yanıma oturtup sevmesine izin veriyorum.
şuan da 3 aylık degil
7 aylık bir bebek siz geçmişden bahsederseniz
bebek büyümüş ama siz hala olaylar üzerinden sıkıntı çıkartarak geçmişi sıcak tutma sonucu kendinize yapıyorsunuz.
aaa ne garip bir yorum.Çünkü bende okb var anladınız mı.
Ya benim kucağından çocuk seveceklrr oyle mi çocuk bağıra çağıra ağlıyor beni istiyor hala vermiyorlar 2 aylıkken sinirden stresten sütüm bitti sizin Çocuğunu Yeni doğum.yaptığınız halde sürekli temizlik yap diyen birisi oldumu yok eve geldiğinde temiz bile.olsa bi r yerden bir yere pis Denildi mi ???
Ve en önemlisi benimle kavga ettiği saydirdigi halde eşime yaranmak için iyi gözüküp türlü oyunlar oynayıp.kinciye donusturuldum yalan bile gülmek gelmiyor içimden tiksindim.hepsinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?