haksızlığa uğradım amaGörmezden gelin ?
Eski konularını az çok biliyorum. Evlenirseniz daha büyük sorunlar yaşayacakmışsın gibi hissediyorum.haksızlığa uğradım ama
Evet bilenler bilir isleri sizin konularinizi akilda tutmak.Devam konulari acmak yasak.dün konu açmıstı bilenler bilir . kv hakkında . sizce telden silmeli miyim . yani bana bi akıl verin bana yaptıklarına sustum ama içimde kaldı haksızlığa uğramak . öyle bir sey yapayım ki tepkimi belli edeyim. Bazen diyorum içimdeki her seyi yazayım . ama öyle de ezik gibi olacak zaten yeterince ezik gibi davarndım
not bana whatasapptan gondermeler yapıyordu , facebooktanda
eminim . nişanlıma dedim ki annenle ilerde zorunlular dıısnda gorusmem . misafir gibi davranırım . nasılsın meraba dan baska konusmam oda tamam dediEski konularını az çok biliyorum. Evlenirseniz daha büyük sorunlar yaşayacakmışsın gibi hissediyorum.
Sen emin misin bu evlilikten ?
Haksızlığa gelince de bence görmezden gelmen en doğrusu çünkü cevap vermeyip takmamak karşı tarafı kudurtur.
ne alakası var yeni bir konu bu . hem ne bu tripler . ilgilenmiyrosan yazmaEvet bilenler bilir isleri sizin konularinizi akilda tutmak.Devam konulari acmak yasak.
eminim . nişanlıma dedim ki annenle ilerde zorunlular dıısnda gorusmem . misafir gibi davranırım . nasılsın meraba dan baska konusmam oda tamam dedi
nişanlımın bi sucu yok anneci değil ve hatta annaesi nişana gelmeme düşüncesindeyken . onu silerim ömğür boyu boyle bir sey yaparsa demişti . benim annem olgun bşr insan değil arayıp sorma bile dediGörmezden gel silersen amacına ulaşır.
Ama bence evlenme işini bi daha düşün.Iyice yüz göz olmuşsunuz düzelmez bu iş artık.
Evet bilenler bilir isleri sizin konularinizi akilda tutmak.Devam konulari acmak yasak.
neler yaptı Ama nişana gelmemekle tehtitler . beni arayıp azarlamalarBu söylenecek laf mi sizce ? Biri bana bunu dese atarım nişanı.
Ben evli veya nişanlı değilim pek bi bilgim yok ama gerek buradaki konulardan gerek çevremden gördüğüm kadarıyla önce her seye tamam deyip evlenince değişen adamlar çok fazla.eminim . nişanlıma dedim ki annenle ilerde zorunlular dıısnda gorusmem . misafir gibi davranırım . nasılsın meraba dan baska konusmam oda tamam dedi
nişanlımın bi sucu yok anneci değil ve hatta annaesi nişana gelmeme düşüncesindeyken . onu silerim ömğür boyu boyle bir sey yaparsa demişti . benim annem olgun bşr insan değil arayıp sorma bile dedi
neler yaptı Ama nişana gelmemekle tehtitler . beni arayıp azarlamalar
Dun konu acmistimla baslayan konu yenimi.Icerigi nedir ciddi soruyorum ilgileniyorum.ne alakası var yeni bir konu bu . hem ne bu tripler . ilgilenmiyrosan yazma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?