Sizce Nasıl Bir Liste

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Arkadaşlar büyüme çağında oldugum için bazı şeyleri fazladan ekledim ama sizce nasıl bir liste yanlış yada fazla olanlar hakkında yada doğrusu düzeltilmesi gereken yerleri söylerseniz çok sevinirim =)

hafta içi : Sabah : 17:30 = bir elma iki tane zeytin

Öğlen :13 : 30 : = yarım kibrit kutusu peynir , bir bardak süt , iki tane zeytin

Akşam : 18 : 00 = ortalama iki - dört kaşık arası akşam yemeği maalesef ben çok yemek seçiyorum :( sevmedigim yemekler oldugunda karışık yiyorum ama genelde çeyrek ekmeğe çikokerem sürüp yiyorum =)

Ara öğünler : 15 : 30 = bir çikolata

21 : 00 = yarım elma ve yarım portakal

Hafta sonu:

Sabah : 09 : 00 = iki zeytin , yarım kibrit kutusu peynir , bir yumurta ve bir bardak çay

Öğlen : çeyrek ekmek tost

Akşam : yaklaşık iki - dört kaşık arası akşam yemeği yemek seçtigimde ekmeğe çikolata sürüyorum =)

Ara öğünler :

14 : 00 = bir çikolata

21 : 00 yarım elma ve yarım portakal =)

Yaşım : 1996/15

Kilom : 45

Boyum : 1 . 64

Son düzenleme:
hatlarım yuvarlak oldugu için kilomu çabuk belli ediyorum ama :( bu arada diyet listesini biraz daha kıstım :) çünkü benim bünyem kilo almaya meyilli ama çikolatasız zor oluyor :P :)

Söylemedim ki hatta bu yüzden sorun yaşıyorum kilo aldıranagır yemekler yapıldıgında rejimdeyim diyemiyorum bir ara anladılar dedilerki sen zaten normalsın neden rejim yapıyorsun dediler :) aslında aynaya baktımda normal kilodayım rejimi falan bıraktım sadece yemegime dikkat edecem zaten midem küçüldü ama çikolataya dayanamıyorum :( hiçbirşey yemeyip sadece çikolata yesem kalori alırmıyım?

öncelikle diyet listene geleyim: buna liste denilmez gerçi,böyle bir yemek düzeni olamaz.ve şaşırdığım nokta her gün çikolata yemen.bende bir çikolata aşığıyımdır ama her gün çok abartılı.kilo almayayım diye sağlıklı yiyeceklerden vazgeçip bol kalorili çikolatayı tercih etmen de çok tutarsız.öncelikle bir insan günlük süt ve süt ürünleri,et yumurta ve kurubaklagiller,meyve sebze,tahıllardan her gün az miktarda da olsa almak zorundasın.15 yaşındasın henüz.kendinde demişsin bak gelişme çağındasın.yani sanma ki 16,17,18,19 yaşında böyle kalıcaksın.hergün vücudun değişiyor daha da toparlanıyor.ben senin yaşındayken cildim çok yağlıydı şuan 20 yaşındayım ve cildim kuru.yani o yaşadığın şeyler dönemsel.sakın sakın:20: zayıflıyacağım diye yanlış şeyler yapma.bir arkadaşımda diyetisyene gitti.kiloda verdi ama daha sonra hastalıklar çıkmaya başladı.yaptığı diyetin sonuçları olarak.ve gayet güzel senin kilonda boyunda.boyun hala uzamaya devam ediyor kilolarında boya gider merak etme,sonra zayıfım diye yakınırsın:1: 20 yaşına gelip hala kilom var dersen bir spora başlarsın onlarda gider:8:

her gün bir çikolata yersen kilo milo veremezsin bebişim:1:vücudun bütün gün doğru düzgün besleyici birşey yemediğin için kıtlık alarmına geçecek ve o çikolatayı yediğinde onu hemen depolayacak yani bu rejimle kilo veremeyeceğin gibi ileride kilo alırsın bile

Zaten bu lisetede az yedigimi düşündügüm için hemen hemen günlük yediklerimi yazdım diyet lisetesi sayılmaz yani sonradan yeni liste yapmıştım aslında ama vazgeçtim aslında aynaya dikkatlice baktımda pek bir fazlalık göremedim =) vaz geçtim diyet yapmaktan

Zaten bu lisetede az yedigimi düşündügüm için hemen hemen günlük yediklerimi yazdım diyet lisetesi sayılmaz yani sonradan yeni liste yapmıştım aslında ama vazgeçtim aslında aynaya dikkatlice baktımda pek bir fazlalık göremedim =) sizlerinde önerileriyle vaz geçtim diyet yapmaktan

Back
X