Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?

Hergün ağlarım o adamı istemem. Biryerden sonra unutuyorsun ve daha güçlü oluyorsun.

Üzüntüye katlanamam alışkanlığımı bırakamam diye diye acıyı sever olmuş kadınlar
 
Siz yalnız da varolabildiginiz bir aşama yaşadınız mi ? Ben istiyorum buna katlanabilmek
Mesela 2 yıl önce bu adam benim hayatıma girmeden kendi kendime çok sağlıklı bir ruh hali içindeydim uzun zaman hayatıma birini almamıştım iyileşmiştim.Şimdi beni tekrar bozdular.Bünye kendini koruma altına alıyor.O yüzden biri olsa keşke de daha kolay gidebilsem hemde istediğim gibi bir ilişkiyi kendime çeksem istiyorum.Onu aramamaya calısıyorum.O ararsa acıyorum mesela, 1.5 ay olmayacak tatıle yazlıklarına gıttıler babasıyla.Bu esnada kendı sosyal hayatıma odaklanıp iyileşeyim diyorum.Boş kalmamalıyım hep,Yogaya baslayacagım mesela, spor vs .Kafamda bitirmek kendimi soğutmak öncelikli amacım.Mesela onun benle evlenmek istememesini duyunca can acım benden kaynaklıysa kendıme ozguven aşılayıp kendı değerimi arttıracak seyler yapmak ıcın son surat calısacagım.Saçsa saç sporsa spor.Ama daha halledebilmiş değililim.
 
Babasının “ataist bir doktor" olmasıyla konunun ilgisini çözemedim açıkçası. adam gerçekten hadsizce davranıyor size, sizi terkediyor, aranızda tutku yok peki sizi bu ilişkiden koparamayan motivasyon ne? evlenmek istemiyorum diye özellikle belirtiyor, siz evlenmeyi istiyorsunuz. neden size gerçekten önem veren biriyle evlenmeyesiniz ki? cinsellik mi yaşadınız o yüzden kendinizi mecbur mu hissediyorsunuz?
 

ama bu şekilde bu adamla olmasa başka biriyle gene zarar verirsiniz. belki de bu durum karşınızdaki ile değil kendi içinizdeki korkularla yüzleşip onları aşmak için uğraşmanız gereken bir durum.
 
Siz yalnız da varolabildiginiz bir aşama yaşadınız mi ? Ben istiyorum buna katlanabilmek

ben flörtü çok ama sevgilisi az olmuş biriyim. şu anki ilişkimden önce 2 yıl boyunca hep birileri ile tanışırdım ama 2-3 haftada olmayacağını anlar uzaklaşırdım.
yada karşıdaki giderdi.
o dönem çok alışmıştım herşeyi kendim yaşamaya.
yalnız sinemaya da gittim, konsere de..
kendime çok odaklanmıştım. açıkçası o dönem ruhen de fiziken de kendimi daha iyiye taşıdığım bir dönem oldu.
 
Babası Farklı bir karakter , evet aslında konuyla ilgisi yok ek bilgi olmuş.Yani mesela oğluna , ben kız istersen istemeye evlerine gitmem, kötü bir anım var bunla ilgili kendi evliliğimde diyen, inancı olmayan ve örf adet muhabbetlerine pek girmek istemeyen bir tip belki bu yüzden farkında olmadan ek bilgi vermişim.Haliyle bu bilgiler de oğlunun beyninde.Bilinçaltında.
 

uzman kişi değilim ama bence sorununuz sizin psikolojik olarak güçlü olmayışınız.
velev ki herşey süper gitti, evlendiniz, e adam ölebilir de. o zaman da yalnızlık olacak..
belki önce yalnız kalma korkunuzu iyileştirmeniz lazım.
ben olsa bu hislerimle ilgili konunun uzmanı birine danışırım.
çünkü acı çekmekten korkuyorum diyerek, sevdiğini söylediği bir adam varken başkasını bulmayı ve sonra ayrılmayı düşünmek bana göre sağlıklı değil.
 
Bende öyle bir dönemden geçtim.2-3 hafta bile olsa o kişiler ruh halim sağlıklıydı çünkü ilişkinin derinliği ve süresi kadar acı veriyor.
 
Aslında yalnızlık değil,kendi başıma kalabilme özelliğim var ama o acıya katlanmak zorunda kalmak fikri beni çok sıkıntıya sokuyor.
 
Bende öyle bir dönemden geçtim.2-3 hafta bile olsa o kişiler ruh halim sağlıklıydı çünkü ilişkinin derinliği ve süresi kadar acı veriyor.
bacım yol ver gitsin. başka limanlara yelken aç derim.
 
Zorla güzellik olmaz ki ne bu ısrar kıyamet adam istemiyor işte daha ne desin. Bu kadar yapışmayın her mıknatıs birbirini çekmez bazıları iter. Üzmek istemem ama yapmayın böyle.
 
Eğer amacınız evlenmekse bu adamın evlenmek istememesi bence isabet olmuş çünkü pek evlenilebilecek biri değil gibi. Kendinize evlenmek için daha düzgün birisini bulun bence bir de mutsuz olduğunuz, sizi üzen kimseye katlanmayın, böyle insanları sevmeyin, bu tarz insanlar için zamanınızı harcamayın. Değmeyenlerin hikayesi olmayın.
 

bende eşimde, eşimin babasıda ateist insanlarız, ama bunun ilşkiye bakışla pek alakası yok. Bahane olarak kullanmışlar, saçma tabii.aileler istiyor diye eşimin ailesi beni istemeye geldiler, dini inancın örf adetle direkt bağlantısı pek yok. kendi kararlarıdır yapmazlar bunları sorun değil ama bahaneleri saçma olmuş.
 
Evet dinle alakası pek yok buna bende anlam verememiştim.
 
Ben senin yaptığın hatayı yaptım. Bir ilişkinin bitimine yakın o dönemi daha kolay atlatmak için hayatıma başka birini aldım. Başta çok önemsemedim ama ona da bağlandım. İkisinden de ayrıldım. Birine olan alışkanlık, diğerine olan tutku aynı dönemde bitti. Ama aduket yemiş gibi oldum. Maalesef dibi görmeden yukarı çıkmak pek mümkün değil. O yüzden sımsıkı dur ve gerekeni yap. Başkasına ihtiyacın yok. Çünkü insanların dahil olduğu denklemin sonucunu bilemeyiz.
 

Bireysel takılma ve yalnız kalma konusunda başarılıyım. 10 yıldır yalnız yaşıyorum zaten. Ama hep uzak mesafeli de olsa bir ilişkim vardı. Mesela iki gün önce yediğim köfteden zehirlendim. Yani buna tek başına katlanmaktansa, gece 3 te sevgilimi rahatsız etmeyi tercih ediyorum. Bana " canım çok su iç ayaklarını sicak tut sana kiyamam" demesi bile beni tatmin ediyor.
 
Adam evlenmemek değil sizinle evlenmemek istiyor, açık açık söylemiş. Niyetiniz evlenip hayatınızı kurmaksa bu adamdan ayrılın, onunla bu ilişkiyi sürdürürken hayatınıza ruh eşinizin girme ihtimali yok, Siz bağımlı olmuşsunuz adama etrafınıza da bu enerjiyi veriyorsunuz, yanlış bir hayat sürerken doğru adam gelmez. kesip atın önünüze bakın, ilerleyen zamanda işte evleneceğim kadın dediği kişi karşısına çıkınca o sizi pat diye bırakacak, hiç şaşmaz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…