- 21 Temmuz 2020
- 357
- 1.317
- 28
Mesela 2 yıl önce bu adam benim hayatıma girmeden kendi kendime çok sağlıklı bir ruh hali içindeydim uzun zaman hayatıma birini almamıştım iyileşmiştim.Şimdi beni tekrar bozdular.Bünye kendini koruma altına alıyor.O yüzden biri olsa keşke de daha kolay gidebilsem hemde istediğim gibi bir ilişkiyi kendime çeksem istiyorum.Onu aramamaya calısıyorum.O ararsa acıyorum mesela, 1.5 ay olmayacak tatıle yazlıklarına gıttıler babasıyla.Bu esnada kendı sosyal hayatıma odaklanıp iyileşeyim diyorum.Boş kalmamalıyım hep,Yogaya baslayacagım mesela, spor vs .Kafamda bitirmek kendimi soğutmak öncelikli amacım.Mesela onun benle evlenmek istememesini duyunca can acım benden kaynaklıysa kendıme ozguven aşılayıp kendı değerimi arttıracak seyler yapmak ıcın son surat calısacagım.Saçsa saç sporsa spor.Ama daha halledebilmiş değililim.Siz yalnız da varolabildiginiz bir aşama yaşadınız mi ? Ben istiyorum buna katlanabilmek
Mesela bunu okumak bile içime çok büyük acı verdi.Yüzleşince canım yandı.Birini bulup gitmek istiyorum çünkü hem bu acıya hem yalnızlık acısına hemde pişman olmaktan korkacak kadar zayıf hissediyorum kendimi.
O değil canım yeni biri olsun da gideyim istediğim kişi.Belki yanlış yazmışımdır bakayım bir.Daha once kıra doke ayrılan, ateist doktor babasını bahane diye one sunan adam nasıl ruh esın oluyor?
Siz yalnız da varolabildiginiz bir aşama yaşadınız mi ? Ben istiyorum buna katlanabilmek
Babası Farklı bir karakter , evet aslında konuyla ilgisi yok ek bilgi olmuş.Yani mesela oğluna , ben kız istersen istemeye evlerine gitmem, kötü bir anım var bunla ilgili kendi evliliğimde diyen, inancı olmayan ve örf adet muhabbetlerine pek girmek istemeyen bir tip belki bu yüzden farkında olmadan ek bilgi vermişim.Haliyle bu bilgiler de oğlunun beyninde.Bilinçaltında.Babasının “ataist bir doktor" olmasıyla konunun ilgisini çözemedim açıkçası. adam gerçekten hadsizce davranıyor size, sizi terkediyor, aranızda tutku yok peki sizi bu ilişkiden koparamayan motivasyon ne? evlenmek istemiyorum diye özellikle belirtiyor, siz evlenmeyi istiyorsunuz. neden size gerçekten önem veren biriyle evlenmeyesiniz ki? cinsellik mi yaşadınız o yüzden kendinizi mecbur mu hissediyorsunuz?
Evliliğe de çok uygun biri olmadığını söylüyor.Sorun benle de ilgilidir evet ama aslında genel bir evlilikte kendine güvenmeyiş sorunu da var onda.Ben seni hiçbir zaman sevmiyorum demedim diyor.Ben kabullendim ama bu duyunca hala acı çekme ve zor olmadan ayrılma kıvamına gelmek istiyorum.
Bende öyle bir dönemden geçtim.2-3 hafta bile olsa o kişiler ruh halim sağlıklıydı çünkü ilişkinin derinliği ve süresi kadar acı veriyor.ben flörtü çok ama sevgilisi az olmuş biriyim. şu anki ilişkimden önce 2 yıl boyunca hep birileri ile tanışırdım ama 2-3 haftada olmayacağını anlar uzaklaşırdım.
yada karşıdaki giderdi.
o dönem çok alışmıştım herşeyi kendim yaşamaya.
yalnız sinemaya da gittim, konsere de..
kendime çok odaklanmıştım. açıkçası o dönem ruhen de fiziken de kendimi daha iyiye taşıdığım bir dönem oldu.
Aslında yalnızlık değil,kendi başıma kalabilme özelliğim var ama o acıya katlanmak zorunda kalmak fikri beni çok sıkıntıya sokuyor.uzman kişi değilim ama bence sorununuz sizin psikolojik olarak güçlü olmayışınız.
velev ki herşey süper gitti, evlendiniz, e adam ölebilir de. o zaman da yalnızlık olacak..
belki önce yalnız kalma korkunuzu iyileştirmeniz lazım.
ben olsa bu hislerimle ilgili konunun uzmanı birine danışırım.
çünkü acı çekmekten korkuyorum diyerek, sevdiğini söylediği bir adam varken başkasını bulmayı ve sonra ayrılmayı düşünmek bana göre sağlıklı değil.
bacım yol ver gitsin. başka limanlara yelken aç derim.Bende öyle bir dönemden geçtim.2-3 hafta bile olsa o kişiler ruh halim sağlıklıydı çünkü ilişkinin derinliği ve süresi kadar acı veriyor.
Babası Farklı bir karakter , evet aslında konuyla ilgisi yok ek bilgi olmuş.Yani mesela oğluna , ben kız istersen istemeye evlerine gitmem, kötü bir anım var bunla ilgili kendi evliliğimde diyen, inancı olmayan ve örf adet muhabbetlerine pek girmek istemeyen bir tip belki bu yüzden farkında olmadan ek bilgi vermişim.Haliyle bu bilgiler de oğlunun beyninde.Bilinçaltında.
Evet dinle alakası pek yok buna bende anlam verememiştim.bende eşimde, eşimin babasıda ateist insanlarız, ama bunun ilşkiye bakışla pek alakası yok. Bahane olarak kullanmışlar, saçma tabii.aileler istiyor diye eşimin ailesi beni istemeye geldiler, dini inancın örf adetle direkt bağlantısı pek yok. kendi kararlarıdır yapmazlar bunları sorun değil ama bahaneleri saçma olmuş.
Babası ataist bir doktor
ben flörtü çok ama sevgilisi az olmuş biriyim. şu anki ilişkimden önce 2 yıl boyunca hep birileri ile tanışırdım ama 2-3 haftada olmayacağını anlar uzaklaşırdım.
yada karşıdaki giderdi.
o dönem çok alışmıştım herşeyi kendim yaşamaya.
yalnız sinemaya da gittim, konsere de..
kendime çok odaklanmıştım. açıkçası o dönem ruhen de fiziken de kendimi daha iyiye taşıdığım bir dönem oldu.
Adam evlenmemek değil sizinle evlenmemek istiyor, açık açık söylemiş. Niyetiniz evlenip hayatınızı kurmaksa bu adamdan ayrılın, onunla bu ilişkiyi sürdürürken hayatınıza ruh eşinizin girme ihtimali yok, Siz bağımlı olmuşsunuz adama etrafınıza da bu enerjiyi veriyorsunuz, yanlış bir hayat sürerken doğru adam gelmez. kesip atın önünüze bakın, ilerleyen zamanda işte evleneceğim kadın dediği kişi karşısına çıkınca o sizi pat diye bırakacak, hiç şaşmazHerkese merhaba, benim 2 yıllık bir ilişkim var, adamı seviyorum.1.5 yılımızda tartışmalarımızın arttığı bir sırada benden seninle hiç evlenmeyeceğim seni istemiyorum şeklinde bir dizi lafla şok etkisi yaratarak ayrıldı.Çok zor bir 2 ay geçirdim ama o esnada kopmasına izin vermedim sürekli aradım ara ara yokladım buluşmak istedim vs o da hepsine geldi ufak ufak yumuşadı sonra zaman içinde eski halimize döndük ama 2. Yılımızda yine sinirli olduğu bir esnada ben senle evlenmeyeceğim diye yine söyledi.Babası ataist bir doktor annesiyle sorunlu bir ilişkileri olmuş evlenmekten mümkün olduğunca kaçan biri olmuş ve oğlu da aynı fikirde.Bana beni sevdiğini söylüyor, rutinde ilişki devam ediyor tutku yok ama büyük sorunlar da yok tek büyük sorun bu işte.Ben ne yapmalıyım ayrılıp yoluma bakayım desem bu üzüntüye katlanmak istemiyorum, seviyorum ve çok büyük alışkanlık var.o esnada birini bulayım bulunca gideyim desem kanalize olamıyorum.Siz sizinle hiçbir zaman evlenmeyeceğini bildiğiniz biriyle hayatınıza ruh eşim dediğiniz kişi girene kadar katlanır mıydınız ? Adamın fikri değişir mi ? Bu adam 35 yaşında bu arada.bende 32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?