ben flörtü çok ama sevgilisi az olmuş biriyim. şu anki ilişkimden önce 2 yıl boyunca hep birileri ile tanışırdım ama 2-3 haftada olmayacağını anlar uzaklaşırdım.
yada karşıdaki giderdi.
o dönem çok alışmıştım herşeyi kendim yaşamaya.
yalnız sinemaya da gittim, konsere de..
kendime çok odaklanmıştım. açıkçası o dönem ruhen de fiziken de kendimi daha iyiye taşıdığım bir dönem oldu.
Ben de öyle ağzimi açmış seni bekliyordum, salak!seninle hiç evlenmeyeceğim seni istemiyorum
Bireysel takılma ve yalnız kalma konusunda başarılıyım. 10 yıldır yalnız yaşıyorum zaten. Ama hep uzak mesafeli de olsa bir ilişkim vardı. Mesela iki gün önce yediğim köfteden zehirlendim. Yani buna tek başına katlanmaktansa, gece 3 te sevgilimi rahatsız etmeyi tercih ediyorum. Bana " canım çok su iç ayaklarını sicak tut sana kiyamam" demesi bile beni tatmin ediyor.
Bir de bir şey sorcam , flört etmek yormuyor mu insanı? Yani sonuçta flörte başlamak için bir duygu beslemek lazım. Sonra karşıdaki o duyguyu haketmiyor. Sonuç olarak hayal kırıklığı?
Ben aşırı kaprisli biriyim. O yüzden birinin bana katlanması için gerçekten aşık olması lazım. Narsistlik varr biraz bende . O yüzden flört konusu korkutuyor beni.
o herkesin duygusal ihtiyacı tabi ki :)
ama zoraki şekilde bir ilişkiyi yürütmenin sırf böyle cümleler duyabilmek için de anlamı yok bence.
yani ilerlemeyecek insanla olmasın mantığındayım.
Bu nasıl bi sevgidir Allah aşkına? Nasıl inanıyorsunuz böyle laflara aklım almıyor. Seviyormuş ama evlense de sizinle evlenmeyecekmiş falan filan. Evliliğe hepten karşı deseydiniz hak verecektim olabilir herkes evlenmek zorunda değil ama sizinki resmen evleneceğim ama seninle olmaz demiş. Hakaret gibi bi şey bu. Sizin amacınız evlilikse bu ilişkiden oraya varılmaz, varılsa da mutlu olamazsınız.değil ama sonunu bilerek devam etmek de çok zor geliyor.Sevdiğiniz kişinin bu şekilde demesi çok üzücü geliyor.Ben hayatımın bir evresinde evleneceğim bunu o da diyor ama senle olmayacak diyor.Bu daha da kötü.Ama beni sevdiğini de söylüyor.iyiyim diyor.
eğer öyle biriyseniz flört sizi değil karşınızdakini korkutmalı :)
ben kadın olarak kız arkadaşımı bile böyle kaprisliyse çekmem. çünkü kaprisli insan sadece ilişkide değil hep öyledir bence.
açıkçası hiçbir erkeğin de isterse romeo gibi aşık olsun bir kadını dediğiniz gibi kaprisle çekeceğine inanmıyorum.
Şuan ilişkim zoraki ilerlemiyor elbette. Ortak çıkarlar üzerinde mutlu olmanın ve anın tadını çıkarıyoruz. Ama evlilik düşünmüyoruz. Bir kaç saygısızlık yaptık birbirimize ama devami gelmeyecek diye de karar aldık. Artık tartışmama ve keyif alma kararı aldık. Tatillere çıkıyoruz, birlikte aynı kitabı okuyoruz, filmler izliyoruz, her gün görüntülü konuşuyoruz, birbirimizin üzerindeki gerilimi azaltiyoruz, mutluyuz şimdilik.
Çok haklısınız.Ben zaten farkındayım da ama mesela burda bu telkinlerle acımla yüzleşip derinlerde yatan sorunuma çare olmayı da istiyorum.Bu gidememe neden.?Pişman olursam korkusu neden ? Herşey olur ve geçer yoksa ama benim bu süreci çabuk atlatmam için belki tavsiyeleriniz olur.Ben birazda kendimi fazla üzmek istemediğimden oto kontolle bunu söylüyorum.Bu nasıl bi sevgidir Allah aşkına? Nasıl inanıyorsunuz böyle laflara aklım almıyor. Seviyormuş ama evlense de sizinle evlenmeyecekmiş falan filan. Evliliğe hepten karşı deseydiniz hak verecektim olabilir herkes evlenmek zorunda değil ama sizinki resmen evleneceğim ama seninle olmaz demiş. Hakaret gibi bi şey bu. Sizin amacınız evlilikse bu ilişkiden oraya varılmaz, varılsa da mutlu olamazsınız.
İnsanlar ölüm acısını atlatıyor, birinden ayrıldınız diye sonsuza kadar yas tutacak değilsiniz herhalde. Tutmaya niyetiniz varsa da destek almalısınız çünkü sağlıklı bi psikolojide değilsiniz anlamına gelir bu. Yeni birini bulana kadar bununla idare edeyim yenisini bulunca ona giderim diye düşünmek de 32 yaşında bi kadına uygun olgunlukta bi düşünce tarzı gibi gelmedi bana. İnsan tek başına da hayatta kalabilen bi varlık sonuçta.
Sadece ilişki içine girince bu moda giriyorum maalesef. Kapris bir bakıma kendimi koruma kalkanım. Bana niye hediye almadın vb. Değil kapris konularım, mesela aşırı ilgi istiyorum. Merkezinde olmak ve dünyayı etrafımda döNdürsün kaşıkçı elmasını getirsin falan :) şimdilik mutluyum bakalım
Her ilişkinizde böyle ayrılamama durumları yaşıyorsanız bir uzmandan yardım almanız daha faydalı olur bence. Herkes bi tavsiye verir sonuçta ama işin eğitimini alan insan kadar faydamız dokunamaz.Çok haklısınız.Ben zaten farkındayım da ama mesela burda bu telkinlerle acımla yüzleşip derinlerde yatan sorunuma çare olmayı da istiyorum.Bu gidememe neden.?Pişman olursam korkusu neden ? Herşey olur ve geçer yoksa ama benim bu süreci çabuk atlatmam için belki tavsiyeleriniz olur.Ben birazda kendimi fazla üzmek istemediğimden oto kontolle bunu söylüyorum.
O kendi kendine sağlıklı iyileşebilmiş halime gelmeyi bekliyorum sadece.Yoksa erkeksiz de çok güzel yaşanır ama o halimden uzağa ittiler beni yıprandım.Ağır hasarlı bir harabenin tekrar depreme maruz kalması gibi bişi benimkisi.O depreme hazır değilim sadece.Erkeksiz yaşayamıyo musunuz anlamadım? Adama yapışmışsınız ayrılmak için de aldat birini bul dememizi bekliyosunuz herhalde. Kendinize layık gördüğünüz muamele çok ilginç.
Adam açık açık söylüyor seninle evlenmeyeceğini...Ben hayatımın bir evresinde evleneceğim bunu o da diyor ama senle olmayacak diyor.
araştırdım da ama çok pahalı senaslar.Benimde ekonomim pek parlak değil.Seansı 400-500 çok geldi bana iyi bir pskolog için.Her ilişkinizde böyle ayrılamama durumları yaşıyorsanız bir uzmandan yardım almanız daha faydalı olur bence. Herkes bi tavsiye verir sonuçta ama işin eğitimini alan insan kadar faydamız dokunamaz.
Aslında o kadar çok istiyorum ki o kişiyi bulmayı.Benimle evlenmek isteyecek herşeyiyle içime sinen biri ve sağlıklı ruh hali.Çok ihtiyacım varAdam açık açık söylüyor seninle evlenmeyeceğini...
Neden görmek istemiyorsun.
Sana ilk seninle evlenmeyeceğim dediğinde peşinden koşmasaydın belkide seninle evlenmek isteyen başka bir ruh ikizini alırdın hayatına....
Yazıkk değil mi yıllarına...
Ayrıca insanın bir tane ruh ikizi olmazki, çok sayıda olur, sen buna denk geldin diye tek ruh ikizin bu adam sanıyorsun
ben böyle şeyler beklemem çünkü karşımdakine de bu kadarını vermem. içinden gelen içinden geldiği anda yapmalı diye düşünüyorum. ve her zaman karşımdakini merkeze koyacak modum olamaz. bazen işim daha önemli olur bazen ailem bazen arkadaşlarım.
bence önemli olan hayatında o an kriz olup öncelik verilen konu her ne ise onu yanyana çözebilmek, en azından bunları paylaşabilmek.
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben panik atak için iyi bir özel hastanede psikiyatriye gidiyorum ve 250 lira ödüyorum. Özel hastanelere bakabilirsiniz belki. Nasıl ki ağrınız, acınız veya ameliyatlık bi durumunuz olsaydı mecburen doktora gidip, para denkleştirip bi şekilde tedavi olacaktınız. İnsan psikolojisi de bi lüks değil bence.araştırdım da ama çok pahalı senaslar.Benimde ekonomim pek parlak değil.Seansı 400-500 çok geldi bana iyi bir pskolog için.
Kendini iyileştir bir an önce, kendi sosyal çevrene dön, doğru ilişki nasıl olur vb.. ile ilgili psikolog videoları izle...Aslında o kadar çok istiyorum ki o kişiyi bulmayı.Benimle evlenmek isteyecek herşeyiyle içime sinen biri ve sağlıklı ruh hali.Çok ihtiyacım varkeşke beynimden silsem onu jim carrynin filmindeki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?