Gerçekten hayatınıza biri girene kadar başka bi adamın yanında olabilme fikrini bir kadın olarak kendinize nasıl yakistirdiniz anlamıyorum.Herkese merhaba, benim 2 yıllık bir ilişkim var, adamı seviyorum.1.5 yılımızda tartışmalarımızın arttığı bir sırada benden seninle hiç evlenmeyeceğim seni istemiyorum şeklinde bir dizi lafla şok etkisi yaratarak ayrıldı.Çok zor bir 2 ay geçirdim ama o esnada kopmasına izin vermedim sürekli aradım ara ara yokladım buluşmak istedim vs o da hepsine geldi ufak ufak yumuşadı sonra zaman içinde eski halimize döndük ama 2. Yılımızda yine sinirli olduğu bir esnada ben senle evlenmeyeceğim diye yine söyledi.Babası ataist bir doktor annesiyle sorunlu bir ilişkileri olmuş evlenmekten mümkün olduğunca kaçan biri olmuş ve oğlu da aynı fikirde.Bana beni sevdiğini söylüyor, rutinde ilişki devam ediyor tutku yok ama büyük sorunlar da yok tek büyük sorun bu işte.Ben ne yapmalıyım ayrılıp yoluma bakayım desem bu üzüntüye katlanmak istemiyorum, seviyorum ve çok büyük alışkanlık var.o esnada birini bulayım bulunca gideyim desem kanalize olamıyorum.Siz sizinle hiçbir zaman evlenmeyeceğini bildiğiniz biriyle hayatınıza ruh eşim dediğiniz kişi girene kadar katlanır mıydınız ? Adamın fikri değişir mi ? Bu adam 35 yaşında bu arada.bende 32
Belli ki doğruyu dusunemiyosunuz yapmanız gereken şey hemen bu adami hayatınızdan çıkarmak ve tüm iletişim kanallarını kapatmak