- 21 Haziran 2016
- 226
- 73
- 18
- 37
- Konu Sahibi Dilruba2387
-
Ama ona olsa elli defa haber verilir .biz hesaba alınmıyoruz ona üzülüyorum yani sadece bu konu değil .birikim diyelim.İkinizde birbirinizi çekemiyosunuz. Gitmişler gelmişler ne var yani. Aramışlar sizi geç geleceğinizi söylemişsiniz. Bu kadar büyütülecek bişey yok ortada.
Ama o da arayıp gidiyoruz diyebilirdi .ben zaten gitmelerine bir şey demiyorum gidip kapıda kalmamıza sinirlendimKv de suç yok eltin çekemiyor seni ortalığı karıştırıyor.
Haklısın canım nediyeyim gitmek sana kalmış sen tavrını koy kafi.Ama o da arayıp gidiyoruz diyebilirdi .ben zaten gitmelerine bir şey demiyorum gidip kapıda kalmamıza sinirlendim
Biz evdeyiz sizi bekliyoruz dediler .ben Zaman Zaman annemde de kalırım gariplik göremiyorum bunda.onlara üzüldük kalırsak belki alışır torunları dedik.biz de pek kalmak taraftarı değiliz yslnız çok ısrar ettiler .biz sizi bekliyoruz demeseler evdeyiz demeseler tamam yani.bu kadar ısrarın sonunda bu hareketi görünce sinirlerimiz bozulduAyni sehirde ne gerek var gidip kalmaya cok sacma bence... boyle mi alisacakmis bebek onlara işe mi baslayacaksiniz bebege onlar mi bakacak orda kalmaniza sebep ne yani ?
Ayrica siz beklenen saatten gec gidip evde bulamadiginiz insanlari boyle nasil azarladiniz şaşırdım. Siz net saat soyledinizmi yemege gelemiyoruz ama saat 9 da orda oluruz falan diye ? Cok garip aile iliskileriniz...
Kadın da iki arada bir derede kalmış, üzüldüm ben. Yerinde olsam giderdim. Yazık günah ağlamış o kadar, kapına kadar gelmiş.İyi geceler herkese kızlar.su an sinirimden basım çatlıyor.bu akşam eşim ben ve bebeğimiz bir iki günlüğüne kayınvalidemlere kalmaya gidecektik.aynı şehirde yasıyoruz.çok istekli değilim gitmeye size de saçma gelebilir ama altı aylık bebeğimiz bir türlü onlara alışamadı gördüğünde ağlıyor.bize alışsın bir iki gün gelin Kalın dediler .hem Bn de çok yoruluyorum biraz yardımcı olur dedim görümcem ve kv.bu akşam konuştuk en son gitmeden Bi saat önce görümcemle konuştum.bizi yemeğe beklediklerini söyledi.ben de hazır olmadığımızı biraz geçikebilecepimizi söyledim.neyse,yemeğimizi yedik hazırlandık saat dokuz buçuk gibi gittik.zillerini beş dakika boyunca çaldık yoklar.aradık açmıyorlar.eşim hadi gidelim dedi ayıp olur dur biraz nama kılıyorlardır açarlar dedim .bendeki bu iyi niyet zaten öldürecek beni.en son kayınbabamı aradım bem camideyim dedi kayım validem ve görümcemi de eltim alıp alış veriş merkezine götürmüş geleceklermiş .insam haber verir baba neden haber vermiyorlar ağaç olduk burada dedim.anahtar doğalgazın üstünde açın girin içeri geliriz biz dedi.basımdan aşağı kaynar su döküldü..kaç gündür bizi beklediklerini söylüyorlar ve geleceğimizi bile bile eltim hanımefendi geliyor onları alıyor ve geleceğimiz saatte avm ye ayakkabı almaya gidiyorlar .eşim de bağırdı çağırdı ne biçim insanlar ne bu saçmalık işe bak falan sedi.ben bir yandan o bir yandan söylene söylene eve geldik.sonra baktım Zil çaldı kayın validem ve görümcem .özür dilemeye gelmişler.işte biz babanızın camiye gideceğini bilmiyorduk .valla billa yarım saate döneriz çok az işimiz vardı dedik .yalvar yakar kv ağladı resmen.ben de biriniz durun biriniz gidin dedim.ayrıca kayınbabam evde bile olsa insam arar biz hemen dönecez der çok mu zor aramak dedim.yok eltim hanımefendi yslnız kalmış mış kocası demiş gideceksen annemle git avm ye .kv de kıramamış.hadi gidiyorsun haber ver ya da sen git görümcem kalsın.ayrıca eltim asla paylaşamaz onları benimle.bizim onlara gşdeceğimizi biliyordu bu akşam bile bile bu hareketi yaptı.idare eden hep ben oldum bugüne kadar.bnm düğünümde takılan altınlarımı mı kendisiyle kıyaslamadı ben gittim onu çağırmadılar dşye kv ile mi küsmedi.ama yüzüme çok iyi.ne yapacağımı bilmiyorum şimdi.sınra kayın validem ağladı hadi gelin gidelim dedi gelmiyoruz artık geçti dedik.o Zamam yarın akşam gelin kurban olurum ben size falan filan sarılmalar.dedim anne bizi hesaba katmadınız .sart mıydı onunla avm ye gitmek .insam haber verir .hadi haber vermiyorsun Bari görümcem kalsaydı dedim .ama eltim çağırdı ve akan sular durdu değil mi dedim .çok üzüldü ağladı .eşim de dayanamadı tam am bugğn geçti ama yarın geliriz üzülme anne dedi.şimdş ne yapmalıyım sizce??eşime gitmeyelim dedim.görmüyor musun kadın ağladı dedi.dayanamadı annesine.bende üzüldüm ama.siZce fazla mı iyi niyetliyim ?bir yanım git diyor yarın akşam bir yanım gitme diyor.sizce gitmeli miyim ?bir de söyle düşünüyorum yanlışsa düzeltin lütfen eltimin inadı için onlarla daha mı çok samimi olup bişey olmamış gibi mi davranayım????????çünkü kendi onları avucunun içine almış.arkalarından her türlü lafı söyler yüzlerine de bir güzel güler.
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler....
Biz evdeyiz sizi bekliyoruz dediler .ben Zaman Zaman annemde de kalırım gariplik göremiyorum bunda.onlara üzüldük kalırsak belki alışır torunları dedik.biz de pek kalmak taraftarı değiliz yslnız çok ısrar ettiler .biz sizi bekliyoruz demeseler evdeyiz demeseler tamam yani.bu kadar ısrarın sonunda bu hareketi görünce sinirlerimiz bozuldu
Ben pekBir elti kayınvalide gelin meselesi daha
Durumu değerlendirin duruma göre davranın düşünmeden kızgınlıkla hareket ederseniz çekecek olan gene sizsiniz
Öyle davranın ki ne sizi saf bilisinler nede saygısız durumu idare eden zeki insan kategorisinde olunBen pek
Cevap
Vermem laf söylemem diye saf yerine koyuyorlar beni bu akşam benden böyle Bi tepki alınca şaşakaldılar.eltime bu davranış tapılsaydı deliye döner günlerce konusmazlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?