Sizce Nasıl davranmalıyım ,yarın kv ye gitmeli miyim :((

ne kadar kıymet veriyosunuz arkadaş kendinize, buckingham sarayindan mı geliyosunuz napıyosunuz
altı üstü anahtarın kapı deliğine sokup içeri gireceksiniz kapıda karşılanmadık diye koskoca kadını ağlatmışsınız bir de iyi niyetten bahsediyorsunuz. pes

Bize söylenmedi kapıda on dakika bekledik .aradık telefonlarını da açmıyorlar .haliyle sinirlendik .yoksa kapıyı açıp içeriye girmeyi bizde biliriz .

orada kalmayı büyük lütuf gibi algılayıp kapıda karşılanmayınca da hayal kırıklığı yaşamışsınız sanırım.eşinizin ailesinin genel manada size kırıcı ve değer vermeyen bir tavrı yoksa çok büyütmeyebilirsiniz.

Git tabi ama Üzgün dur belli et yani uzuldugunu

Kesinlikle dogru tespit bu..

Bence hiç iyi niyetli değilsin
Eltine büyük bir kinin var
İkinizde bir birinizi çekemiyorsunuz
Bunun acısınıda iki sinsirella arasında kalan kayınvalideniz den çıkarıyorsunuz.
Zordur insanları idare etmek orta yol bulmak .Kayınvalidenizin işi çok zor
Kadıncağıza acıdım Allah sabır versin.

Eltinizi cagirmadilar sizi cagirdilar diye eltiye nispet yapmaya kalkmayin diye elti akilli davranmis akilli kadinlari severim kendinizi cok onemli gormeyin bence kaprislerinize bir katlanilir iki katlanilir.

Ben de üzüldüm. İki elti hırslarını yarıştıracak diye olan kv ye olmuş. Kadıncağız birde kapıya kadar gelip özür dileyip ağlamış. Yazık ya valla. Normalde kv leri hiç sevmem ama bu konuda tek iyi niyetli olan kv. Konu sahibini hiç iyi niyetli bulmadım

Haklısın sonuna kadar. Davet ediyorlar ama kapı duvar.

Ben de gitmek istemezdim ama eşin üzülür yok yere ağzınızın tadı bozulur. Git ama mesafeli dur. Kırıldığını anlasınlar. Bir de kalma. Oturun ve evinize dönün.

Giderdim ben kayınvalide ne yapsın iyi geçinmeye çalışıyor belli iki taraflada.
Kocasi nasılsa evde diye düşünmüştür kızına sende gel baban evde nasılsa demiştir.
Dert etmeyin ben üzüldüm kayınvalideye. Ağlasa dayanamazdım

Sizi hiç iyi niyetli bulmadım,biliyorsunuz arada çocuk var ve insanlar sevmek istiyor dibine kadar kullanıyorsunuz nazlanarak bu durumu.
Şu yaşlı başlı insanlardan hizmet,hürmet beklemesek aslında herşey o kadar kolay olacak ki ama yok.
Bakın gitmeseler iyi olurmuş,siz geç geliriz yemeğinizi yiyin dediğiniz için güvenip gitmişler,birde kayınpeder evde olacakmış,düşünememiş çıkmış. Aramışsınız anahtarın yerini söylemişler,sanki eşiniz o evin evladı değilmiş,o evden çıkmamışçasına tenezzül edip girmemişsiniz içeri. Neden? Sonuçta komşu evi değil,arkadaş evi değil baba evi orası. Eşiniz sinirleniyor sizde körüklüyorsunuz"yabancı değiliz girelim"diyeceğinize.
Buda yetmiyor,insanlar kapınıza gelip özür diliyor,söyleyeceğinizi söylüyorsunuz ona rağmen hala gitmek istemiyorum,gitsemmi,gitmesemmi modundasınız,anlamak mümkün değil tavrınızı. Kapınıza kadar gelmiş kocaman insanlar,özür dileyip açıklama yapıyorlar,siz hala uzatıyorsunuz pes.
Sonrada kayınvalidem beni sevmiyor,eltime daha iyi davranıyor,şöyle böyle demek kolay.
Gayette haksızsınız.
Ha umursamazlardı,derdim ki tamam. Ama daha ne yapsınlar. Elinizi ayağınızı mı öpsünler?

Aynı şehirdeymişsiniz.

Sanki saatlerce yol gittiniz de mi kapıda kaldınız?

Büyütmüş, uzatmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…