- 21 Haziran 2016
- 226
- 73
- 18
- 37
- Konu Sahibi Dilruba2387
-
Mesela nasıl.eşim bana göre daha sinirlidir.ama söyler sonra bin pişman olur şimdi üzüldü uyudu hemen onlar gidince.ben de tam tersi söylemem söylemem Bi dedim mi tüm köprüler yıkılır.o kadar kırıldık yine giderken bana diyo yarın gelmeye ancak sen ikna edersinÖyle davranın ki ne sizi saf bilisinler nede saygısız durumu idare eden zeki insan kategorisinde olun
Anahtarı da bırakmışlar yani.Ama o da arayıp gidiyoruz diyebilirdi .ben zaten gitmelerine bir şey demiyorum gidip kapıda kalmamıza sinirlendim
Sizi bekliyoruz deseler gidip de kapıyı çalıp çalıp siz ne tepki verirsinizÇok mu iyi niyetliyim derken?
Hayır değilsiniz.
Kocaman kadın, gelmiş ağlamış hala gitmeyelim diyorsunuz eşinize.
Ne kv ler var biliyor musunuz
Halinize yatıp kalkıp şükredin.
Açmasalar kapıyı ne tepki verirsinizSizi bekliyoruz deseler gidip de kapıyı çalıp çalıp siz ne tepki verirsiniz
Aradığımda bana açıklama yapılmış birazdan gelirler anahtar da şurda denmiş. Yapacağım şey basit, anahtari alır ,kapıyı açar, içeri girerdim. Bide çay suyu koyardım heralde.Sizi bekliyoruz deseler gidip de kapıyı çalıp çalıp siz ne tepki verirsiniz
Oh anahtarda varmış, al kocacim sen bu bebeği der, içeri girer eve kimse gelmeden kendime bir kahve yapar sigaramla içerdim. Ben takmam böyle şeylere. Ama söylemeden edemicem şehir içinde yatılıya gitmek gibi absürt bir duruma da sokmazdim kendimi. Rahat edemem ben.Açmasalar kapıyı ne tepki verirsiniz
Israr ediyorlardı Bayram'dan beri dayanamadık gittik sonra böyle oldu işte.şimdş de eltim mesaj atmış benim bir seyden haberim yoktu bal gibi de vardı bugün gşdeceğimizi biliyordu.Oh anahtarda varmış, al kocacim sen bu bebeği der, içeri girer eve kimse gelmeden kendime bir kahve yapar sigaramla içerdim. Ben takmam böyle şeylere. Ama söylemeden edemicem şehir içinde yatılıya gitmek gibi absürt bir duruma da sokmazdim kendimi. Rahat edemem ben.
Ben pek
Cevap
Vermem laf söylemem diye saf yerine koyuyorlar beni bu akşam benden böyle Bi tepki alınca şaşakaldılar.eltime bu davranış tapılsaydı deliye döner günlerce konusmazlardı
Evet takıyorum kv severim fakat eltim darılır bem darılmam diye onu daha çok önemseyen davranışları var.üstüne çok düşer baslarda takmıyordum ama artık rahatsız edecek boyuta ulaştı.Ben olsaydım giderdim sonuçta kv okadar özür dilemiş pişman olmuş..
nede olsa eşinizin annesi..
Eltiyi de hiç takmam siz biraz fazla tanıyorsunuz gibi geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?