- 1 Ocak 2020
- 579
- 296
- 18
- 29
- Konu Sahibi Mevsim9080
-
Bilmiyorum işte. Birtane alın hep kullanın diyorlar. Ama eşimde seviyor motorları farklı farklı binmek istiyor. Kar ediyoruz bize kimse vermez durduk yere bu kadar para fena mı diyor. Haklı ama sevinemedim bile.Enişte haklı valla sizinkiler niye bu kadar problem ediyor?
Orası öyle kesinlikle ama büyük insanlar işte. İstiyorlar birtane alıp sonsuza kadar kullanalım. Moralimi çok bozuluyor düşünsenize şuan nasıl sattık dicem diye düşünüyorum.Eşiniz haklı ama kimsenin karışmaya hakkı yok. Fikir beyan ederler ama önerilerini size diretemezler.
Görcekler ki illa ki.Ailenize ne ki
Hiç söylemeyin.
Reis hakli valla.. ailenize aciklama yapmak zorunda bile degilken ne diye acaba ne diyecegim moduna giriyorsunuz onu da anlamadım.Bilmiyorum işte. Birtane alın hep kullanın diyorlar. Ama eşimde seviyor motorları farklı farklı binmek istiyor. Kar ediyoruz bize kimse vermez durduk yere bu kadar para fena mı diyor. Haklı ama sevinemedim bile.
İlla ki eşimde duyuyor bu son olsun bu çok güzelmiş bunu değiştirmeyin bir süre dediler ama satıldı.Ne kadar müdahaleci bir aileniz var. Eşinize bu durumu yansıtmasaydınız keşke.
Sanki babanızın parası ile mi alındı ayol onlara ne?
Görsünler.Görcekler ki illa ki.
Haklısınız mesela ablamlar falan fazla veren oldu mu satın düşünmeyin diyorlar. Eşimde sonuna kadar haklı.Reis hakli valla.. ailenize aciklama yapmak zorunda bile degilken ne diye acaba ne diyecegim moduna giriyorsunuz onu da anlamadım.
Boşverin hic karismayin bisey anlatmak aciklamak zorunda degilsiniz hic kimseye
İlkte kötü birşey yapıyoruz mu acaba sandılar diye düşündüm. Güzel bir araç alıp binin sürekli diyorlar.Görsünler.
Eşiniz kendi parasıyla alıp kendi parasıyla satmıyor mu ?
Onlara ne
İnşallah. ben kendimi çok sıkıyorum. Artık böyle konusmalardan sıkıldığım içinBence aileniz size söylendiğinde oralı olmayın. Artık eleştirmekten vazgecerler zamanla.
Anan babanda olsa karışmayın eşimn işine de destek cık eşinede ailen artkk o kendi aielenide idare et gerçekten ailene kulak asarsan eşinle kötü olcan benden demesi adam kafası çalışıyor kar ediyor ne güzel al sat yapıyor daha napsın adam sizde cılknı ckarmnKızlar merhaba size birşey sorucam. Benim eşim motor düşkünü. Motorları seviyor evlenmeden öncede kendi parasıyla ilk motorunu almış sonra al sat al sat büyüttü. Yani anlıcağınız kar ediyor. Benim ailemde bunu nedense sürekli sorun haline getiriyor eşimin ailesinden tık yok bizimkiler sürekli satcaktınız madem neden aldınız sürekli al sat ne yapmaya çalışıyonuz siz diyolar geçenlerde 1,2 ay öncesi eşim satmıştı söylendiler şimdi eşim yine satmış baya kar etmiş bende kara kara nasıl söylücem diye düşünüyorum en son aldığımızda bunu satmayın artık bak deyip durdular. Şimdi ne dicem diye düşünüyorum çünkü surat asıyolar söyleniyolar ne yapmaya calısıyonuz diye eşime satma dedim oda benim ailem bile bişey demiyo sizinkiler neden bu kadar problem ediyor ki onların korkusuna mı satma diyosun dedi. Çünkü onlar öyle yapınca bende sürekli düşünüp kendimi hasta edicek hale getiriyorum sinirlerim bozuluyor bir akıl verir misiniz bizim kendi hayatımız hesap bile vermemem gerekir belki ama aile işte birşey diyemiyorum olan bana oluyor eşim kötü birşey yapmıyor ki fazla km yapmadan temizce kullanıp satıp kar ediyor .
Kesinlikle doğru. Eşim yine pek birşey demiyor ama işte haklı odaSorun ailenizde onlara ne ,esiniz para pul bisi mi istiyor ,esinizin ailesi size bu kadar karışsa ne hissedersiniz,
Ailenize bi ceki duzen verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?