Sizce nasıl davranmalıyım ?

Esin ailene hesap vermek zorunda degıl.
Ailen zarar etmedıgı surece onları ilgilendiren bir durum yok.
Adam alır satar karına bakar kime ne. Aılesı kocanın birey oldugunun farkında karısmıyor.
Ergen degıl sonucta
Ailene kocamın hayatı kocamın kararı zarar etmedıgı hobisiyle ilgileniyor bence sizlik Bı durum yok dıyın

Ben takmayan bir insan olsam süper olucakta..

Saka mi bu ya. Kime
Saka mi bu kime ne.siz de niye karistiriyorsunuz ozel hayatiniza aldiginiza sattiginiza

İnşallah. ben kendimi çok sıkıyorum. Artık böyle konusmalardan sıkıldığım için
Işte sıkıldığınızı ve konuşmalardan etkilendiğinizi belli ederseniz devam ederler. Umursamadığınızö nilirlerse mecbur susarlar.

Benim kardeşim de araba alım satımı yapıyor. Gayet normal bir şey, nesini dert ettiler bu kadar? Saracak başka bir şey bulmalılar kendilerine. Hobi kurslarına falan mı yönlendirseniz...
Eşimin hayali var yüksek maliyetli bir araç. al sat yapa yapa ona ulaşmak istiyor e kendi parasıyla ödemiş almış bana bile düşmez ama hep sorar nasıl diye beğenmediğim zaman almaz bile bazen içine sinmez.

Adam kar ediyormuş işte.
Çok takmışsınız.
Görende kumar oynuyor sanar.
Aynen bende ilkte bizimkiler böyle mi sanıyor acaba dedim. Valla bu sattığından çok şükür ki baya kar etmiş kimse bize o parayı şak diye veremez o yüzden tıkıcam kulağımı. Hayır size ne nesen takıyonuz kayafa dediğim zamanda surat asıyolar tripli davranıyorlar kimseyi kırmak istemiyorum da

Eşimin hayali var yüksek maliyetli bir araç. al sat yapa yapa ona ulaşmak istiyor e kendi parasıyla ödemiş almış bana bile düşmez ama hep sorar nasıl diye beğenmediğim zaman almaz bile bazen içine sinmez.
Sizin rızanızı da alıyormuş, daha ne? Düşünüp de hasta olacak ne var bunda? Aileniz normal değil, takılmayın.

Alıp satması binmesinden daha iyidir bence (tehlikeli olduğu için söyledim) ailenize de bizim kararımız derseniz sorun çözülür.

Kime Ne Sizden mi istedik parasını size ne de
Birkaç kere de cidden.
Sonra susarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…