- 1 Ocak 2020
- 579
- 296
- 18
- 29
- Konu Sahibi Mevsim9080
-
Aynen öyle eşime söyledim zaten şimdi takamıcam kimseyi diye zaten eşim satcam dediğinde korkuyordum bu korkumun altında ailemin ne dicek olması yatıyormus onu farkettim ama belki kar edilen parayı duyunca susarlarAnan babanda olsa karışmayın eşimn işine de destek cık eşinede ailen artkk o kendi aielenide idare et gerçekten ailene kulak asarsan eşinle kötü olcan benden demesi adam kafası çalışıyor kar ediyor ne güzel al sat yapıyor daha napsın adam sizde cılknı ckarmn
Kusura bakma ama senin ailen iç güveysi mi aldı sizi? Bu kadar karışmak nedir ya? Parası onların cebinden mi çıkıyor? Eşiniz ve siz ayrısınız. Ne isterseniz yaparsınız. Ailene de birşey demek zorunda değilsin. Sattınız mı derlerse evet ne oldu de. Yani bu kadar ailene burun sokturma. Arada da kalma. Ailene karşı kestirip at. Ne yaparsa yapsın anne diyebil. Yani alır da satar da de. Hayırdır neden bu kadar takılıyorsunuz de. Sor yani sebebini. Bu kadar ezilme. Sen eşinle yuva kurmuşsun. Sana eşinin ailesi bunca karışsa laflansa hoşuna gider mi?Kızlar merhaba size birşey sorucam. Benim eşim motor düşkünü. Motorları seviyor evlenmeden öncede kendi parasıyla ilk motorunu almış sonra al sat al sat büyüttü. Yani anlıcağınız kar ediyor. Benim ailemde bunu nedense sürekli sorun haline getiriyor eşimin ailesinden tık yok bizimkiler sürekli satcaktınız madem neden aldınız sürekli al sat ne yapmaya çalışıyonuz siz diyolar geçenlerde 1,2 ay öncesi eşim satmıştı söylendiler şimdi eşim yine satmış baya kar etmiş bende kara kara nasıl söylücem diye düşünüyorum en son aldığımızda bunu satmayın artık bak deyip durdular. Şimdi ne dicem diye düşünüyorum çünkü surat asıyolar söyleniyolar ne yapmaya calısıyonuz diye eşime satma dedim oda benim ailem bile bişey demiyo sizinkiler neden bu kadar problem ediyor ki onların korkusuna mı satma diyosun dedi. Çünkü onlar öyle yapınca bende sürekli düşünüp kendimi hasta edicek hale getiriyorum sinirlerim bozuluyor bir akıl verir misiniz bizim kendi hayatımız hesap bile vermemem gerekir belki ama aile işte birşey diyemiyorum olan bana oluyor eşim kötü birşey yapmıyor ki fazla km yapmadan temizce kullanıp satıp kar ediyor .
Doğru dedikleriniz çok doğru. Eşim kötü birşey yapsa anlarım hatta şimdi geldi paranın bir kısmını sana vercem al harca kendine birşeyler al dedi kıyamam.. :)) Ama ailem istiyo ömür boyu aynı araca binelim.Kusura bakma ama senin ailen iç güveysi mi aldı sizi? Bu kadar karışmak nedir ya? Parası onların cebinden mi çıkıyor? Eşiniz ve siz ayrısınız. Ne isterseniz yaparsınız. Ailene de birşey demek zorunda değilsin. Sattınız mı derlerse evet ne oldu de. Yani bu kadar ailene burun sokturma. Arada da kalma. Ailene karşı kestirip at. Ne yaparsa yapsın anne diyebil. Yani alır da satar da de. Hayırdır neden bu kadar takılıyorsunuz de. Sor yani sebebini. Bu kadar ezilme. Sen eşinle yuva kurmuşsun. Sana eşinin ailesi bunca karışsa laflansa hoşuna gider mi?
Ailene ne tatlım? Bak benim ailemde böyleydi. Hatta sadece annem. En son ciddi annemi kırdım dedim yani anne adam çalışıyo kazanıyor yahu nedir sendeki bu benim eve giren paramın takıntısı. Biraz afalladı. Konuşmadı. Sonra aradı haklısın dedi. Ee yani dedim. Biz ayrı eviz siz ayrı artık. Bırakta biz düşünelim dedim. Sende böyle yap. Yuvana kimseye müdahale ettirme. Eşinle huzurunu kaçırma. Kafana takmaaaaDoğru dedikleriniz çok doğru. Eşim kötü birşey yapsa anlarım hatta şimdi geldi paranın bir kısmını sana vercem al harca kendine birşeyler al dedi kıyamam.. :)) Ama ailem istiyo ömür boyu aynı araca binelim.
İnşallah ben kafama takmıyo olsam konuyu açmazdım bile benim başım ağrıyo sinirden yoksa umrum olmaz herkesin evi kapısı ayrı sonuçtaAilene ne tatlım? Bak benim ailemde böyleydi. Hatta sadece annem. En son ciddi annemi kırdım dedim yani anne adam çalışıyo kazanıyor yahu nedir sendeki bu benim eve giren paramın takıntısı. Biraz afalladı. Konuşmadı. Sonra aradı haklısın dedi. Ee yani dedim. Biz ayrı eviz siz ayrı artık. Bırakta biz düşünelim dedim. Sende böyle yap. Yuvana kimseye müdahale ettirme. Eşinle huzurunu kaçırma. Kafana takmaaaa
Keske akraba olsa umrum olmaz yakınından olunca işte daha zorAyni benim durumum aynı . Biz kpederin arabasini kullanıyoruz fakat sürekli sürekli satıp kar ediyolar. Bir gittigimiz düğüne bir daha aynı arabayla gitmediğimiz için herkes çok yadirgiyor. Eşim de ben de araba alsam kar yapcagi an satarım diyor .neyse ki aileme anlattığım için kabul etti ama akrabalar hala aynı ne yapmaya calisiyorsunuz diyorlar.
Ben söylemesemde eşimin yanında satmayın artık bak bunu diyorlar ne eşimde anladı tabi onlardan korkuna satma diyosun diyo korku değil de başım ağrıcak ondanAnnen babandır saygı duyarım ama Hadsizlik ediyorlar.. Herseye karısma ları hoş bir davranış değil. Ailen inde her yaptığı eleştiriyi eşine gidip söyleme kendi ağzınla kendi huzurunu bozarsın...
Size göre tuhaflık olabilir ama benim yapım biraz sıkıntılı kendime ufacık herseyi dert eder kıvranırım geçen sefer sattık deyince bozuldular daha doğrusu motorla bir yere gideceklerdi uzaktı (arabala gidilir ama rahatlık açısından) satıldıdığını duyunca e ben size güvendim tamam dedim nasıl gitcez falan dediler yaş var biraz. Bende bağrındım otobüs mü yok sanki diye ona kızmışlar falan falan yani böyle herşeye mıy mıy ne sattın ne ettn diye söylenirse zamanla sizde böyle bir insana dönüşüyosunuz konu illa motor değil baska seylerde de öyle. Ufacık takılmıcak şeylere laf söylenince bir süreden sonra gerekmedikçe başım ağrımasın diye bahsetmiyorum bile ama bunlar illa ki duyulcak şeylerEşinizin binmek için falan değil bizzat alım satım yaptığını ve bundan ek gelir elde ettiğinizi söyleyin bitsin.
Niye ıkına sıkıla kıvırmak icin bahane aradığınızı zinhar anlayamadım.
Konunun özü belliyken dert kıvamına gelmesi ve getirilmesı apayrı bi tuhaflık...
Nasıl bilmicekler ki illa ki duyuluyor oturmaya gidiyoruz birşey oluyor doğal olarak söyleniyor aslında bu kadar konu açılcak bile birşey değil de onlar öyle surat yapıp e siz biliyonuz deyince aşırı sinirleniyorum geriliyorum sürekli alın birtane kullanın satmayın ne yapmaya calısıyosunuz bilmem ne bu arabada olur motorda kimi insan sevmez sürekli aynı modele binmeyi ya da hedefine ulaşana kadar al sat yapar bizimkiler anlamıyor işte düşünceler fikirler ayrıAilen nerden biliyor ki eşinin motor aldığını onu sattığını sonra yeniden aldığını falan?
Bence herşeyi ailene söylememelisin.. Bence karışmaya hakkı yok kimsenin.
Size göre tuhaflık olabilir ama benim yapım biraz sıkıntılı kendime ufacık herseyi dert eder kıvranırım geçen sefer sattık deyince bozuldular daha doğrusu motorla bir yere gideceklerdi uzaktı (arabala gidilir ama rahatlık açısından) satıldıdığını duyunca e ben size güvendim tamam dedim nasıl gitcez falan dediler yaş var biraz. Bende bağrındım otobüs mü yok sanki diye ona kızmışlar falan falan yani böyle herşeye mıy mıy ne sattın ne ettn diye söylenirse zamanla sizde böyle bir insana dönüşüyosunuz konu illa motor değil baska seylerde de öyle. Ufacık takılmıcak şeylere laf söylenince bir süreden sonra gerekmedikçe başım ağrımasın diye bahsetmiyorum bile ama bunlar illa ki duyulcak şeyler
Aynen gibi gibi çok acil olmadıkça istemezler zaten tam aldık diyoruz sonra sattık diyoruz ona kızıyolar kendilerinceAnladım.
Ozman sizin asıl sorununuz aileniz.
Erkek ailesi bu kıvamda olsalar dünya yikilir altında kalırlardı resmen.
Ailenizin asıl amaci sabit bi arac olsun elimizin altında görülecek işimiz olduğunda kullanip duralim.yerinde mi değil mi tereddütü yaşamayalim diyorlar demek.
En son araya ablam girdi bağırdı karışmayın bu işe kendileri bilir diye akıl verceksenizde sıkmadan bir kez söyleyin açmayın konuyu bir daha dedi.Tek konuda bu değil bide şimdi çocuk olayımız var bizimkiler sürekli erken erken hayatını yaşa deyip duruyolar biri sorunca benden önce atlayıp daha erken diyorlar kaç kez güzellikle uyardım ama yok yani söz konusu canlı olmasa bu çocuk yemin ederim inatlarına yapcam. Şuan zaten istemiyorum çocuk biraz daha zamanı var kısmet nasip Allah bilir. Allah istediğimiz hazır olduğumuz zamanda versin ama biri hamilelik var mı diye sorunca yok artık sende diyorlar .. Siz olsanız nasıl kafaya takmayıp hasta olmazsınız ?
Kaç kez bağırdım bu seferde saygısızlık olarak algılıyorlar. Surat asıyorlar benim başım başlıyo sıkıntıdan ağrımaya. Herşeyi taka taka bir gün iyice hasta olcam.Ailenizin hayatınıza bu kadar müdahale etmesi yanlış. Gerekirse sert bir dille yetişkin insanlar olduğunuzu bildirmelisiniz, yoksa başınız daha çok ağrır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?