Sizce nasıl davranmalıyım ?

Ailenize mudahalr etmesine izin vermeyin bidaha oyle bisi soylerlerse gidin kendiniz soyleyin deyin ben bisi diyemem diyin kocamin isi bu diyin karistirmayin kimseyi

Ailenize mudahalr etmesine izin vermeyin bidaha oyle bisi soylerlerse gidin kendiniz soyleyin deyin ben bisi diyemem diyin kocamin isi bu diyin karistirmayin kimseyi
valla onlara kalsa kocamada derler şakala karışık. kendi parasıyla çalışıp almış büyütüyor böyle böyle kumar değil yalan değil git ona söyle araç onun dicem. bundan sonra taviz vermicem.

valla onlara kalsa kocamada derler şakala karışık. kendi parasıyla çalışıp almış büyütüyor böyle böyle kumar değil yalan değil git ona söyle araç onun dicem. bundan sonra taviz vermicem.
Oyle yap canim taviz kesinlikle verme bizimkilerde bazen bisiler soyluyo hic karışmayın diyorum direk onun bilcegi is

Oyle yap canim taviz kesinlikle verme bizimkilerde bazen bisiler soyluyo hic karışmayın diyorum direk onun bilcegi is
Aynen canım ki öylede zaten eşim kendi hallettmiş bugüne kadar bana bile birşey demek düşmez eve var mı bir eksisi yok o zaman oda onun tutkusu mutlu olsun kazasız belasız inşallah.

Farkında mısınız bilmiyorum ama ailenizin zararsızmış gibi görünen bu tarz müdaheleleri, evlilik içi karı koca huzurunuza ciddi bir saldırı.burunlarını bu kadar sokacak bir durum ortada yok kusura bakmayın, yok yere eşinizle aranızın açılmasını istemiyorsanız ailenizin ağzını kapatmalısınız.

Kesinlikle öyle. Eşimde aslında artık biraz bozulmaya başladı dün ailesiyle konustuk hepsi hayırlı olsun deyip geçti. Ha onlarda yorum yapar mesela aa yeni aldın ya diye sonrada hayırlısı olsun bakalım derler baskada cümle çıkmaz ağızlarından. bugün benim tarafımdan bir akrabamız duymus Allah akıl fikir versin size dedi hayırlı olsun bile demedi. Ama ben kalkıp surat yapsam e nankör kötü insan olurum. Kimseye taviz vermicem artık zararı bana. Bizimkilere söylesem bunu aaa o iyilik için demiştir canım der. Bide annemin huyu karşısındaki ailesi ise çok afedersin bk sürdürmez kimseye daha da sinir eder insanı.

Bundan sonra dicem sıkıntısı olan söylesin kocama madem bu kadar takıyonuz kendi almış parasıyla arkadaş

Aynen canım ki öylede zaten eşim kendi hallettmiş bugüne kadar bana bile birşey demek düşmez eve var mı bir eksisi yok o zaman oda onun tutkusu mutlu olsun kazasız belasız inşallah.
Amin canim kazasiz belasiz adam para kazaniyo dedigin gibi ac açık birakmiyo kimseyi ilgilendirmez esinle arana kimseyi sokma

Amin canim kazasiz belasiz adam para kazaniyo dedigin gibi ac açık birakmiyo kimseyi ilgilendirmez esinle arana kimseyi sokma
Öyle canım bir ara bizde takı bozdurma olayı oldu bizimkiler ona bile atladı bak bidaha duymyum elleyin harcamayın diye. Herşeye müdahale gerçekten çok sıkıldım

Öyle canım bir ara bizde takı bozdurma olayı oldu bizimkiler ona bile atladı bak bidaha duymyum elleyin harcamayın diye. Herşeye müdahale gerçekten çok sıkıldım
Bunu eşimle bana söylediler bide ikimize. zamannda kendileri bozmuslar pismanlar olmuslar diye

Canim sen iste oyle sesini cikarmadikca onlar senin ustunde hakimiyet kurmaya devak ediyolar sen ve esin siz bi ailesiniz kimse mudahale edemez bunu onlara acik bi dille anlatmaya calis annen baban sonucta kaynananlar deil acikca söyle biz evlendik bi aileyiz kendi kendimizi yonetebiliriz kimse karisamaz de valla brn anneme dumduk soylemisti

En son ablam çok kızmıştı karışmalarına bağrındı biraz bozdu eşimin yanında falan annemi. Daha sonra anneme birşey sorduğumda ben karışmam siz biliyonuz diyodu tavır yapcak kendince.

İnsanı hayattan soğutuyolar yeminle. Ailen bile olsa kimseye sıkı fıkı olmucan ben bunu öğrendim hayattan

Herseyi ailene soylemek zorunda misin? Siz de aile oldunuz. Bazi seyler aileniz aradinda kalmali. Disaridan size medahale etmelerine izin vermeyin. Babamiz birseyleri alip satinca baskalari karisabiliyor mu? Sizin hayatiniz bu. Baskalarinin hayatini yasamayin. Hayatini yasarken kalen hep sizin elinizde olsun. Kalemi baskasinin eline verirseniz baskasinin yazdigi hikayeyi oynarsiniz.

Herseyi söylemiyoruz tabiki ama bu araç illa ki duyuluyor görülüyor. Takı olayında ise mecburduk bir iş için bozmaya o kadar elimizde yoktu bozduk dedin vay efendim nedenmiş.

Herseyi söylemiyoruz tabiki ama bu araç illa ki duyuluyor görülüyor. Takı olayında ise mecburduk bir iş için bozmaya o kadar elimizde yoktu bozduk dedin vay efendim nedenmiş.
Onlarin hayatiniza bu kadar muhahele etmesine siz izin vermissiniz. Kusura bakmayin. Esinin yuzune soyleyemedikletini sana soyleyip seni hasta ediyorlar. Bana degil ona soyleyin de bundan sonra annenlere. Seni araci yapmasinlar. Esinle problemleri ne ise kendileri cozsunler.

En son ablam çok kızmıştı karışmalarına bağrındı biraz bozdu eşimin yanında falan annemi. Daha sonra anneme birşey sorduğumda ben karışmam siz biliyonuz diyodu tavır yapcak kendince.
Benim annemde oyle yapti ben karismam diyo bisi sorunca ama bosver hic de sorma karismasinda brn oyle yapiyorum suan en basiti esim turkiyeye ucmak istedi is yeri var 5 gun kapaticak soylenmeye basladi kizdim hemen gitsin ne diyim gitmemi diyim diye adam gitmek istiyo diyr bozdum susturdum valla hic
İnsanı hayattan soğutuyolar yeminle. Ailen bile olsa kimseye sıkı fıkı olmucan ben bunu öğrendim hayattan
Aynn oyle canim

Şimdiye kadar herseyde ben hasta oldum ki dur aman şununla arası bozulmasın aman belli etmesinler millete diye diye ben yedim lafları sustum nişan düğün koşturmalarında emin olun annem daha çok gelin gibi nazlandı herseyde ben bide annemin gönlünü yapmakla uğraştım sürekli

Valla bu ders stres insanı hasta eder diye boşuna demiyorlar Allah beterinden korusun ama moral stres çok önemli bunu anladım ben tek annemler değil herseye çok takar sıkılır oldum uyku uyumuyom artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…