- 3 Aralık 2019
- 1.737
- 5.436
- 158
- 31
- Konu Sahibi Mevsim9080
Sevdiği bir konuda ticaret yapıyor ki kazandığını da söylüyorsunuz bu da güzel bir durum. Siz de savunun biraz eşinizi ailenize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilsem sormazdım ki...Bu eşinizin bileceği iş, neden bu karşılar, mantık ne..
Sanki adam uyuşturucu satıyor gibi dertlenmissiniz siz de.
Kimseyi kandırmadan para kazanıyor, kötülüğü ne..
Savunduğum halde böyle desem ? bide savunmasam demek kiSevdiği bir konuda ticaret yapıyor ki kazandığını da söylüyorsunuz bu da güzel bir durum. Siz de savunun biraz eşinizi ailenize
O zaman aldığı kâr ile yaptığınız sağlam bir birikimi filan anlatın. Zor tabi herkesin gönlü hoş olsun istiyoruz ama olmuyorSavunduğum halde böyle desem ? bide savunmasam demek ki
Hep bunları sırf benim ailem memnun kalsın diye yapıyorum sürekli onları ikna etme kızmamaları için ne yapabilirim diye düşünüyorum ? işte ben kendi kendime bunada kızıyorum birikim olsun olmasın onları ilgilendirmez ki çok zor şeyler gerçektenO zaman aldığı kâr ile yaptığınız sağlam bir birikimi filan anlatın. Zor tabi herkesin gönlü hoş olsun istiyoruz ama olmuyor
Bilmiyorsanız ben anlatayım. Normalde 2. el yani kullanılmış bu tarz eşyaların fiyatları düşer ama sizin kocanız gibi al-satcılar yüzünden aksine fiyatları şişiyor. Yani millet olarak zarar ediyoruz, siz bireysel olarak zengin olurken.Bilsem sormazdım ki...
2 yıllık evliyim ama en zoru aileleri evliliğe karıştırmamak iyi olalım istiyorlar da karismalari iyi değil. Görmezden gelmeye çalışın illa ki yorumları olacak. Siz kendinizi ve eşinizi yipratmamaya çalışın sonra en ufak şeyden huzursuzluk oluyorHep bunları sırf benim ailem memnun kalsın diye yapıyorum sürekli onları ikna etme kızmamaları için ne yapabilirim diye düşünüyorum ? işte ben kendi kendime bunada kızıyorum birikim olsun olmasın onları ilgilendirmez ki çok zor şeyler gerçekten
Bizim biresysel zengin olduğumuzu nereden biliyorsunuz ? 100 milyar falan mı kazanıyoruz sandınız siz ? şaka gibisiniz gerçekten. Kullanılmış eşya dediğiniz şeye biz bazen 1 aydan az binip bakımını herseyini yaptırıp satıyoruz. Alcak olanda almasın madem daha düşüğünü bulur çok isteyen. Ben içine kendi cebimden para katıp birşeyler yaptırıyorsam o araca bir zahmet aldığım fiyatın üstüne satayım ha ?Bilmiyorsanız ben anlatayım. Normalde 2. el yani kullanılmış bu tarz eşyaların fiyatları düşer ama sizin kocanız gibi al-satcılar yüzünden aksine fiyatları şişiyor. Yani millet olarak zarar ediyoruz, siz bireysel olarak zengin olurken.
Keşke toplumumuzda anne babanız gibi insanlar daha çok olsa keşke.
Kesinlikle2 yıllık evliyim ama en zoru aileleri evliliğe karıştırmamak iyi olalım istiyorlar da karismalari iyi değil. Görmezden gelmeye çalışın illa ki yorumları olacak. Siz kendinizi ve eşinizi yipratmamaya çalışın sonra en ufak şeyden huzursuzluk oluyor
Bundan sonra diceklerim hazır isteyen istediği gibi anlasın ne yapayım ki evliliğimle mi oynayayım Allah askına banada yazık ruhsal çöktüm artıkSiz zayif yapili oldugunuz icin aileniz alişmiş sizi kumanda etmeye, sizin ustunuzden eşinizi de kontrol etmeye calisiyorlar.
Benim eşim sakin ve saygili adamdir ailemle bu zamana kadar hic sorun yasamadilar ama ailem sizinki davransa zirt pirt satmayin diye darlasa eşim kiyameti koparir en sonunda.
Ailenizin agziyla eşinizi yonlendirmeyin, ailenizi ilgilendiren bisey yok
Eşin çok haklı.Kızlar merhaba size birşey sorucam. Benim eşim motor düşkünü. Motorları seviyor evlenmeden öncede kendi parasıyla ilk motorunu almış sonra al sat al sat büyüttü. Yani anlıcağınız kar ediyor. Benim ailemde bunu nedense sürekli sorun haline getiriyor eşimin ailesinden tık yok bizimkiler sürekli satcaktınız madem neden aldınız sürekli al sat ne yapmaya çalışıyonuz siz diyolar geçenlerde 1,2 ay öncesi eşim satmıştı söylendiler şimdi eşim yine satmış baya kar etmiş bende kara kara nasıl söylücem diye düşünüyorum en son aldığımızda bunu satmayın artık bak deyip durdular. Şimdi ne dicem diye düşünüyorum çünkü surat asıyolar söyleniyolar ne yapmaya calısıyonuz diye eşime satma dedim oda benim ailem bile bişey demiyo sizinkiler neden bu kadar problem ediyor ki onların korkusuna mı satma diyosun dedi. Çünkü onlar öyle yapınca bende sürekli düşünüp kendimi hasta edicek hale getiriyorum sinirlerim bozuluyor bir akıl verir misiniz bizim kendi hayatımız hesap bile vermemem gerekir belki ama aile işte birşey diyemiyorum olan bana oluyor eşim kötü birşey yapmıyor ki fazla km yapmadan temizce kullanıp satıp kar ediyor .
E sorun o zaman.Bilsem sormazdım ki...
Tamam tamammmm bir daha bir yorum yapmayız karışmayız bak cevap bu :) beş karış suratla.E sorun o zaman.
Anne bana da olsa bu kadar müdahale hakları yok çünkü.
Bundan sonra patlamaya hazır bomba gibiyim hele bugün yediğim laftan sonra.Eşin çok haklı.
Ailene ne ki? Bence güzel bir dille uyarmalısın.
:)) Bireysel zenginlik demek "100 bin lira" kazanmak mı?Bizim biresysel zengin olduğumuzu nereden biliyorsunuz ? 100 milyar falan mı kazanıyoruz sandınız siz ? şaka gibisiniz gerçekten. Kullanılmış eşya dediğiniz şeye biz bazen 1 aydan az binip bakımını herseyini yaptırıp satıyoruz. Alcak olanda almasın madem daha düşüğünü bulur çok isteyen. Ben içine kendi cebimden para katıp birşeyler yaptırıyorsam o araca bir zahmet aldığım fiyatın üstüne satayım ha ?
Yine sakinliğinizi bozmadan, kırmadan halledin bence.Bundan sonra patlamaya hazır bomba gibiyim hele bugün yediğim laftan sonra.
Valla fikir sormadan yorum yapmasınlar bir zahmetTamam tamammmm bir daha bir yorum yapmayız karışmayız bak cevap bu :) beş karış suratla.
1 milyarlık masraf yapayım ama düşüğe satayım ? Alan kişiye zaten söylüyoruz yapılan masrafı oda sorun etmiyor masraf yoksa zaten makul piyasasına göre satılıyor. Az ötede oynayın Allah askına zaten canım burnumda. Alcak olan insanlar aklı başında insanlar merak etmeyin kendilerinin yapcağı masraf yapılmışsa zaten tamam diyorlar. Piyasa durumunu yoklamaya geldiniz anlamadım.:)) Bireysel zenginlik demek "100 bin lira" kazanmak mı?
E zaten normali bu dediğiniz. Yaptırsanız da kullanıyorsanız onu daha düşüğe vereceksiniz, zaten 2. elin mantığı bu. Eskiden böyleydi. Taa ki sizin kocanız gibi al-satcılar ortaya çıkana kadar. Bu yüzden kanun bile çıkarıldı ama işte arkasından dolanıyorlar. Eğer normal bir şey olsaydı devlet kanun yapmazdı bununla ilgili. Kocanız bunları benden iyi biliyordur, ailenizin tepkisini buradan araştırana kadar ona sorsaydınız ya.
Aaa onlarada daha çok yazık :))))Valla fikir sormadan yorum yapmasınlar bir zahmet
Olan size oluyor, yazık değil mi.