Eşiniz altınları ödemek için mi evi satıyor?
Ne zamandır evlisiniz ?
kaç yıllık evlisiniz? 3 tane altın bilezik için ev satılmaz gibime geldi
Hayır canım dükkan alacakmış o yüzden satıyorama ben evimin satılmasına sıcak bakmıyorum
açıkcası nerden başlıyacağımı bilmiyorum arkadaşlar evlendiğimde eşim görümcemden 3 bilezik almış benim haberim yok bana takmışlar biz borcumuz çok diye altınları bozdurmaya karar verince çıkdı ne yapacağımı şaşırdım bu devirde emanet altın alıp takmak neymiş birde ben onlardan hiç altın istemedim şimdide eşim evi satılığa çıkardı benden habersiz emlakcıya vermiş evin fotograflarını çekmiş internete vermiş siz olsanız ne yapardınız hep satacam diyordu ben istemiyorum diyordum habersiz olunca çok kızdım siz olsanız nasıl davranırdınız
Haklısın.Bu zamanda dükkan almak için ev satmak çok riskli.
Altınları geri mi istediler ?
Geri istemedilerse sorun yok.Borç senin borcun değil.Altını kim ödünç alıp sana taktıysa,onun borcu.
bileziklere ve evin satılmasına ayrı ayrı mı yorum istiyorsunuz?
yoksa bu ikisi arasında benim çözemediğim bi bağ mı var? :44:
bence de evinizi sattırmayın. 3 bilezik çok sorun değil aldığı da kardeşi zaten yavaş yavaş ödersiniz inş.ama eşin neden böyle sorumsuz davranıyor insan karısına danışmazmı bi? bende olsam bende kızarım !
evet canım bilezikler gitdi zaten şimdiki sorunum evin satılmak istemesi
konuş eşinle evi satmanın artılarını eksilerini anlat ama kavga etmeyin olur mu :) konuşarak herşey halledilir :)
yani tabi soğuk davranırdım ama emlakçıya vermiş bile. genelde önemli kararlar alırken nasıldır? size danışmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?