sizce nasıl davranmalıyım

lorasima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
96
0
96
47
Samsun
açıkcası nerden başlıyacağımı bilmiyorum arkadaşlar evlendiğimde eşim görümcemden 3 bilezik almış benim haberim yok bana takmışlar biz borcumuz çok diye altınları bozdurmaya karar verince çıkdı ne yapacağımı şaşırdım bu devirde emanet altın alıp takmak neymiş birde ben onlardan hiç altın istemedim şimdide eşim evi satılığa çıkardı benden habersiz emlakcıya vermiş evin fotograflarını çekmiş internete vermiş siz olsanız ne yapardınız hep satacam diyordu ben istemiyorum diyordum habersiz olunca çok kızdım siz olsanız nasıl davranırdınız

Hayır canım dükkan alacakmış o yüzden satıyorama ben evimin satılmasına sıcak bakmıyorum

Haklısın.Bu zamanda dükkan almak için ev satmak çok riskli.

Altınları geri mi istediler ?

Geri istemedilerse sorun yok.Borç senin borcun değil.Altını kim ödünç alıp sana taktıysa,onun borcu.

bence de evinizi sattırmayın. 3 bilezik çok sorun değil aldığı da kardeşi zaten yavaş yavaş ödersiniz inş.ama eşin neden böyle sorumsuz davranıyor insan karısına danışmazmı bi? bende olsam bende kızarım !

diğer kızların dediği gibi altın borcu senin değil senin dışında gelişmiş bir olay seni bağlamamalı..bir dükkan içinde ev satılmaz.. türkiyede bırak dünyada çok riskli oldu ticaret gül gibi evinden olma..bizde 3 yıllık evliyiz ve ev almak için çırpınıyoruz..

eşinle konuş bence...

konuş eşinle evi satmanın artılarını eksilerini anlat ama kavga etmeyin olur mu :) konuşarak herşey halledilir :)

bileziklere ve evin satılmasına ayrı ayrı mı yorum istiyorsunuz?

yoksa bu ikisi arasında benim çözemediğim bi bağ mı var? :44:

Haklısın.Bu zamanda dükkan almak için ev satmak çok riskli.

Altınları geri mi istediler ?

Geri istemedilerse sorun yok.Borç senin borcun değil.Altını kim ödünç alıp sana taktıysa,onun borcu.

geri istemezmi eşim hemen verdi hemde tüm altınları bozdurdu okonu gecdi şimdiki en büyük sorun evi satmak istemesi

canım bilezikler gitdi zaten hemde benim kendi altınlarımda şimdiki sorunum evi satmak istemesi

eşiniz dükkana aylık kira bedeli ve bulunduğunuz yerde kiraların fiyatı ev fiyatları önemli yani kar zararı iyi belirlemek lazım bence eşinizle enine boyuna konuşup hesap yapın eşiniz zaten yapmıştır hesabını sizinlede yaparsa aklınıza yatarsa neden olmasın işleride iyi gidiyosa yine alırsınız evinizi

Büyük suc esinizde malesef, kardesinden bilezik alıyor, size söylemiyor haberiniz olmadan evi satılıga cıkarıyor falan, pardon ama siz ne siniz?
Esiyle paylasmayacakta kiminle paylasacak?
Evi satmak ta ayrı bir cesaret, herkes basımızı sokacak bir evimiz diye ugrasırken esiniz tam tersi bir düsünceyi benimsemis.
84' ten beri is sahibiyiz ve suan is konusunda cok sıkıntılıyız onca yılın emegi bir anda gidebilecek düzeye geldi, islerin olmayısı, aksilikler, para olmayınca borcların birikmesi vs. Bu devirde ticaret yapmak hic kolay degil..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…