sizce nasıl düşünmem gerekiyor parasızlıkmı yoksa ilgisizlikmi??

Buyuk gecmis olsun.

öncelikle çok geçmiş olsun canım. Buna benzer şeyler bizde yaşadık malesef. Tek bir açıklaması var bence, önce oğullarına, sonra da sana değer vermiyolar malesef. nasıl olursa olsun deyip, oldu bittiye getiriyorlar. Benim eşimin ailesi de nişanlanmadan önce 3 4 ay daha erteleyin, bizde kenara para atıp istediğimiz gibi yapalım demişlerdi. Tabi bu 3 4 ay içinde eşimde onlara para verdi.
Sonra bizim nişan hazırlıkları gelip çattığında biz yüzük bile alamayız dediler. Annesi bana bizden bişey bekleme durumumuz yok dedi. Eşimde onlara güvenerek maaşını vermişti, nasıl olsa destek olacaklar diye.
Eşim de asla ezdirmedi kendini de beni de. Sonuç nişanımızda da, düğünümüzde de yoktular. Birbuçuk yıllık evliyiz, hala da yoklar bizim için. Allah hakettiklerini versin hepsine! Sende işi baştan sıkı tut, hem sözlüne, hemde ailesine böyle olmayacağını anlat... Anlarlarsa tabi..

Canım hiç kendini tatlı cancağızını yorma afaedersin popuşunu yırtma..

O aileden bi cacık olmaaazzzzz...

Yani ısrar etme bu kadar yapmayacaklar işte..Apırsan da köpürsen de küsüp darılsan da yapmayacaklar ay aydınlık yol belli..

Hepimiz bu yollardan geçtik canım artık oğlan evleri kız evi olmuş..

Ne kadar minnet etsen o kadar canın sıkılacak ve karşılığını alamayacaksın..

Lanet olsun de kendi işini kendin gör.Bi yüzük takamayan aile sana nişan düğün takı eşya mürüvvetlerinden hiçbirini göstermez.

Boşuna siz de ayrı kalmış olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…