- 21 Nisan 2016
- 820
- 271
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
arkadaşlar merhaba ben bir şirkette idari işler bölümündeyim ben olmadığım zaman yerime çay temizlik işlerine bakan abla o olmadığı zamanda onun yerine ben bakıyorum tabi gelene kadar burada da 3 aydır çalışıyorum abla bugün artık çok bunaldığını çıkacağını vs söyledi ama daha önceden de bana burada 2,3 yıl daha çalışırım diyordu yani biraz dengesiz daha önceden benim yerime bakan kişi gitmiş 4 ay boyunca hem kendi yerine hem de benim yerime bakmış şimdi böyle bir insan karşısında nasıl hareket edeyim? aramız çok iyi birbirimizi idare ediyoruz ama böyle zaman zaman tutarsız konuşmaları oluyor hani tamamen çıkar şirkette nasıl olsa ben bakarım diye yerine kimseyi almazlarsa diye açıkçası korkuyorum erken bir korku belki kadın gitmeyecek ama bilmiyorum bana bugün planları olduğunu iş bakacağını bulursa gideceğini söyledi hani giderse tamam hakkında hayırlısı ama yerine nasıl olsa benden için bakar diyerek daha önceki gibi 4 ay almazlarsa nasıl olacak? (o zaman benim yerime bakan ayrılmış kadım hem benim işi hem de temizliği yapmış bende de öyle olur mu ki? kadın 4 ay alınmadığı için izin alamadığını bir yere bile kıpırdayamadığını iletti bende de öyle olur mu ki? bir an açıkçası karamsarlık çöktü üzerime ne yapayım sizce? daha önceden de böyle söylüyordu ama eşim de o kadından için " bırakamaz dedi eşinden boşanmış çalışmak zorunda ve burada 4 yıldır çalışıyor üstelik maaşı yüksek, başka yere girse asgari ücret verirler sen hiç canını sıkma o anlık bunalıyor öyle konuşuyor gitse bile önceki gibi yapmazlar yerine muhakkak birilerini bulup işi göstertip öyle çıkar hiç şimdiden işler bana mı kalacak, hadi izin filan alamazsam diye hiç düşünme'' dedi bir de sizlere danışayım istedim.