• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nasıl kızlar elbisem?

Akasha

BiR İmTiHaNdIr AşK...
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.244
253
323
37
kızlar bu elbiseyi geçen hafta aldım. bu sene mezun oluyorum da, baloda giyinmeyi düşünüyorum.. aslında daha şatafatlı bir şey almayı düşündüm; ama erkek arkadaşım bunu beğendiği için bunu aldım, yan onun bunu üzerimde görmesini istiyorum.. şimdi kararsız kaldım, bugün biraz bakındım da, güzel şeyler var aslında, daha renkli mi olmalı diye düşündüm.. Bir de ayıca aileler için de olan mezuniyetimiz var, ona mı renkli bir şeyler alsam acaba? fkirlerinize ihtiyacım var acil..

NOT: Kızlar dedğim elbiseyi paylaştım işte o da bu, arkadaşım denemiş..

üzerindekini ekstradan giyinimiş.. normalde straplez..

Eklentiler

• $Görüntü0183.webp
    $Görüntü0183.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 114
  • $Görüntü0180.webp
    $Görüntü0180.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 103
  • $Görüntü0179.webp
    $Görüntü0179.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:
büyük boyutunu yapamadım kızlar şimdi..

Daha canlı renklere baksana gençsin sen daha günlük bir elbise gibi duruyor tabi benim fikrim bu .

Çok pahalı bir şey değil aslında 90 liraya aldım, sırf onun hoşuna gitti diye.. Babam verecek yenisnin parasını, sanırm yeni bir şeyler bakmam lazım.. Bunu nerede kullansam acaba.. :):)

Bu elbiseye bi de 90 lira mı verdin. :1shok:
Neyse artık olan olmuş. Yeni bir şeyler bak sen canım. Bu balo için çok ağır kaçar.:1closedeyes:

Geri mi versem diye düşünüyorum..

Geri verilecek ya da giyilemeyecek bir elbise olduğunu düşünmüyorum, giyeceğiniz yer ve durum da önemli bence.Sanırım Erzurum'da giyeceksiniz, ıstanbul'da bir teknede değil :) Bence güzel, sade ve fiziğinizle de uyumlu.Sadece yaş gereği biraz canlı renkler olabilirdi, fiziğiniz de yerinde olduğu için dar, daha bir abiyemsi kıyafet balo için ve yaşınız için daha uygun olabilir.Giymeseniz bile, şık akşam davetlerinde, iş yemeklerinde veya bayramlarda giyebileceğiniz hoş bir elbise bence. Şimdiden iyi eğlenceler.

Beğendiğim bir model var aslında, ama işin kötüsü arkadaşım da çok beğendi.. eğer o almazsa yarın onu almayı düşünüyorum.. O elbise de krem rengi, göğüs kısmında siyah bir tülle süslemeler var.. şöyle o da kızlar, bunun gibi etek ve göğüs kısmı.. üzerine şal ya da bolero yaptırabileceğini söyledi satış elemaını.

Eki Görüntüle 40001

çok agır canım.. mezuniyet icin daha canlı cıvıl cıvıl giyin.. en azından renk olsun..
bunuda özel bir gunde falan giyersin.

canım siyah olan da çok güzel
ama yaşından büyük gösteriyor onun için mezuniyete pek uymaz bu
krem ddiğin güzel duruyor

ınşallah arkadaşım onu almaya yeltenmez.. :)

Kızlar işte bu da dediğim elbise, arkadaşım denemiş de..

$kokGörüntü0184.webp

$njuh.webp

üzerinde normaldr o bolero yok, o ekstradan giyinmiş, normalde straplez..

cnm bnm elbiseni almışsın bence başka bişy alıpta masraf etme derim..ayyrıca çok cici bi elbise:)eger biras renk katmak istersen beline kırmızı kemerr ve kırmızı ayakkabı el cantasııı ile küçük kırmızı küpe ve bileklikle çok canlı hale gelir:)
bu arada aldıgın elbise denedigin elbiseden daha güzel cnmm:)daha muntazam olmuş:)

baloda iyineceğim ama, herkes abiye almış çok abartılar.. ben de sönük kalırım diye düşündüm..

canım bencede daha yaşına uygun bırseyler alsan daha ıyı olur. bende pek hoşlanmadım .bu elbiseyide ailelerle birlikte verilen gecede gıyersın.

sondaki resme bakın kızlar ekledim arkadaşım denemiş.. onu beğendim..

canım ben fikrimi söliim bence o beyaz elbisede siyah elbisede pek güzel değilmiş en son gösterdiin mavi elbise varya ben onu çok beğendim canım opuyorumnanaktan

Back
X