- Konu Sahibi Ozel_Arama
-
Ya cnm biz çok sık kavga ederdik. En son ayrıldığımız gün benimle kavga etmedi. Annemle kavga etti ama suçunu bana bindirdi. Sonra gönlümü almaya çalıştı bende şartlar koydum ilk başta bişe demedi. Ablasına gidip geldi yok ben bitirdim felan dedi. Askerdeyken kendisine dedimki bak gelince gene konuşmanı istemediğim kişilerle konuşma etme. Yok aşkım olurmu öle şey dedi. Pazartesi gecesi ayrıldık. Salı sabahı(kendisi hiç iyi değildi gel git akıllı olmaya başlamıştı) bende girdim bak eski bi dost tavsiyesi doktora git dedim. Sonra aeo kib diyip çıktım ne çağrı attım ne bişey. Ama o salı günü gitti benim sevmediğim, konuşmasını istemediğim bir kıza ki kız daha 14 yaşında ama olsun konuşmasını istemediğim bir kıza mail attı. Ben abin sayılırım ulaş bana diye. Hadiseyi kıskanıyodum ondan gitmiş siteye işte hadise güzel kız felan yazmış. En sonda dün gece yeni bir mail almış. Bunları görüp kızıp kıskanıp ona patlıcamı düşündü herhalde ama yapmadım. Bugün bana önce beddua eder gibi msj atıyo ardından da noldu diye sorduğumdaysa hiç eski bir arkadaş gibi akşam konuşuruz diyo napmaya çalışıyo
senden okadar emin ki nasıl olsa ben her aradğımda bana gelicek diye düşünüyor ve sanırım bundada haklı.çok fazla önemsemişsin sen bunu bacım oda kendini bulunmaz hint kuması sanıyor walla benim anladıgım bu.klava:
Kızlar yanlış anlamayın ben onla barışmak istemiyorum. İki gündür çektiğim acılar yetti. Döktüğüm göz yaşlarının asla asla hesabını veremez. Tek istediğim benim peşimde süründüğünü pişman olduğunu görmek
Canım benim bence ilgini çekmek için flaş sözler söylüyo, sen aricaksın bağırıp çağıracaksın falan... O haklı olmuş olacak acı çeken o, beddua eden, mağdur o.
Bu ilgi çekmesinin iki sebebi olabilir senle tekrar barışmak ya da canını yakıp ayrılmak. Ama 2 olasılıkta da bu çocuk hiç iyi izlenim bırakmadı bende. Kaç kurtul derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?