Sizce ne demek istemiştir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ipler kopmuş.söyleyeceğini sölemiş bayağı da ağır sölemiş.artı beddua etmiş. ne gerek varki.yaşanmışlığın ardından bedduaya. kararını vermiş sanki.geçmişler olsun.

yaaaaaa bıraksın bu işleri dewlet su işleri be canım

adam takıntılı yani belli burası,tamamen ilgi çekmeye çalışıp senin kafanı karıştırmaya çalışıyor erkeklerin fix taktiğidir bu...
önemli olan senin ne düşündüğün,artık istemiyorum diyorsan adam gibi restini çek..
yok eğer istiyorum sewiyorum diyorsan da ona göre dawran ne diyim...
ama önce gerçekten ne istediğine kesin olarak karar wer...

sesini duyunca uçuyorum kızlar çok seviyorum ama bir yandan da çok kırdı beni

ee ne oldu şimdi baıştınız mı baışmadınız mı...ben onu anlamdım ???

yaa bende anlamadım. Tuhafız yani. Az önce mutfaktaydım. Beni aradı bi bağırdı. Mail şifremi senmi değiştin diye. Bende ona bağırdım ne bağrıyosun ben napcam senin msni diye. Afedersin dedi gülerek. Bişey denicektik ama açılmadı dedi. Görüşürüz diyip kapattı.

bişi diyimmi diğer konunuda okudum şimdikinide pardonda bu nasıl bir ilişkidir ben çözemedimsizin bu ilişkinizi..

aaa ama bu işi cocuk oyuncagına cevirmeye başlamıs...gülüm sen bırak bunu allah aşkınaaa..inan degmez bu cocugaaa..ne demek yaa ilk bagırıyo sonra alay eder gbi pardon deyip kapatıyooo...bırak bundan br cacık olmaz tabırı caizseee

ya bugün noldu biliyo musun cnm. Konuşmamı istemediği kızla yeni aldığı msnin konusunu açtımbir dilleri dolandı görmelisiniz. Sen nerden biliyosun ona msj attımı siteyemi girdin felandedi. ne sitesi dedim. haa msnden mi baktın diyip bi rahatladı. ama çok tuhaflaştı. bişey saklıyo benden ama ne

kızlar nası anlamıyosunuz yaa..silen insan hiç ses vermez..adam gittim demiş..şimdide dialog kurmak istiyo ama nası bi yol izlesin bilmiyo..e en güzel yoluda sitemvari sözler tabi..o da onu yapmış işte..yani tepki alıcak,sonra karışılıklı tartışma,konuşma ve barışma yolu açılmış olucak..eğer ses vermezsen bi süre sonra daha yumuşak şekilde başka bi yol deneyecektir..:icecream:

DÜŞSEMDE KALKARIM TUTMA ELLERİMDEN:sana ihtiyacım yok diyor..

GURURUM MERHAMET UMMAZ :gururluyum merhamet etmem diyor..

BEDDUA ÇIKMAZDI ŞAİR DİLİMDEN:beddua etmezdim ama....

CANIMA TAK ETTİ CİĞERİN YANSIN:artık surama kadar geldi canın yansın diyor...

yani bıkmıs biseylerden sana beddua ediyor..bitmiş gibi bu iş

DÜŞSEMDE KALKARIM TUTMA ELLERİMDEN
GURURUM MERHAMET UMMAZ ZALİMDEN
BEDDUA ÇIKMAZDI ŞAİR DİLİMDEN
CANIMA TAK ETTİ CİĞERİN YANSIN

böyle yazınca daha anlaşılır bak

Senden hayır yok, sensiz de yaparım hadi ßana eyvaLLah diyor
Ya da insafa geL ßu mesajı cekiyorum ama icim kan agLıyor sen yine de cevap yaz ßeni motive et...

demek istiiii

Senden hayır yok, sensiz de yaparım hadi ßana eyvaLLah diyor
Ya da insafa geL ßu mesajı cekiyorum ama icim kan agLıyor sen yine de cevap yaz ßeni motive et...

demek istiiii

demek istiiii öyle mii kaydirigubbakcemile3 oyy canım arkadasım benim seni cok seviyorum ya :1hug:

Ya kızlar bişeler söyleyin nolur yaaa. Bu adam en son dün gece 11 e doğru beni aradı. Msn şifremi senmi değiştin diye bağırdı ama sonra hemen afedersin dedi. Gece girmiş beni yeni msnsine eklemiş. 1 saat kadar takılıp çıkmış. Normalde beni gece mutlaka arardı ama dün gece aramadı. Hemen barışmak yerine arkadaş olrak yavaş yavaş barışıp sonramı sevgili ayağına yatmak istiyo yoksa beni artık yalnızca arkadaş olarak mı görüyor

Ya kızlar msjı bırakın artık bi nolur. Yeni olanlara bi yorum yapın

anacım
sen bu çocuk aradıgında açarsan,
çğr attıgında sende cğr atarsan,
görüşelim dediğinde tamam dersen NASIL PESINDE kosturacaksın pardon?
Resmen o seni oynatıyor Sende SEVIYORSUN hala belli. Ne yapacağını şaşırıyorsun baksana.

Biraz kaç ondan konuşma, arama, açma, msn davetini kabul etme. MERAKLANACAK san ulaşamayacak ki o da senin kıymetini anlasın

Kusura bakma ama sen şu anda onun çok kolay ulaşabileceği yerdesin

Bırak bari ilişkiniz bitecekse de seni umutlandırıp süründüremesin...

Hem uzak dur kaç ki ulaşılmaz olan sen ol. Anca kendini affettirebilsin ki senin gönlünü kazanmakiçin bişeyler yapsın.

bayıldım bu açıklamalara yaaaaa kaydirigubbakcemile3
çok yaşa e mi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…