Sizce ne demek istemiştir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de öle dedim ama yapmadı. dişe diş göze göz...
arabeske arabesk kötükedihüso

cnm sonrada kendini çekti ama eski bir arkadaş olarak ararım konuşuruz ne demek peki

iyi kinlensin ama onunla işim bitince kinlensin arkamdan saysın bedduayı yeterki üste çıkıyım o da çeksin çektiğim acıyı işe girdi ya beyfendi topladı herhalde aklını ama bellide olmaz tabi

cnm sonrada kendini çekti ama eski bir arkadaş olarak ararım konuşuruz ne demek peki

ya canım benimkide kızınca iyi ark kalalım o zmn der arkadaşım nasılsınyaptığından mutlumusun filan demeye başlar gerçekten sana çok kızmış o bariz ortada dediğim gibi zamana bırak bakalım başka neler yapıcak sen sadece bekle ve de birbirinizi geröekten çok seviosanız böle kolay bitirmeyin o mu seni aldattı senmi onu sanamı zarar verdi yooo eee bu kaprisler nie

Son düzenleme:
Canım belki benim yaşım çok büyük değil ama yaptıklarınız çocukça. Daha 19undasın, hayatını karartma. Kuru gürültü bir dinsin, sen de kendine gel biraz, çok düşünme. Onca beklemişsin doğru belki de bir şans vermen gerekir ama önce şu sular bir durulsun. Yoksa hiç yere birbirinizi yıpratırsınız. Hadiseyi kıskanmakta nedir! Bu çok komik geldi kusura bakma tatlım. Br daha da erkek arkadaşına böyle kozlar verme. Açıkça seni kıskandırmak, üzmek, süründürmek istiyo sen de onun oyununa geliyorsun. Kendine saygını kaybetmeden bu yılan hikayesini çöz.

valla ben bugün ararsa bi şeytan diyo önce iyi davran normal davran o sana yanaşmaya aşkım cnm demeye başlarsa senle işim olmaz bidaha de vur tekmeyi

tatlım merisucum inan ayrıldığımızdan beri beni kıskandırmak adına yaptığı herşeyi görmezden geldim ama şu da var bakalım beni gerçekten kıskandırmak için mi yaptı

valla ben bugün ararsa bi şeytan diyo önce iyi davran normal davran o sana yanaşmaya aşkım cnm demeye başlarsa senle işim olmaz bidaha de vur tekmeyi

oo ooo sen çoktan inada nefrete dönüştürmüşsün öfkeyle kalkan zararla oturur yapma böle şeyler sakın Çok üzgünüm çoook

çok canımı acıttı güzelim yaa iki gündür ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi ne uyuduğumu

tatlım merisucum inan ayrıldığımızdan beri beni kıskandırmak adına yaptığı herşeyi görmezden geldim ama şu da var bakalım beni gerçekten kıskandırmak için mi yaptı
yaaa evet egoları şişsin istiyooo başka neden yokk!

iyi gitsin bundan sonra şişirsin egosunu. En çok da neden korkuyorum biliyo musun cnm tamam daha fazla olmadı ayrılalı 2 gün oldu ama insan bu 2 günde genede alışıyo ayrılığa. Beni barışmaya ikna edip barışırsak sonra gene kavga çıkar ayrılırsak aynı acıları en baştan yaşamaktan çok korkuyorum

her ilişkide can yanıyo isteristemez ne diiim sen silmeye hazırsınn gerçi eminim sinirle bu laflarında nesse görcez ilerki zamanlarda olacakları ben diicemi dedim bu kadar büyütmeye gerek yok sadece zaman tanımanız yeterliydi birbirinize birbirinizin üstüne gitmek yerine gerisi size kalmış sengözlerimebaksanab

ben zamanı tanıdım cnm ama o beni silici hareketler yaptı. istemediğim bi kıza mail attı gitti başka msn aldı

çok kızmış ve ağzından olmayacak laflar çıkmış:1shok:

ben zamanı tanıdım cnm ama o beni silici hareketler yaptı. istemediğim bi kıza mail attı gitti başka msn aldı

o zmn yapıcan bişi yok evli evine köylü köyüne ona kötü şeyler düşünerekte kendinii iice yıpratma canım :teselli:

az kaldı işten çıkmasına bakalım ne konuşşcaz

yaa ararım der aramaz bunlar seni de böyle bekletirler işte tel. başında....
bence ilk aradığında açma...2. de açarsın...2. kez aramazsa aradan biraz süre geçsin mesaj at müsait diildim ya da duymadım felan de..sonra derdi neymiş öğrenirsin...

haa bi de o sana beddua etmiş ya,sen de ona duanla mı yaşıyorum ki bedduanla öLeyim de kaydirigubbakcemile3

güyya o msjı öylesine yollamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…