ben de öle dedim ama yapmadı. dişe diş göze göz...bak sana yazdığı parçanın son nakaratını sende ona yolla kızzz
çok anlamlı valla ben olsam yollardım
kısasa kısas sosito sosito
yollarsan verdiği cevabıda bildir tatlım unutma o tek başına senin arkanda kocaman kk var seni :enbuyukkk: ezdirmeyiz biz :hooray:
Sineni kaplasın bu onmaz yara,
Hayatın boyunca gölgemi ara,
Değilmi sen benim yüzümü kara,saçımı ak ettin,
Ciğerin yansın,ciğerin yansın,ciğerin yansın….
cnm sonrada kendini çekti ama eski bir arkadaş olarak ararım konuşuruz ne demek peki
valla ben bugün ararsa bi şeytan diyo önce iyi davran normal davran o sana yanaşmaya aşkım cnm demeye başlarsa senle işim olmaz bidaha de vur tekmeyi
yaaa evet egoları şişsin istiyooo başka neden yokk!tatlım merisucum inan ayrıldığımızdan beri beni kıskandırmak adına yaptığı herşeyi görmezden geldim ama şu da var bakalım beni gerçekten kıskandırmak için mi yaptı
Kızlar biliyosunuz benimkiyle ayrıyız. İki gündür ne arıyorum ne soruyorum. Tabii o da beni. Az önce msj attı. Şunlar yazılıydı. Ama ne demek istediğini anlamadım. DÜŞSEMDE KALKARIM TUTMA ELLERİMDEN GURURUM MERHAMET UMMAZ ZALİMDEN BEDDUA ÇIKMAZDI ŞAİR DİLİMDEN CANIMA TAK ETTİ CİĞERİN YANSIN
ne demek istiyor kızlar nolur bişey söyleyin
ben zamanı tanıdım cnm ama o beni silici hareketler yaptı. istemediğim bi kıza mail attı gitti başka msn aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?