Sizce ne demek istemiştir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadaşım zaten sevgili değilmiydiniz ki arkadaş olarak yeniden başlasın yada sevgili ayağına yatsın....psikolojisi nasıl anlamadım ama kendince gurur yapıp arayı yumuşatmak için nabız yokluyo bence arayıp senin nasıl tepki vereceğini ölçüyo hakkında hayırlısı olsun........

Off be bacım resmen oynuyor seninle yaa aç gözünü hee klava: yok arıycam ararım falan filan bırak canım açma telefonlarını biraz çocugu rahat bırak her istediğinde cevap verme.açık açık oynuyor işte seninle müsade etmeeeeeeeklava:klava:

sewgili özel arama arkadaşım....

aç artık gözünü,kendini kandırma,bu çocuk seni resmen parmağında oynatıyor farkında değilsin...bir arar bir aramaz,ya mesaj atar,ya beddua eder...ay nasıl katlanıyorsun yaa amma enerji warmış sende...ne msnde konuş ne telefonlarına cewap wer,hatta kapat telefonunu şöyle birkaç gün sakin düşün bakalım bi kafanı toparla...

tamam sewiyorsun anladık ama herşey bir yere kadar,biz de sewiyoruz biz de acı çekiyoruz ama bir sınırı war herşeyin...
şu anda o çocuk için çantada keklik gibisin bu 2 kere 2 dört....böyle gidersen ve de bunu ona hissettirirsen hiçbirşey istediğin gibi olmaz,seni süründürmeye dewam eder benden söylemesi...

bu ilişkiye geri dönersen canım sana çok üzülürüm
lütfen bırak çocukluğu ne ya bu cağrı atma mesajlar atma pardonlar falan sürekli senin kafanı kendiyle meşgul etmeye çalışıyo
eger sen bu ilişkiyi bitireceksen nokta koy
yoksa bu çocuk senin başına çok çorap örer gibi geliyo bana
ilişki dediğin seviyeli ve tutarlı olur bu yaşlarda başlar temelleri bu dönemde atılır
sizin temelde çatlamalar var
en ufak sallantıda yıkılır
çok güzel mesajlar veren arkadaşlarımız oldu burda lütfen dikkate al diyorum!!!
l

bence canım benım bırak artık bunu..arasada acma..zaten o kafaya koymus..annenden de yüz bulmus nasılsa..sen benım olgumsun hala istedgin zaman ara falan demişya..inan şimdi onun içi cok rahat..o annenden cekiniyormus aslında..annende ona iyi konusunca şimdi adam cok rahat..bırak bunu artık bir sey olmaz...seven insan en ufak bişeyde ayrılık kararı vermez..dalga gecer gib konusmaz..bagırmaz ortada hç bişey yokken...arkadas bile olmaaaa derim canım...çok üzülüceksn ama bir keere üzül daha iyi

hepsini dikkate alıyorum cnm. Mesela şöyle söyleyim. Dün akşam aradı konuşuyoruz ama çok istekli konuşuyordu benimle. ılk adımı attığı baya belliydi. Nete girdin mi diye sorup kıskançlık ayaklarına yatması belki bişey ifade etmez ama benim hoşuma giden şunlar oldu. Onun msnsine ve mailini girdiğimi öğrenince hem çok şaşırdı sanırım birazda hoşuna gitti. Ama beni yanlışa sürükleyen şu oldu. Ona çok sık doktora gitmesini söyledim. Artık ona deli gözüyle baktığımı düşünüyor. Neyse işte tlfnları kapatırken hala aynı sıcak ses tonu vardıtaaki ben hoşçakal diyene kadar. Ondan sonraki konuşmamızda baya kırgın ve soğuk davrandı. Özlemedin mi dedim hyr dedi. Ama ben içimden geleni yalansız dolansız söledim. Özledim dedim. Bu sabahda normal bir arkadaşmış gibi çağrı attım ama o 40 dakika kadar çağrı felan atmadı. Bende msj attım çağrı atmadım say bir daha kesinlikle atmam rahatına bak kib diye. Hemen arkasından 2 kere çağrı geldi. 10 dk geçmemişti ki diğer çağrılarda geldi. Eve gidene kadar hiç çağrı atmadım. Aklıma bu kişinin başka bir kişiye ilgisi olduğu veya başka biriyle çıktığı geliyo dünden beri. Eve gelince böyle bişey varsa ben aranızı bozmak istemem çekiliyorum aradan dedim. Yok öle şey saçmalama diye msj attı. Sonra yine çağrı üstüne çağrı. Bir saat sonra aradı konuştuk. Napıyosun felan faslını geçtik. Sesini duymak istedim aradım dedi. Sonra msja geldi konu bende açıklamamı yaptım. Merak etme rahatsız olmaz sana kızın ismini söyleyimmi dedi. Söyle dedim. Yalnızlık dedi. Artık kimse yok yani dedi. Neyse bugün bi kızla konuştum sabah 7 gibi msn de. Bunların sitede görev yapan bir kızla. Benimki kıza bi konuda azcık sıcak davranmış bende ekledim kızı. Ordan burdan konuşurken konu ona geldi. Zaten aranızda bişey olduğunu biliyorum msjlarınızdan anlaşılıyor dedi. Kız efendi birisine benziyor. Sizli bizli konuşuyor ve benimkinden 5 yaş küçük. Benimki böyle durumda hep abi gözüyle bakar diye biliyodum ama bakalım hala öyle mi? Neyse öğlene doğru benimki bana bi patladı. Girme benim ismimle siteye felan diye.. Ordan aldın kızın adresini biliyorum neden alıyosunki neden giriyosun benim ismimle dedi.

ah canımm yaaa..neden hala onun peşindesin yaa..bırak onu artık..cocugun niyeti belii.senide kırmak istemyo aslında..geçmşiniz var diye..ama diger kızı garantiliyip tamamen ipleri koparmaya calısıyo..sesinin tonuna aldanma sakın..seviyorsun farkındayım..ama biten birşey birdaha asla eskisi gbi olmaz..olsa bile bir yerde en ufak bir şekilde tekrar biter..bırak ne hali varsa grsün..yok yanlız lık benım erkadasım falan gecsin bu ayakları yaaaaaaaaaaa..erkek milleti işe 21 de aynı 35 i de aynı...

vardır yani başka bir kız diyosun

emin degilim..kimsede emin olamaz var sayımlar üstüne konusuyoruz..bu cocuk askerden yeni gelmedi mi..?

bi msjda şye demiştim üstüne gelmek istemedim hiç ben sana yalanda söylemedim özlemedim diye. ss grşz yazdım o da görüşürüz tabi yazmış parantez içinde de bende yazmış öğle arasındalardır şimdi ama aramadı

vallahi askerden yeni geldiyse..o şimdi ne oldum olmustur..su aralar herşey beklenir ondan..bence üstüne varma..arama cagrı atma.o sana cagrı fln atınca sen 40 sonra cagrı at..yani roller degişsin..mesaj atarsa hemen cevaplama...bırak o senın peşinden koşsun..biliyorum zor ama tut kendini biraz..agır olll..umursamaz ol..bak nasıl peşinden gelicek

barıştınız mı şekerim ne oldu merak ettim konunda kilitenmiş?

aradı mı gece

Bak güzelim NEKADAR DOGRU söylemiş
Biraz çek kendini yoksa çantada keklik olmak hoşuna mı gidiyor.

Neredeyse GEL BARIŞALIM diyeceksin ne demek özledin mi diye sormak falan offf sen akıllanmadıkça bu çocuk seni parmağında oynatır.

Birgün de (inşallah olmaz ) ondan bir kazık yersin aklın başına gelir
Kızma bak iyiliğin için konuşuyorumyerimseniben

Kızarmıyım hiç gölgecim.. Fikirleriniz önemli benim için. Siteye en son msj ı yazdıktan sonra benimki aradı. Öğle arasındalarmış aramış. Napıyosun dedi. Hiç arkadaşla konuşuyorum dedim ( ki kendisi beyfendinin msnsinde ekli olan ama aklı başında bir kız) bende ekledim konuşuyorum dedim. Benimki güldü. Hemde öyle içten bi güldü kii.. Noldu dedim. Merak ediyorum neden benim msn ye eklediğim kızlarla konuşuyosun özellikle dedi. Canım sıkıldı konuşuyorum ne var dedim. Benimki anlıcanı anladı aslında ama işte ille benden duyucak. Bende şöyle dedim. En azından senin gibi gidip tanımadığım kızları eklemedim msnme ya sen ona bak dedim. Öyle mi dedi. Elin adamıyla konuşan kim acaba dedi? (onların siteye bi konu açılmıştı bende o konuya cevap vermiştim hatta bir kaç konuya ve ne tesadüftürki konuyu açanların hepside erkekmiş) Konuşmadım msnde felan dedim. Yalnızca sitede konuya cevap verdim o da verdi öyle gitti dedim. Hı hı eminim öyledir dedi. Bişey sorucam ama açık cevap ver dedim. Söz verdirttim. Beni kıskandın mı dedim. Evet dedi utana sıkıla. Ama ben kimseyle msnde konuşmadım en azından senin gibi dedim. Kimi kasdetiyosun dedi. Sabah konuştuğum kızı söyledim. Ne konuştunuz onunla ne dedi dedi. Bende anlattım sonra durup dedim ki onun fikirleri senin için çok önemli anlaşılan dedim. Bak ben o kızla o niyetle konuşmadım yalnızca işe gitmeden önce çok az sohbet ettik ayrıca fikirleri benim için önemli felan değil dedi. Bilemiyorum artık dedim. Benimki gene başladı gülmeye neden onunla konuşmamı istemiyosun dedi. ıstemiyorum diyip geçiştirdim neden istemediğimi anlamadı. Hala gülüyodu. Arka arkaya en az on kez sordu. Bende en sonunda söyledim. Kıskandım anladın mı sen böyle yaparsan barışıcamız varsada ben kendimi geri çekerim dedim. O sırada arkadaşı arkadan gene konuşmaya dahil oldu. Kiminle konuşuyosun dedi. O da söyledi. Arkadaşı hani konuşmıcaktın dedi. Benimkide arkadaşım o benim dedi. Arkadaşı başladı siz ayrılamazsınız demeye. Benimki daha çok gülmeye başladı. Sonra işe gitme saati gelmişti. Ben gidiyorum bunları seninle sonra konuşucam dedi. Kolay gelsin dedim. Saol cnm diyip gitti.

Ya kızlar arkadaşı nie sürekli soruyo kiminle konuşuyosun die başka bir kızlada konuşuyor olabilir mi? Bir de siteye nie onun nickiyle girmemi istemediğini sordum. ıstemiyorum dedi ama nedenini söylemedi

Ya kızlar arkadaşı nie sürekli soruyo kiminle konuşuyosun die başka bir kızlada konuşuyor olabilir mi? Bir de siteye nie onun nickiyle girmemi istemediğini sordum. İstemiyorum dedi ama nedenini söylemedi

canım fikirleriniz önemli diyorsun ama hala kendi bildiğin yoldan şaşmıyorsun...
hala dawranışlarını sorguluyorsun...kolay değil biliyorum ama bu kadar da olmaz yani daha ne diyeyim ki sana...
bak ilerde çok acısını çekersin...

ya ozel_arama kusura bakma ama yaptıkların çok çocukca işi çocuk oyuncağına çevirmişsin seninkinin bilmesi gereken konular var bilmemesi gereken konular var sen herşeyi maşallah anlatıon çocuğa madem yapıon kızacanı bile bile neden anlatıosunki..senin tek amacın onu kıskandırmakmı illa ilgisini senin üstüne mi çekmek valla çocukluk başka bişi deil olgun ol biraz böle boş işlerle uğraşma bitti benim için diodun öle onla uğraşıon bitiriosan adam akıllı bitir oyuncağa çevirmeyin işi kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…