- Konu Sahibi Ozel_Arama
-
Ya kızlar bişeler söyleyin nolur yaaa. Bu adam en son dün gece 11 e doğru beni aradı. Msn şifremi senmi değiştin diye bağırdı ama sonra hemen afedersin dedi. Gece girmiş beni yeni msnsine eklemiş. 1 saat kadar takılıp çıkmış. Normalde beni gece mutlaka arardı ama dün gece aramadı. Hemen barışmak yerine arkadaş olrak yavaş yavaş barışıp sonramı sevgili ayağına yatmak istiyo yoksa beni artık yalnızca arkadaş olarak mı görüyor
la ilahe illallah ... bu yazdılanlardan bunu mu çıkardın?Şimdi bu benle konuşmak istiyoda ondanmı laf attı yani
sewgili özel arama arkadaşım....
aç artık gözünü,kendini kandırma,bu çocuk seni resmen parmağında oynatıyor farkında değilsin...bir arar bir aramaz,ya mesaj atar,ya beddua eder...ay nasıl katlanıyorsun yaa amma enerji warmış sende...ne msnde konuş ne telefonlarına cewap wer,hatta kapat telefonunu şöyle birkaç gün sakin düşün bakalım bi kafanı toparla...
tamam sewiyorsun anladık ama herşey bir yere kadar,biz de sewiyoruz biz de acı çekiyoruz ama bir sınırı war herşeyin...
şu anda o çocuk için çantada keklik gibisin bu 2 kere 2 dört....böyle gidersen ve de bunu ona hissettirirsen hiçbirşey istediğin gibi olmaz,seni süründürmeye dewam eder benden söylemesi...
Ya kızlar arkadaşı nie sürekli soruyo kiminle konuşuyosun die başka bir kızlada konuşuyor olabilir mi? Bir de siteye nie onun nickiyle girmemi istemediğini sordum. İstemiyorum dedi ama nedenini söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?