Sizce ne demek istemiştir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede canım aynen çocuk işi olmuş ya bi ilişki ya devam eder yada biter

ayrılalım yok olmaz barışalım bence o ilişkide hiç bi ciddiyet kalmaz zaten annen filanda

iyice girmiş ilişkinin içine anlamadım ben erkek arkadaşının niyetini seni takıyo mu takmıyo mu*?

seni iyi anlıyorum seviyosun ama ağılığını koy sonradan daha çok üzülme..

haklısınız kızlar bugün konuşucam onunla ya devam etsin ya da tamamen bitsin diye. Hangisi hayırlıysa o olsun

Mesaj attım kızlar. Böyle kıskanıp kıskandırmakla olmaz ya tamamen birleşelim ya da ben hayatından çıkayım ister şimdi cevap ver istersen düşün akşam cevap ver dedim. Bakalım nolucak. Ama şunu biliyorum kendimi herşeye hazırladım. Alıcam cevap olumsuz olursa çok da yıkılmam (inş)

teşekkür ederim cnm Dua edin benim için. Sevdiğini kıskandığını söledi bakalım olumlu cevap verecek mi

bu kızımız barışmak istio ama oğlan peşinden koşturacak gibi
hadi hayırlısı

ablacım peşinden koşturtamaz artık. Ben açıkça sorumu sordum. Olumlu ya da olumsuz ona kalmış. Herşeyide kabul ederim olumsuz olursa bir dahada arkama bakmam

ama san bi cengiz 4lüğü yollasa hemen çğr atarsın,
sorarsın özledin mi? kıskandın mı? Biraz uğraştırsana çocugu.

Senin bir hatan oldu da mı ayrıldınız ? Sen daha baskın davranıyorsun?

canım yaa bazı gercekler onunde ap acık duruyo..ama sen görmek istemyorsun ki bence isteseydisenağlama mesajına cevap verirdi hemen..akşamı düşünmezdi..onu da gectim barışmak isteseydi zaten bu durumda olmazdınız ki..biraz duygularını at öyle düşün canım yaaa..sen hala bir umut bekliyorsun..acıkca sordum sorumu diyorsun ama bu cocuk peşinden koşturuyo seni..bak mesajı sen attın onun bir adım attıgı yok ki..hep senden geliyo adımlar..mantıklı düşünn

çok ağlatıyomuşum ablacım. Askerdeyken gene 3 ayda bir ağlarmış askerden geldi geleli çok ağlatmışım. Halbuki dengesizlikleri yapan kendisi. Sürekli bitirmek isteyende o oldu. Ben dün eski iki sevgilinin asla arkadaş kalamıcanı söledim ki hala arkasındayım. Beni rahatsız eden bu belirsizlik

haklısın cnm mantıklı düşünmem lazım . Ne yapmak istediğini anladım artık.

ben ce bi erkeğin peşinden bu kadar koşma

Kızlar cevabımı alamamıştım. Bende msj attım sanırım ben aldım cevabımı teşekkür ederim knt de bitti bidaha çağrı atamam kolay gelsin kib die. O da cvp yazdı. Akşama kadar bekle dedin bekliyorum Cevabını almışsın yine arkadaş olarak kalıyoruz sevgili değil akşam ararım demiş. Bitti kızlar. Bir dahada umutlanmam. Herşey için çok teşekkür ederim hepinize.

Ah be canımmm didindik burda yırttık kendimizi yapma etme diye gene umutlandırdın kendini yine üzüldün senağlamasenağlama bundan sonra aynı hatayı yapma bari canım benim bırak gitsin..

yani bitti mi bitti mi diye diye aldın cevabını. Ama böyle mi olmalıydı.

Düşme üzerine ertık akşam arkadaş olarak arasa da açma

niye açmıyorsun diye sorarsa arkadaş değiliz hiçbirşey değiliz de bir daha da kat-i süretle cevap verme. Meraktan çatlasın. ama bak hiç iletişime geçme sır ol yok ol. Seninde bir gururun var sen bayansın ya.

Ama onsuz yapamam barışmak istiyorum diyorsan söyle açıkça o zaman onu sana sürünerek döndürmenin yollarını tartışalım.

Her adımına adım atarsan kafasına göre davranır.

Hayatım artık dönse ne yazar böyle bir adama dönüp ne yapıcak çocuk gibi gün aşırı ayrılıp barışıcaklar.bence sadece belirsizliği bitirmeye çalıştı ama üzülen o oldu senağlama

bu sana ders oLsun canım...bir daha da sana adım atmayana koşma...

Son düzenleyen: Moderatör:
üzüldüm evet ama öylede şok olmadım kızlar. Tek gururumu kıran ne oldu biliyo musunuz. Her konuştumuzda arkadaşı soruyodu kiminle konuşuyosun die o da söyledi. Hani konuşmıcaktınız dediğinde benimki gülerek biz arkadaşız dedi. O da siz ayrılamazsınız diyip durdu. Benimkide yani eski beyfendi o sözü söylediğinde kısık sesle bişeler söyledi anlamadım onu sonra gene gülerek yanıma geldi. Anlıcanız benimle dalga geçmişler kızlar. Bir daha yüzüne bakmam ben onun

Ya kızlar ben ona ilk mesajımda dedimki bak ya tamamen birleşelim ya da ben hayatından tamamen çıkayım. O bana çıkmış arkadaş olarak kalıyoruz sevgili değil diyo. Nasıl der bunu ya? Ben zaten iki seçenek vermişken ona o üçüncüyü nasıl çıkartır

Konunu az cok takip etmistim,
sonucu okuduguma göre yorumumuda yazabilirim.

Bir iliski cocuk oyuncagi degildir,
istedigin zaman bitirir arkadas kalir sonrada yine barisir sevgili olmak degildir,
karsindakini tiye almamak degildir,
karsindakinin duygulariyla oynamak degildir.

ve bu liste uzarda gider...

Eski erkek arkadasin gercekten cocukca davranmis, yanlis anlama arkadasim ama sende belli bir tutum icinde degildin bu sürecte, pesimden kosturcam demissin onun pesinden kosan sen olmussun. Hic üzülme hayirlisi böyleymis. :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…