E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Ozel_Arama
-
Kızlar cevabımı alamamıştım. Bende msj attım sanırım ben aldım cevabımı teşekkür ederim knt de bitti bidaha çağrı atamam kolay gelsin kib die. O da cvp yazdı. Akşama kadar bekle dedin bekliyorum Cevabını almışsın yine arkadaş olarak kalıyoruz sevgili değil akşam ararım demiş. Bitti kızlar. Bir dahada umutlanmam. Herşey için çok teşekkür ederim hepinize.
yani bitti mi bitti mi diye diye aldın cevabını. Ama böyle mi olmalıydı.
Düşme üzerine ertık akşam arkadaş olarak arasa da açma
niye açmıyorsun diye sorarsa arkadaş değiliz hiçbirşey değiliz de bir daha da kat-i süretle cevap verme. Meraktan çatlasın. ama bak hiç iletişime geçme sır ol yok ol. Seninde bir gururun var sen bayansın ya.
Ama onsuz yapamam barışmak istiyorum diyorsan söyle açıkça o zaman onu sana sürünerek döndürmenin yollarını tartışalım.
Her adımına adım atarsan kafasına göre davranır.
Kızlar cevabımı alamamıştım. Bende msj attım sanırım ben aldım cevabımı teşekkür ederim knt de bitti bidaha çağrı atamam kolay gelsin kib die. O da cvp yazdı. Akşama kadar bekle dedin bekliyorum Cevabını almışsın yine arkadaş olarak kalıyoruz sevgili değil akşam ararım demiş. Bitti kızlar. Bir dahada umutlanmam. Herşey için çok teşekkür ederim hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?