• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne demek istemiştir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ecem29 cnm teşekkür ederim desteğin ve ayrı görüşün için

Bak bak demek öyle heee

Biz günlerdir ne yapmaya çalışıyoruz? Seviyorsan barışmak istiyorsan söyle ona göre konuşalım yeterki kararnı ver diyoruz. Sen gururunu ayaklar altına alma diye ugraşıyoruz. Ama demiştim ben bunlar barışacak birbirilerine kur yapıyorlar.

Bundan sonra dikkatli olun oturun konuşun birbirinize boş laflar söylemeyin Saygı çok önemli. Seviyorsanız Saygı ile sevginizi kıymetlendirin yerimseniben

gölgeler ablacım sakın yanlış anlama onada ayrı teşekkür etmek istedim. Sizin emeğiniz desteğiniz var üstümde sizede ne kadar teşekkür etsem az ablacım

hayırlsı olsun canım inan mutlu oldum...ne olucaksa olsun zaten..ilişki senın istedigin gibi yaşa sen..zaten kaç gundur kafayı yedin..şimdi mutlu olma zamanı..kaydirigubbakcemile3 hatalarından ders cıkar aynılarını yapma olurmu.......

Canım benim sanada teşekkür ederim senide az çileden çıkartmadım :D Umarım bir daha aynı hatalrı yapmam. Bugün sabahtan beri mesajlaşıyoruz. İşe giderken msj attı. İş yaparken atıyo öğle arasında aradı. Daha msj atmadık. Morali çok bozuk bi kaç gündür çalıştığı yeri sevmiyor. Bir de en yakın arkadaşı benim için bende numarası var diye iftira atınca orası hepten çekilmez hale gelmiş onun için. Msj atmak istiyorum destek olmak için ama işini bölerim diyede atmıyorum.

yok canım atma artık..bu sabah bir programda duydum..eger karsınızdaki insanı kendinizden sogutmak kacırmak istyorsanız her saat bası arayın dedi..nerdesn ne yapıyorsun diye sorun dedi..canım sıkıldı sesini duymak sitiyorum deyip arayın dedi..bencede mantıklı geldii..şimdi senin çin çini yiyordur meaj atamak için ama tut kendini akşam a kadar o arasın..biraz özleyin birbirinizi olurmukaydirigubbakcemile3
o arkadas konusunuda kapa cunku herşey düzelmiş artık bu gunden itibaren yeni sayfa actınızz.gecmişe bakmaaa artıkk..

zaten küsmüşler cnm ben bişe demem artık arkadaş konusunda. msjda atmıcam cnm :D

Ah arkadaşım ah..

Ewlenmeyi falan düşünüosan bence elinden geldi kadar süründür..Şimdiki aklım olsa öyle yapardım

canım açık açık sana beddua etmiş işde anlamadınmı
bence helallık iste sevenin ahı yerde kalmaz ben çok inanırım buna
kolay gelsin...

barışdığınızı okumamışdım pardon canım ilk mesajına göre değerlendirme yapdım
hakkını helal et hayırlı olsun mutlu olun.

kızım madem artık yapma bak
zorla ayırıyon cocugu işi zıvanadan cıkarıon yanı dengesız sekılde yurumez dengelı bı ılıskı
duzgun yurut öncekı yazılaırmda da cok söledım 100 kere söleme aynı s eyı ıyı ıste sevıo zorlmaa
ayrılcagın zaman kesın ayrılırsın durduk yerde sorma ıstıosa ayrılır zaten agzı yok mu onu.n.

çok teşekkür ediyorum cnm. Hepinize. ınş bundan sonra mutlu olurum ya da oluruz.

komuyu okudum ama bu çgrılaşma olayınıa akıl veremedm kafamçokkarıştı

nese canm ayrıntılara çk takılıyosun dger konunu da okumuştm...

aynı durumu yaşamamak için kendini tekrarlama!!!!

ya kızlar bi akıl verin napmam lazım peki kıskançlımı nasıl önlerim aşırı tepkimi çok tez canlıyım böle bişe olunca ya da hissedince görünce ne biliyim ya da duyunca hemen bunu ona söyleme yoluna gidiyorum hiç durup düşünmüyorum nasıl önlicem bunu

o sorun bende de var...kendini engellyiceksin başka çageri yok..bu konuda çözüm sensin...kendini törpüle biraz..kötü huylarını..ben başarıyo gibiyim..düşünmemeye calısıyorum.kendimi başka şeylere veriyorum..aklımı dagıtıyorum onları küçük ayrıntıları kıskanclıkları düşünmeye zaman kalmıyooo

.alışmaya felan başlasam yararı olur mu cnm

evet benimle ayrıldığında çektiği acıları bir bir anlatmaya başladı

. DÜŞSEMDE KALKARIM TUTMA ELLERİMDEN GURURUM MERHAMET UMMAZ ZALİMDEN BEDDUA ÇIKMAZDI ŞAİR DİLİMDEN CANIMA TAK ETTİ CİĞERİN YANSIN

Senden ayrılsamda sana ihtiyacım yok ,ne de merhametine ...
benim ağzımdan beddua çıkmazdı ama canıma tak etti artık beddua ediyorum gibilerinden
ben yandım seninde ciğerin yansın
valla ben böle anladımm

Back
X