- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.408
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ismiyle buyusun yavrun :) esimin kafasini kirarim bndn habersiz isim koyarsaYok değil zaten anlamı çok hoş osmanlı zamanından bir isimmiş anlamı da bilen bildiren vakıf olan demek tabi biraz farklı nereye gitsek çok ilgi çekiyo soruyorlar size de şunu soylıyım hemen karae verin yoksa kv ismini koyar siz kalakalırsınız isim belirleyin eşiniz hemen alsın gidip yoksa araya kaynar
Yavuz da guzel isim bnce de oglun olurda isminu yavuz koy:)Oglum olsaydi Yavuz koyardim,esimin babasi ufakken vefat etmis hic tanimadim ama esim gibi birini yetistirdigi icin cok seviyorum,isterdim adini koymayi. Aklimda baska isim yok ama Mert,Ege,Efe,Yigit isimlerini de severim.Benim kizin okul arkadaslari Poyraz,Ruzgar,Demirhan,Ferit,Ali Kerem,Pars.Belki fikir olur.
Kavun koycam adini :))insallahMinik karpuz koy
Şaka bi tarafa sağlıkla gelsin inşallah
Ben alengirli isim pek sevmem
Ali,Mehmet,Deniz ,Can gibi düz isimleri severim
Evde iki cadaloz var Allah bunlara omur versin 3.den gozum korktuYavuz da guzel isim bnce de oglun olurda isminu yavuz koy:)
Amin inşallah hepimizin ki görümcemin kızı doğum yaptı kp gitmiş taa kendi anasının adını koymuş inan bak kocası da sünepe zaten ses çıkaramamış öyle kaldi çocuğun ismi hemde çok eski bi isim o yüzden diyorum iş işten geçmeden aman önlemini al kararlı ol ki ses edemesinlerIsmiyle buyusun yavrun :) esimin kafasini kirarim bndn habersiz isim koyarsa
Esimde babasinin ismini soyledi ama illedr olsin demiyo .kadir demisti .ben mirac dedigimde destekliyo ama :)ayyy mirac cok güzelllll kiz oluncada mira. mirac bende cok istedim esim telafüz edemio diye koyamadim. esiniz ne istior?
Oyle aras ta kaldim bn suan aras die dusunuyorum aras koyabilirm isminiAmin inşallah hepimizin ki görümcemin kızı doğum yaptı kp gitmiş taa kendi anasının adını koymuş inan bak kocası da sünepe zaten ses çıkaramamış öyle kaldi çocuğun ismi hemde çok eski bi isim o yüzden diyorum iş işten geçmeden aman önlemini al kararlı ol ki ses edemesinler
Insallah canikim rabbim nasip etsin :)Ertuğrul❤( oğlum olursa kesin koyacağım) Ömer Halis, Ali İhsan, Yusuf, Asaf, Yasin, Kerem vs uzar yani erkek isimleri ben kesin Ertuğrul ismini koyacağım bir gün oğlum olursa :)
azemde guzelmis :)Òncelikle hayırlı evlat olması dileği ile ... "azem"olabilir yanına bi isim de siz bulabilrsiniz anlamı cennet kapısını bekleyen meleklerden birinin adı imiş
Amin inşaAllah canım :)Insallah canikim rabbim nasip etsin :)
Allah bagislasin yavrularin okula gidiyosa bnce korkma ama gitmiyosa kork.hepsiyle ugrasmak zor olir :)Evde iki cadaloz var Allah bunlara omur versin 3.den gozum korktu
Esimde babasinin ismini soyledi ama illedr olsin demiyo .kadir demisti .ben mirac dedigimde destekliyo ama :)
Muhammet aliyar çok hoşuma gitti.Oğlum olsa Ömer Asaf, Ali Asaf ya da Muhammed Aliyar koyardım.
Modern isimleri (emir, doruk, berk, berkcan ve sair) sevmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?