Doğuma Hazırlık Sizce ne olmalı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sağlıkla,mutlulukla gelsin bebeğiniz

ben emir ismini çok beğeniyorum. şimdi herkeste var gerçi ama olsun sonuçta güzel :)

son olarak aileden baskılar olursa saçma sapan isimler koymak için reddedin lütfen. babamın ikinci adı Nur (???) ve kısaltmalarda hep Nur diye geçiyor size anlatamam ne kadar zorluk çektiğini. az ve öz kısa ama güzel bir isim olsun çocuğunuzun adı.

Tesekur canikim :) kv emir dio ama bnm icin biara demisti ya " o benim cocugum kimse boyle bi terbiyesizlik yapamaz onun ismini bn koyarim " gibi konustu.sirf oyle dedigi icin onun soyledigi butun isimler bna itici gelmeye basladi.. Dahaa dun bile kiz oldugundada cemre olsun dedi bn artik dayanamadim tepki gosterdim" siz degilmiydiniz ilkini bn ismini bn katayim ikinci sen kyarsn die smdide bna bunu soyluyosn" dedim yuzsuz yuzsuz guldu bn koycam dedi..Sinirlerim bozulduya bnm cocugumun ismine bile karisiyolar.vala agir depresyona giricm bunlar yuzunden anlasldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…