O para erimesin diye bir çare düşünün önce. Araba sizin için lüks şu şartlarda. İkiniz de iş aramaya başlayın.Merhabalar iyi akşamlar. Yaklaşık 3 senelik evliyim. Eşim geçen sene sağlık sorunundan dolayı işi bırakmak zorunda kaldı. 1 senedir çalışmıyor işsizlik maaşı falan bağlandı tazminatını aldı öyle idare ettik. 2 ay önce de bi bahçemiz vardı ortak aldığımız onu sattık araba almak için daha almadık hesapta duruyor ordan yiyoruz lazım oldukça bende çalışmıyorum. Eşim bana düşkün sevgisini gösteriyor onunla hiç bi sorunumuz yok ama içkiyi çok seviyor. 2-3 günde bir içiyor bu konu da tartışıyoruz kafayı buluyor bende söyleniyorum evde kavga ediyoruz. Hazır paradan yiyorsun çalışmaya niyetin yok diyorum içme artık diyorum tamam diyor 2-3 gün sonra yine içiyor. Bu durumdan çok skıldım ailemin haberi yok söylemedim hiç bi zaman ama doldum artık bende. Bir de çocuk istiyor benden. Şu an düşünmüyorum tabi. Ama ne yapacağım bilmiyorum içki yüzünden hep tartışıyoruz ne yapayım kızlar bi akıl verin
Arabamız var ama eski biraz. Daha yeni bir şey alacaktık.O para erimesin diye bir çare düşünün önce. Araba sizin için lüks şu şartlarda. İkiniz de iş aramaya başlayın.
İşiniz yokken araba lüks şu anda. O parayı nasıl korursunuz, bilmiyorum ancak biraz daha sessiz kalırsanız; tüm para soğuk alkollü içeceklerle tükenip gidecek gibi görünüyor.Arabamız var ama eski biraz. Daha yeni bir şey alacaktık.
Ailede çalışan biri yoksa nasıl geciniyorsunuz peki işsizlik maaşı kesilmiştir diye düşünüyorum yeme ,içme, faturalar vs bankada ki duran paradan mi ödeniyor yani öyleyse o parada suyunu çeker zamanla.Yaşım 31 bende maddiyattan dolayı çocuk istemedim hep erteledim.
O para bu şekilde erir gider çocuk yapmayı da düşünmeyin iş yokken düzen yokken ailene söylesen ne yapabilirler kiMerhabalar iyi akşamlar. Yaklaşık 3 senelik evliyim. Eşim geçen sene sağlık sorunundan dolayı işi bırakmak zorunda kaldı. 1 senedir çalışmıyor işsizlik maaşı falan bağlandı tazminatını aldı öyle idare ettik. 2 ay önce de bi bahçemiz vardı ortak aldığımız onu sattık araba almak için daha almadık hesapta duruyor ordan yiyoruz lazım oldukça bende çalışmıyorum. Eşim bana düşkün sevgisini gösteriyor onunla hiç bi sorunumuz yok ama içkiyi çok seviyor. 2-3 günde bir içiyor bu konu da tartışıyoruz kafayı buluyor bende söyleniyorum evde kavga ediyoruz. Hazır paradan yiyorsun çalışmaya niyetin yok diyorum içme artık diyorum tamam diyor 2-3 gün sonra yine içiyor. Bu durumdan çok skıldım ailemin haberi yok söylemedim hiç bi zaman ama doldum artık bende. Bir de çocuk istiyor benden. Şu an düşünmüyorum tabi. Ama ne yapacağım bilmiyorum içki yüzünden hep tartışıyoruz ne yapayım kızlar bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?