sizce ne yapılmalı

Bu kişi gelininiz sanırım. Ya psikolojik sorunları var yada geçmişte yaşadıklarınız varsa bu yüzden size sardı sanırım. Sorunu çözmesi gerek kişi kardeşiniz. Ben olsam o yok gibi davranırdım. Böylesiyle uğraşıp canımı sıkamam. Konuşsun dursun.

kesinlikle psikolojik sorunları var evet olayları çözmesi gereken kişide belli...

esi cekmeyi kabullendi diye siz de kabullenmek zorunda değilsiniz, babamın oğlu olsa o dk silerim. herkes ayagini denk alacak, hepimiz kere geliyoruz dünyaya

ya zaten görmüyorum muhattabım da değil... para beklentisi olan bi insan ben çalıştığımı ona göndereceğim o sigara alsın kaşını bıyığını aldırsın o kafe senin bu kafe benim gezip yesin içsin istiyor göndermeyince de yalanları ve iftiralarıyla sarıyo sana ya çok değişik anlatamıyorum ya yaşayaman bilemez görmediğin halde bi insanın kötülüğü nasıl dokunur demi işte dokunuyo imtihan ya inanın imtihan

ya zaten görmüyorum muhattabım da değil... para beklentisi olan bi insan ben çalıştığımı ona göndereceğim o sigara alsın kaşını bıyığını aldırsın o kafe senin bu kafe benim gezip yesin içsin istiyor göndermeyince de yalanları ve iftiralarıyla sarıyo sana ya çok değişik anlatamıyorum ya yaşayaman bilemez görmediğin halde bi insanın kötülüğü nasıl dokunur demi işte dokunuyo imtihan ya inanın imtihan
takacaksanız susmayın
susacaksanız takmayın :kahve:

ünlüler gibi dava acin o zaman sizin hakkinizda konusmamasi icin, cunku attigi ittira yenilir yutulur cinsten degil

belki akillanir. bilemiyorum yani baska napanilirsiniz

onun gibi şirret olmak istemiyorum amacı zaten çıldırtmak ve insanlar arasına nifak sokmak susuyorum sustukça daha da çıldırıyo
Yooo şirretlik gibi bir durumdan bahsetmedim.
Ben görüşmemekten yanayım.
Eşi de zaten sizin değil o beğenmediğiniz kişinin en yakınıdır.

Back
X