• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmali

takikgirl

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
536
386
103
İyi geceler kızlar. Bayramimiz mübarek olsun. Aklıma bi şey takıldı.. Eltim durumlardan beni gizlemiş. Kendisi daha yeni evli. Aramızda hiçbir şey geçmedi hatta birbirimize ısınalım diye ona küçük jestler yaptım.Ama beni durumlardan gizlediğni farkettim. Hiçbir şey yaşamadigim birinin sizi durumlardan engellemi çok saçma değil mi?Üstelik siz o kadar sıcak davranırken?Şimdi ben de onu durumlardan engellesem mi birde bunu ona söylesem mi

Mesafe koy. İyi olmak için uğraşma. Anlaşmak isteyenle anlaş. Uzaklaşmak isteyenden uzaklaş.
Ne kadar kısa ve öz yazdınız. Ben iyi oluruz sanmıştım. Ama yanılmışım.bi insana mesafeli durmak benim için zor ama haklısınız. Peki ben de çocukça olcak Ama durumlarımı gizlesemmi

Takikgirlle overthink saatleri. Gittiniz mi koye naptiniz? Eltiyi bosver o da takmıştır biseylere hic elleme.

Eşiniz bu sefer nereye gitmek istiyor diye açtım konuyu :D

Mesafeli, uzak durmak istiyordur. Siz de öyle durun.

Siz nereden öğrendiniz size gizlediğini?

İyi geceler kızlar. Bayramimiz mübarek olsun. Aklıma bi şey takıldı.. Eltim durumlardan beni gizlemiş. Kendisi daha yeni evli. Aramızda hiçbir şey geçmedi hatta birbirimize ısınalım diye ona küçük jestler yaptım.Ama beni durumlardan gizlediğni farkettim. Hiçbir şey yaşamadigim birinin sizi durumlardan engellemi çok saçma değil mi?Üstelik siz o kadar sıcak davranırken?Şimdi ben de onu durumlardan engellesem mi birde bunu ona söylesem mi
Muhtemelen görmenizi istemediği şeyler paylaşıyor ki durumdan engellemiş. Benim eltim hiç bir sebep olmamasına rağmen beni instadan engelledi 😆 sormadım bile. Hayat bunları kafaya takacak kadar uzun değil eltim de buna değecek kadar değerli değil

Muhtemelen görmenizi istemediği şeyler paylaşıyor ki durumdan engellemiş. Benim eltim hiç bir sebep olmamasına rağmen beni instadan engelledi 😆 sormadım bile. Hayat bunları kafaya takacak kadar uzun değil eltim de buna değecek kadar değerli değil
E sonra nasıl davrandiniz

Ay birde gormemi istemeyecek ne paylaşabilir ki görsem ne olcak 😀

Boşverin bence, takmayın kafaya. Hatta bana kalırsa bu elti, görümce, yenge gibi müesselerden ne kadar uzak o kadar iyi. Ben olsam mutlu bile olurum sanırım 🙊😅

E sonra nasıl davrandiniz
Gayet normal davrandım. Bir şey bahane edip fotoğraf çekildik onunla. Sonra paylaşayım etiketleyeyim deyip zor duruma düşürsüm. Aaa bende görünmüyor profilin beni mi engelledin uoksa sen deyip kahkaha attım 😆 neyse zaten önemli değil deyip alakasız bir konuya geçiş yaptım. Herçekten de önemli değil çünkü 😆 sadece o an egomu tatmin ettim yeterli

Belli ki o size ısınamamış sizde ona göre mesafeli olun bence

Boşverin bence, takmayın kafaya. Hatta bana kalırsa bu elti, görümce, yenge gibi müesselerden ne kadar uzak o kadar iyi. Ben olsam mutlu bile olurum sanırım 🙊😅
Ben mutlu olmadim üzüldüm hatta çünkü böyle tatsizliklar ruhuma zarar veriyor gibi hissediyorum. İster istemez kendimi simdi geri cekecegim e sonra sen soğuksun böylesin olcak

Back
X