S
sessizyel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sessizyel
-
yaş kaç 16 ise boşunalülülülülülü yazmayayım daha çok sevgili değiştirirsin
bakire değilsin anladığım kadarıyla. madem inandığın değerler vardı ne diye yaptın.
ben böyle inancı olup yapanlara çokkızıyorum.
. madem böyle değerlerle yetiştin, bunlar çok önemli senin için,ne diye iradeli olamadın.
bak sakın yanlış anlama ,bakireliği asla savunmam beni burada bilen bilir
.ama kalkıp dini inancıma tersti, yapmamalıydım dersen,bende sana sorarım inancın bu kadar mı zayıftı. bir anda unutuverdin,hem iki kişiyle birşeyler yaşadın,biriyle ileri gittin,diğeriyle bekaretini kaybettn diye.
hadi birinde yaptın peki ikincisiyle ne diye oldun inancın neredeydi 2cisinde. peki ilkini geçtik aynı şeyi 2ci kere yaptın.
siz bir kere değil 2 kere zayıf düşmüşsünüz ayrıca inancınızda bence o kadar kuvvetli değilmiş ,demek
Ben bu konuyu çok anlamıyorum inanç insanları çoğu şeyi yapmaktan alıkoyar koymalıdır evet ama sizinle benim kadınlık , irade , hayat yorgunlukları , insan ilişkileri , vs konularında yaradılış bakımından aramızda bi fark yokki olumunekankayizsmile tek fark şuki ben böyle düşünüyorum en azından inanç insanın iradesiyle bilerek isteyerek yaptığı günahların ardından sadece Allaha karşı duyabileceği bi suçluluk hali olmalıdır , inançlısın melek olmalısın bak terbiyesiz cık cık eyvahedigeldismilesenin irade kontrol altında demek değildir :umursamaz: benim düşüncem bu
Arkadaşım sana gelince yaptığın şeyi hata olarak görüyosan bi sorun var demektir zaten kendi açından , bırak biraz hayatını kendini geliştir , bekle hemen birine bağlanıp napsam ne etsem diye düşünme nihayetinde sevgili müessesesi olmazsa olmaz birinden diğerine geçmen zorunlu bi vergi deel sengözlerimebaksanab önce bi kendine gel özgüvenini geliştir , arkadaşın dediği gibi zarı anca soğanda seven biriyle karşılaştığın da kaygısız mutlu bi ilişki yaşarsın ...
Ne derdin bu yaşta adama izahat vermek için doğru zaman sorunsalı yaşıyosun çok erken bence bi ilişki için du bakalım ya vu kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?