mint,dini inancım pek yok,ama bu benim melek olmadığımı göstermez değilmi..
bakın bekareti savunmam. hatta bu forumda, ,bunu savunanlarla,çok karşı karşıya gelmişliğim vardır. benim anlamadığım ve şaşırdığım, dini değerlere göre hayatını yaşayan bir kişinin bu hatayı bir değil hemde 2 kere yapması.
neyse anlaşamayacağız bu konuda... ben hala anlayamıyorum çünkü..
bakın bekareti savunmam. hatta bu forumda, ,bunu savunanlarla,çok karşı karşıya gelmişliğim vardır. benim anlamadığım ve şaşırdığım, dini değerlere göre hayatını yaşayan bir kişinin bu hatayı bir değil hemde 2 kere yapması.
neyse anlaşamayacağız bu konuda... ben hala anlayamıyorum çünkü..
Tatlışkom tam da bunu diyorum zaten bu kalıplar insanların hayatını zorlaştırıyo bu açıdan ...
Sen bu kadar mantıklı bi kadınken çıkıp sen inançlısın yapma dememelisin ya da ben sana
oky sende etik neyin ne arar hayat sana güzel dememeliyim
Kadınız sonuçta hani ne bilim acziyetlerimiz , acılarımız , duygularımız benzer sen mesela kişisel gelişimin dolayısıyla bi sonuca ulaşıp dürüst ahlaklı bi insan olursun atıyorum ben bunu dini inançlarıma dayanarak yaprım sorun bu sanki önemli olan insan olabilmek hatasıyla sevabıyla doğruyu bulabilmek
Tek anlayamadığım yargılanmak bu bana acımasız geliyo onu belirttim senide severim bilirsin
başkası yazsa bunu hiç kaale bile almazdım inan bilmiyorumkismile
Ya vu mevlana ne demiş tövbeni bin kere bozsan yine gel yapma okycim yaa anlaşırız biz :1hug:
bundan sona hatalarından ders alsın arkadaşımız bu yeterli bence sayı önemli değil bu hatta bin olmuş demek zamanında hayırlısı diyelim ben çıktım öpüyorum sizi lülülülülülü
Arkadaşlar,
Daha önce burada derdimi paylaşmıştım sizinle, bir sevgilim olduğunu ve onunla birlikte olduğumu ve bir diğeri ile birlikte olmasam da biraz ileri gittiğimi ama inancım ve vicdan azabım yüzünden tövbe ettiğimi ve çok çok çok pişman olduğumu...
şimdi birinden hoşlanıyorum. iki arkadaşımın ortak arkadaşı. bu iki arkadaşımı da çok seviyorum üstelik. sanıyorum o çocuk da benden hoşlanıyor ve iki arkadaşım mümkün olan her fırsatta bizi görüştürüyor ve alttan alttan sevgili olmamızın yolunu yapıyor gibi.
ama ben malum çok büyük bir hata yaptım ve hala (sanıyorum ömrüm boyunca da böyle olacak) bu işin ezikliğini çekiyorum. şimdi bu çocukla yakınlaşırsam ona bu durumu nasıl anlatırım bilmiyorum. baştan mı anlatmalı yoksa olur da sevgili olursak sonradan mı anlatmalı bilemedim. haliyle bu beni üzen olayı arkadaşlarıma anlatmadım, bilmiyorlar. bu çocuk onlarla çok yakın. olur da söylersem ve ben böyle birini istemiyorum derse o arkadaşlarıma ne anlatır ne olur bilmiyorum. ve olur da çıkıp ayrılırsak arkadaşlarımla da ilişkim zedelenebilir. ne yapmalıyım bilmiyorum, aklım çok karıştı.
tek bildiğim bu çocuk gerçekten çok iyi bir insan gibi duruyor. ama ben korkularım yüzünden işi öyle ağırdan alıyorum ki vazgeçsem ve yo ben onu sadece arkadaş olarak görüyordum desem herkes inanır.
diyorum ki bir süre onunla görüşmeye devam etsem ve aslında nasıl bir insan olduğumu görmesini sağlasam.. şimdi kendi kendini övmek olmasın bu ama ben hakikaten normalde iyi bir insanım, ben demem bunu çevremdekiler der. kendi halindeyimdir ve inanın şu yaptığımı nasıl yaptım her aynaya baktığımda kendime soruyorum, utanıyorum... bana sorsanız inanılmaz kötüyüm ben yaptıklarımdan sonra=( ama belki beni biraz tanıyınca bu yaptığımın bir hata olduğunu anlar. benim normalde böyle bir iş yapmayacağımı ama çok büyük bir hata yaptığımı anlar.
vazgeçme vede olay ciddi bir ilişkiye dönene kadar söyleme. ne gerek var.
valla dönelim.a.s.oh yahu konunun aslına dönelim a.s.
kalanı her kişinin kendisiyle alakalı bir durum.
ben de en nihayetinde öyle yapmaya karar verdim sanırım. olur da olursa oluruna bırakıcam kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?