Eşim bana ilk defa bu kadar ağır konuştuÇok üzgünüm konununa yardımcı olamıycam; eşine KÜFREDEN bi adamla nasıl konuşulur nasıl yaşanır nasıl geçinilir bilemedm.. Allah yardımcınız olsn ama anladığım kadarıyla bu ilk değil ve alışmışsınız,yanılıyormdr umarım
o küfre kızıp ben bu laftan sonra kapatırım yolun açık olsun dedim o direk kapattıO ne bicim cevap ya!!siz ne kadar yüz vermissiniz bu adama. Düsmanina bunu yapmaz insan.
Bence son da olmaliEşim bana ilk defa bu kadar ağır konuştu
o küfre kızıp ben bu laftan sonra kapatırım yolun açık olsun dedim o direk kapattı
kabullensem buraya konu açmam daha önce bu denli tepki vermemişti bir insanı bir yanlışı için birden silip atamazsınızO kadar lafından sonra kocamı çok seviyorum dedin ya ,ne desek boş.Sen zaten kabullenmişsin.
Tabii silip atamazsın da sinirini,yaptıklarını,kırgınlığını yazıp,sonuna kocamı çok seviyorum yazman biraz abes oldukabullensem buraya konu açmam daha önce bu denli tepki vermemişti bir insanı bir yanlışı için birden silip atamazsınız
Evet fazla havalandı bir önceki ailesine gidişinde benim tayin işlemlerim için 2 gün beklemedi.Daha da bencilleşirse boşanmak kaçınılmazDaha önceki sorunlarinizi bilmiyorum ama cok agir olmus esinizin söyledikleri. Belki ordaki sartlar agirdir diyecegim ama bu söylenecek bi laf degil. Hastayim demissiniz cünkü. Siz de gitmeyin o bir hafta. Cok havalanmis sizinkisi.
sevgimi kullandığını belirtmek için yazmıştım yanlış idrak edildimTabii silip atamazsın da sinirini,yaptıklarını,kırgınlığını yazıp,sonuna kocamı çok seviyorum yazman biraz abes oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?