- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ev almasanizda olan borclari temizleyin ve harcadiginiz parada gozunuz olmasin.Sonrasinda ev para getirmez ama is ev para araba getirir.İşte buda biZi battıkça batırır diye düşünüyorum 1 yıl çok uzun süre
Eşimi mantıklı buldumda tatlım iş yeri açarsak iyi para gelirKulak vermiş te iç sesi Onu kandırıyor zannımca![]()
Borcumuz yok allaha şükür hiç bir yere canım elimizde olan parayla açmak istiyoruz ama oda işimiz iyi gitmezse 2 ay idare eder bizi sonrası işte riskli olur ve onca birikmişimizde çöpe gider ama kazanma şansımızda var 2 arkadaşım açtı ikiside çok kısa sürede iyi yatırım yaptılarAynen ev almasanizda olan borclari temizleyin ve harcadiginiz parada gozunuz olmasin.Sonrasinda ev para getirmez ama is ev para araba getirir.
İşte oda korkuyor aslında işimiz iyi gitmezse battıkça batarız hadi bi şekilde çıkarız dicem diyor bu sürede ne yaşarız allah bilir diyor ama ben istiyorum aç dersen sen bilirsin dediEviniz kira, üstelk çocuğunuz özel koleje gidiyor.
Bu durumda eşinizin dediği daha mantıklı.
Önce ev alırdım.
Ben borc var sandim.O zaman uygun ama biraz daha biriktirin ve o parayi yok sayin ticaret bu batmakta var cikmakta.Borcumuz yok allaha şükür hiç bir yere canım elimizde olan parayla açmak istiyoruz ama oda işimiz iyi gitmezse 2 ay idare eder bizi sonrası işte riskli olur ve onca birikmişimizde çöpe gider ama kazanma şansımızda var 2 arkadaşım açtı ikiside çok kısa sürede iyi yatırım yaptılar
daha önce vergi numarası almadıysanız kosgeb destekli açabilirsiniz aslındaBorcumuz yok allaha şükür hiç bir yere canım elimizde olan parayla açmak istiyoruz ama oda işimiz iyi gitmezse 2 ay idare eder bizi sonrası işte riskli olur ve onca birikmişimizde çöpe gider ama kazanma şansımızda var 2 arkadaşım açtı ikiside çok kısa sürede iyi yatırım yaptılar
İşte oda korkuyor aslında işimiz iyi gitmezse battıkça batarız hadi bi şekilde çıkarız dicem diyor bu sürede ne yaşarız allah bilir diyor ama ben istiyorum aç dersen sen bilirsin dedi
Evet canım şu saatten sonra vaz geçtim sağolun kızlar eşim haklı demekki bu kadar insan eşim gibi düşünüyor demekki yalnış düşünen ben mişim aslında tek derdim para değildi eşimle vaktimiz çok kısıtlı iki iş yaptığından daha fazla vakit geçiririz diyede düşünmüştümÖnce uygun fiyatlı bir ev almanız daha iyi olur gibi. Çünkü siz yağınızda kavrulur aç kalmazsınız ama, ortada okuyan bir çocuk var.
Canım ben yurtdışında olduğumdan kosgeb ne bilmiyorum burda iş yeri açmak için özel vergi numarası aldım ben hijen kursuda yaptım bunlar zorunlu eşimle daha önce karar verdiğimizden herşeyimiz hazırdı ama o son dakika karar değiştirdi sanırsam korktu çünkü hadi gece yine giderim çalışmaya kirayı çıkarırım ama diğer masraflarda özellikle kızımızı okuldan almak zorunda kalırız dedi bundan telaşlandıdaha önce vergi numarası almadıysanız kosgeb destekli açabilirsiniz aslında
anladım tatlım türkiyede olsan devlet destekli açabilirdiniz aslındaCanım ben yurtdışında olduğumdan kosgeb ne bilmiyorum burda iş yeri açmak için özel vergi numarası aldım ben hijen kursuda yaptım bunlar zorunlu eşimle daha önce karar verdiğimizden herşeyimiz hazırdı ama o son dakika karar değiştirdi sanırsam korktu çünkü hadi gece yine giderim çalışmaya kirayı çıkarırım ama diğer masraflarda özellikle kızımızı okuldan almak zorunda kalırız dedi bundan telaşlandı
Kötü giderse kira kontratı yapacağımızdan boşa kontrat bitene kadar kira ödemiş olacağız o zaman birimiz başında durup birimiz başka işe gidecek böyle konuştuk tabiki bol stres depresyon kesin olurGerçekten kötü giderse ne yapacaksınız peki?
Bunu bi abla var aile dostumuz oda söyledi o da yapmış eşimle hiç bir yere gidemedik koptukça koptuk dedi boşanmışlar market yedi bitirdi bizi dedi bu riskide var aslında tek başıma tatili sevmemki ben sevdiğim olmadıkdan sonra tadı tuzu olmaz benim içinpatron olmak gerçekten çok zor
işçisi ayrı dert, gelen müşterilerin kaprisi ayrı dert
işçi olduğunda hastalanınca gitmiyorsun rapor alıyorsun işyerin var ise mecbur gideceksin eşiniz ile tatili unutun hele güvenemiyorsanız işçilerinize
dönüşümlü tatile gidersiniz
Kötü giderse kira kontratı yapacağımızdan boşa kontrat bitene kadar kira ödemiş olacağız o zaman birimiz başında durup birimiz başka işe gidecek böyle konuştuk tabiki bol stres depresyon kesin olur
Önce ev alıp onu ödeyelim bakalım sonra ilerde borç bitince yaparım asla vazgeçmem ben isterse 10 yıl geçsin sadece ertelerim öyle yapıcam artıkanladım tatlım türkiyede olsan devlet destekli açabilirdiniz aslındahakkınızda hayırlısı olsun biraz daha bekleyin bakalım