Sizce ne yapmalıyım

Sndsomr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
41
8
1
29
Kizlar merhaba . Evlendiğimde eşimin ailesi bizim haberimiz yoktu ama düğünde benden takıları ve paraları aldıborularımız var diye bende bisey diyemedim. Şimdi de ev yapacaklar bizden destek istiyor eşimle ikimizde çalışıyoruz. 3 kardeş oldukları için ben destek vermek istemiyorum eşim arada kaldı sizce ne yapmalıyım

İki türlü de içiniz rahat etmeyecek gibi. Bence destek olacaksanız da bu sizi etkilemeyecek bir miktar olmalı.

Üç evleri var dördüncüyü mü almak için destek bekliyolar ev almaktan önce insan borcunu düşünür hani size olan altın borcunu?
Onları borç olarak görmüyor ki aldılar hiç lafını da yapmıyorlar. Bide biz eşimle çalışıyoruz diye evin her şeyini biz aldık ne onlara ne de benim aileme yuk olduk . Şimdi de bu ay bitti bizim bi kısım borcumuz bunun lafı oldu hemen

Kardeşlerinden biri daha çalışmıyor diğeri ise liseye gidiyor daha . Kayınpederim memur zaten . Bu evden ayrı 2 evi var
Bunu baştan belirtseydiniz iyiydi. Ben sizin yerinizde olsam asla destek olmazdım. Hani kiradan kurtulmak için ev almak isteseler anlardım ama evleri ola ola ev alacaklar. Bu bir ihtiyaç değil ki.

Bunu baştan belirtseydiniz iyiydi. Ben sizin yerinizde olsam asla destek olmazdım. Hani kiradan kurtulmak için ev almak isteseler anlardım ama evleri ola ola ev alacaklar. Bu bir ihtiyaç değil ki.
Aynen öyle bende onu diyorum. Herhangi aciliyet olmayan bisey icon para istiyorlar ki kardeşleri nerde burda bbizödeyecez ilerde kardeşleri de aynı eve sahil olack .

Esime bende öyle dedim biz paranız kalırsa kendimize aLtin alırız başka borçlarvar halen zaten düğünde herşeyi biz yaptığımız için
Asla ızın vermezdım ben, evı falan olmasa belki ama ne alaka insanları da anlamıyorum, hepınıze 1 ev bırakmak ıcın mı bu caba acaba

Sizin biten borçlarınızı mı takipteler bide? Allah güç kuvvet versin çalışın ki muhtaç olmayın böylelerine. Sizin biraz altınları konu etmeniz lazım arada ki eşiniz de unutmasın o altınları ailesi de.

Asla ızın vermezdım ben, evı falan olmasa belki ama ne alaka insanları da anlamıyorum, hepınıze 1 ev bırakmak ıcın mı bu caba acaba
Evet 3 ev olacak . 3 oğlu var . Ama ben diyorum ki o zaman şimdi bolsun evleri eğer bana düşerse bu ev ben yapıtayım içini. Yoksa ileride bu ev bana düşmedi ya da başka ev diğer kardeşleri ile böleceğiz en küçüğü para ödemeden olacak. Ileride babası acaba gerçekten hakkıyla bolecek mi bunları bilemem

Nen kesinlikle istemiyorum ama işte eşim arada kalıyor o uzuyor beni
Halamın bir yöntemi var. Eşi başka bir yere para harcamasın veya kimse kendilerinden borç para istemesin diye sürekli yeni bir şeyler alıyor. Yeni ev, yeni araba, yeni ev eşyaları vs. Anlayacağınız hep taksitleri oluyor. Size tavsiyemdir, bu taktik kesinlikle işe yarıyor. Hem biri borç istediği zaman cevabınız hazır olacak "Borcumuz var veremeyiz."

Eşime söylüyorum ama eşim ne yapsın onun da haberi yoktu bunlardn ikimize genciz daha anlamadık yani ne olduğunu o zamnlar kimse de sormadı kaldı öyle

BIzde araba aldık mesela sırf yatirim olsun diye hem borcumu da bitiriyoruz diye 2 buçuk sene borcu var yanında yine borclarjmjz var bunları biliyorlar zaten

Aslında evet benım esımde kucukmus hersey alınırken o yuzden o konulara bızı dahıl etmiyor lar, bu durumda size haksızlık oluyor her turlu, evı neden ona yapıp böylesiniz strest olasınız kendinize alırsınız en kolayından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…