Altınları geri isteme işi biraz zor ne ben ne de eşim diyebilir. Zaten borcumuz var borcumuz var diye aldılar bize sormadan ben evlendim hep borçları var. KKendilerinin Bana taktiği bilezikleri almadılar bide eve perde aldı galiba onum yerine sayıyorAltinlarinizi geri istemenin tam zamani bence. Peder bey hazir ev yaptiriyormussunuz o arada butceden su bizim altinlari da cikarir misiniz hepimiz hesabimizi bilelim deyin. Altinlar evlenen cifte aittir,belki siz ev araba alacaksiniz yani kime ne?
Zaten evı varmıs daha neyın cabası, bence vermeyin kendinize yatırım yapın
[/QUEviyapip kiraya verelim demiş. Bizden de istiyor hanı ileride size kalacak diye düşünüyor galiba
Siz soyleyin. Esiniz soylemese de siz en azindan soylemis olun. Altinlari geri vermeseler de bir daha para isterken sizin laflarinizi hatirlamis olurlar bari.Altınları geri isteme işi biraz zor ne ben ne de eşim diyebilir. Zaten borcumuz var borcumuz var diye aldılar bize sormadan ben evlendim hep borçları var. KKendilerinin Bana taktiği bilezikleri almadılar bide eve perde aldı galiba onum yerine sayıyor
Esinize hak veremedim kusura bakmayinBen altinalri söylemek için diğer kardeşinin evlenmesini bekliyorum eğer onun eşine de aynı şeyler yapılmazsa ya da onlardan düğün paralarını almazlarsa o zaman açacağım ağzımı. Eşim de haklısın acarsın diyor
3 kardeşler nasıl size kalacakmış? Ev sizin üzerinize olmadığını sürece verdiğiniz paraların üzerine soğuk su içersiniz ancak.Ileride ev bize kalacak ya bunda ne var diyor eşim aileyiz yardım edelim diye . Bende aynı sizin söylediklerinizi söylüyorum esime
Yetişkin çalışan insanlarsınız.Ben altinalri söylemek için diğer kardeşinin evlenmesini bekliyorum eğer onun eşine de aynı şeyler yapılmazsa ya da onlardan düğün paralarını almazlarsa o zaman açacağım ağzımı. Eşim de haklısın acarsın diyor
E daha derdi neymiş evi size alsın borcunu ödesin önceKardeşlerinden biri daha çalışmıyor diğeri ise liseye gidiyor daha . Kayınpederim memur zaten . Bu evden ayrı 2 evi var
Ayy Allahim korusun ne kvler kp ler var Yarabbi ,kendini cumhuriyet sanan.Eşiniz de masallah nasil vermis o altinlari en basta.Öyle olur mu hic? 3 evleri var ve bi tane daha istiyorlar,Allah doyursun gözlerini de bunun icin sizin aslaaa yardim etmeniz falan gerekmiyor.Nasil mudahaleler,nasil yonetmeler bunlar böyle.Benim yirmi yasindaki ogrenci cocugum ,yaz tatillerinde vs calistigi zaman degil parasini vermek,ne kadar kazandigini bile soylemiyor .Kaldi ki siz bir ailesiniz .Gercekten böyle karismalari,müdaheleleri ,gelecekte bir kv adayi olarak, an la ya mi yo rum .....Onları borç olarak görmüyor ki aldılar hiç lafını da yapmıyorlar. Bide biz eşimle çalışıyoruz diye evin her şeyini biz aldık ne onlara ne de benim aileme yuk olduk . Şimdi de bu ay bitti bizim bi kısım borcumuz bunun lafı oldu hemen
Diğer evleri var zaten bu evi de tamamlayıp kiraya verecekmiş . Ileride zaten çocuklarına bolecek diye istiyor para . Bari yardım etsinler diye ileride bize verecek yaE daha derdi neymiş evi size alsın borcunu ödesin önce
Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Herkes ayrı aile artık ve bu dedğiniz muhabbetler her zaman olacak o yüzden herkes kendi işini yapsınBen herkesin kendi işini kendi halletmesinden yanayım..mesela bir kardeş evlenecek.diğer kardeşler hatrı sayılır maddi yardım yapıyor.bu sefer öteki kardeş evleneceği zaman az verdiniz çok verdiniz oluyor.yada araba alınacak ortak alınıyor.ne ortak yapılan işleri seviyorum ne de hatrı sayılır paralar verilmesini.gücün yettiği kadarını alırsın.herkes kendi yağında kavrulsun
Bide bizim kardeşler mesela eşime hic takı ya da para takmadı 100 tl bile. Oysaki babası düğünden sonra insanlarin taktıkları paraları altınları aldı zaten ama kardeşlerine 100 tl verip taktirmadi buna da gicik olldimKesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Herkes ayrı aile artık ve bu dedğiniz muhabbetler her zaman olacak o yüzden herkes kendi işini yapsın
Onların ne düşündüğü değil sizin ne düşündüğünüz önemli.Oda bisey diyemiyor babasına çünkü hep böyle gelmiş böyle büyümüş. Evi yapıyorlar kiraya vermek için sonra da 3 kardeş bizlere bolecekleri icin vermemiz gerekiyor diye düşünüyorlar
İyi de ,siz simdi onlari dinleyip altin,para vs veriyorsunuz ileride size dönecek.. o lisede okuyan 10 sene sonra evlendiginde örnegin ,eşi ile o da verecek mi altinlarini? Ya da sizin bu eve yaptiginiz yardimi onlar da yapacak mi? Hicc sanmiyorumm... Ne otoriter aileymis.diger cocuklar da dinliyor mu bu kadar ? Cok yanlış yapiyorlar zaten dogru yapsalar siz mutsuzluk hissedip bu konuyu acmazdiniz..Mumkun oldugunca seviye koyun araya derim ben.Calisiyorsunuz,emeginiz var sizin de..Oda bisey diyemiyor babasına çünkü hep böyle gelmiş böyle büyümüş. Evi yapıyorlar kiraya vermek için sonra da 3 kardeş bizlere bolecekleri icin vermemiz gerekiyor diye düşünüyorlar
Evet bende onu söylüyorum eşime biz yardım yapalım hadi . Baban kirayı bize de verecek mi siz o kadar yardım ettiniz diye . Ya da kucuk kardeşinin karısı ileride aa siz yardım etmişsiniz size büyük ev biz kucuk evi alırız diyecek mı acaba bunlardan emin olmadigim için tepki veriyorum böyle de kötü gelinlik mı yapıyorum acaba diye düşündüm. Başta onun ailesinin bize böyle bir konuyla gelmemeis lazımİyi de ,siz simdi onlari dinleyip altin,para vs veriyorsunuz ileride size dönecek.. o lisede okuyan 10 sene sonra evlendiginde örnegin ,eşi ile o da verecek mi altinlarini? Ya da sizin bu eve yaptiginiz yardimi onlar da yapacak mi? Hicc sanmiyorumm... Ne otoriter aileymis.diger cocuklar da dinliyor mu bu kadar ? Cok yanlış yapiyorlar zaten dogru yapsalar siz mutsuzluk hissedip bu konuyu acmazdiniz..Mumkun oldugunca seviye koyun araya derim ben.Calisiyorsunuz,emeginiz var sizin de..
Burda ki ailede saf biz olduk artık olmak istemiyorum ama tepkimi anlayan yok işte pekk biz bunu nasıl dile getiricez vermek istemediğimiBen bu tarz ailelerden cidden nefret ediyorum
3çocuk var ama 1tanesine yükleniliyor.
İlerde herşey 3e boluncek ama aileler o kadar bencilki bakis acılarında ne fark eder
İlla birtane saf bulurlar.
Elti kavgasi diye bi sey var hep bunlardan cikiyor ileride emin olun.cook haklisiniz. Emin olun yeni gelen hic bi sey yapmayacak.Belliki esiniz iyi niyetli biri ,siz siz olun eşinize bunlari güzellikle anlatin.Kavga çıkarmadan, sinirlerinize hakim olarak eşinize bunlari işleyin.Elbet anlayacak, haksizlik cok kötü bir seydir ve hicc unutulmaz...Evet bende onu söylüyorum eşime biz yardım yapalım hadi . Baban kirayı bize de verecek mi siz o kadar yardım ettiniz diye . Ya da kucuk kardeşinin karısı ileride aa siz yardım etmişsiniz size büyük ev biz kucuk evi alırız diyecek mı acaba bunlardan emin olmadigim için tepki veriyorum böyle de kötü gelinlik mı yapıyorum acaba diye düşündüm. Başta onun ailesinin bize böyle bir konuyla gelmemeis lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?