Ben nisanda kına da taktiklerini da geri verdim ki sırf hanı yuklenmeueueim diye onlarda kabul etti zaten ekstra da biseyapmadılar bu kız bizi düşündü diye . Bende yapıyorum o dediginiz şeyleri eşim de yapar gidince biseyler alırız yani illa yük olmamak icon ama ne kadar iyi davranırsan o kadar geliyorlar aynı şekilde para konusundaKayınvalidemi çok severim aynı şekilde kayınpederimide ama kusura bakmasınlar elektrik su paralarını bile ödetmem eşime. Ama her gittiğimde elim boş gitmem. Ona sürekli birşeyler alırım kendi annem gibi görürüm. Ama para istenmez. Evlendim evimi düzdüm bir gram para istemedim onlardan. Altınlar bende kaldı zaten nişanda taktığı altınları düğünde takmak için geri alacaktı onları bile vermedim... Eşimde haklı olduğumu bildiği için sesini bile çıkarmadı ki o da vermez ben biliyorum. Sonuçta hasta değiller, hacizlik durumları yok..
Sizin takıları altınları alıp, eşinizi hala borclu mi görüyorlar?evet. Mesela evden önce şununla geldi . Eşim evlenmeden önce araba alacak diye babası ona euro borcu vermiş. Biz anca borçları bitiriyoruz ona sa başlayacaktık. Ama dedi ki oğlum sizin 1000 euro borunuzdan 250 eurosunu bana yapın birine vermesi gerekiyormus ben borcunuzdan düşeyim
Ama diğer kardeşler yardım edemiyor bana saçma geldi hak ortaktır dört beş olmaz üç olur ama hak geçmemiş olur üstelik altınlara da çömmüşler kirayıda gömecekler sonra size iyilik mi oluyor buDiğer evleri var zaten bu evi de tamamlayıp kiraya verecekmiş . Ileride zaten çocuklarına bolecek diye istiyor para . Bari yardım etsinler diye ileride bize verecek ya
Sizin dinen güvenceniz olan altınları, ailesi boçları için alırken, eşiniz sizin içinde üzüldü mü ya da birikim olsun diye kenara sizin adınıza yatırım yaptı mı? Siz düğünn takılarındanbir kısmını kendi ailenize verdiniz mi? Siz nedem üzülmüyorsunuz aileme para veremiyorum diye de eşiniz huzurunuzu bozuyor.? Bence bu soruları bir düşünün.Nen kesinlikle istemiyorum ama işte eşim arada kalıyor o uzuyor beni
Muhtesem yorumSizin dinen güvenceniz olan altınları, ailesi boçları için alırken, eşiniz sizin içinde üzüldü mü ya da birikim olsun diye kenara sizin adınıza yatırım yaptı mı? Siz düğünn takılarındanbir kısmını kendi ailenize verdiniz mi? Siz nedem üzülmüyorsunuz aileme para veremiyorum diye de eşiniz huzurunuzu bozuyor.? Bence bu soruları bir düşünün.
Ben zaten aileme para vermeyeceğim boule bir durum olursa diye karşı çıkıyorum. Düğünde de elimden geleni yaptım aileme karşı. Ama onlar altınları alırken beni ailemi düşünmediSizin dinen güvenceniz olan altınları, ailesi boçları için alırken, eşiniz sizin içinde üzüldü mü ya da birikim olsun diye kenara sizin adınıza yatırım yaptı mı? Siz düğünn takılarındanbir kısmını kendi ailenize verdiniz mi? Siz nedem üzülmüyorsunuz aileme para veremiyorum diye de eşiniz huzurunuzu bozuyor.? Bence bu soruları bir düşünün.
İştesi şu; kocanız ailesi için sizi kırar diye korkuyorsunuz.Ah aynı şekilde düşünüyorum bende işte....
Valla dayanamiycam yazicam nolur yanlis anlamayin,sizi bulmuslar iyi niyetli,calisan,saygili,esine deger veren ,kendi ailesinin hic sorunu olmayan vs istediklerini yaptiriyorlar.Simdi siz diyorsunuz ya ,esiniz empati yap diyormus size.Senin ailem istese veririm falan.Istedi deyin.zordalar ,her ay duzenli olarak maasimdan belli bi kismi vericem ,deyin.Vermeyin normalde ama bi kac ay deneyin ,3 ay 4 ay.sonra esinizin tepkisine bakin bakalim.Veririm deyip durmus ama söylemlere degil eylemlere bakicaksiniz.Bunu anlamanin yolu da gostermektir.Ben zaten aileme para vermeyeceğim boule bir durum olursa diye karşı çıkıyorum. Düğünde de elimden geleni yaptım aileme karşı. Ama onlar altınları alırken beni ailemi düşünmedi
Eğer bu konudan dolayı tepki verirse bana yapacağım dediginizi . Ya da aynı parayı kendi ailem için de alacağımValla dayanamiycam yazicam nolur yanlis anlamayin,sizi bulmuslar iyi niyetli,calisan,saygili,esine deger veren ,kendi ailesinin hic sorunu olmayan vs istediklerini yaptiriyorlar.Simdi siz diyorsunuz ya ,esiniz empati yap diyormus size.Senin ailem istese veririm falan.Istedi deyin.zordalar ,her ay duzenli olarak maasimdan belli bi kismi vericem ,deyin.Vermeyin normalde ama bi kac ay deneyin ,3 ay 4 ay.sonra esinizin tepkisine bakin bakalim.Veririm deyip durmus ama söylemlere degil eylemlere bakicaksiniz.Bunu anlamanin yolu da gostermektir.
Yoo tepki vermeden yapin.diyormus ya ben kabul ederim diye.bence hemen baslayin.hem kenarda paraniz birikir hem eşinizi daha iyi tanimis olursunuz.en az 4ay falan mutlaka amaEğer bu konudan dolayı tepki verirse bana yapacağım dediginizi . Ya da aynı parayı kendi ailem için de alacağım
Sende benim gibi saf gibi vermissin altinlari kusura bakma ama saf dedigim icin zaten dugun yapmicaklarmi sana mecburlar bi cocuklarinada yapaiyolarsa eyer zaten onuda siz odemissiniz daha ne bircalrina almislar altinlari ev icinde hic destek cikma yarin birgun herkez ortak cicacak sizin para ortada gitmis olcakKizlar merhaba . Evlendiğimde eşimin ailesi bizim haberimiz yoktu ama düğünde benden takıları ve paraları aldıborularımız var diye bende bisey diyemedim. Şimdi de ev yapacaklar bizden destek istiyor eşimle ikimizde çalışıyoruz. 3 kardeş oldukları için ben destek vermek istemiyorum eşim arada kaldı sizce ne yapmalıyım
Siz onlarin yaptirdigi o evlerden birindemi oturuyorsunuzKizlar merhaba . Evlendiğimde eşimin ailesi bizim haberimiz yoktu ama düğünde benden takıları ve paraları aldıborularımız var diye bende bisey diyemedim. Şimdi de ev yapacaklar bizden destek istiyor eşimle ikimizde çalışıyoruz. 3 kardeş oldukları için ben destek vermek istemiyorum eşim arada kaldı sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?